QUOTE(Natuke @ 2009 12 19, 21:28)
labutis
galvojau apie tavę, kad kažkaip nieks tau padoriai neatsakė
Aš pasiskaitysiu protingų knygų, gal ką nors išmąstysim, ką daryt Atrodo jau klausiau - kaip ilgai jaučiate, kad penuka mažiau yra, gal kas naujo atsitiko gyvenime prieš tai ar po to? Ar bandot atsipalaiduoti prieš žindymą, sėdėti patogiai... kaip aplink miegus, prieš dienos, nakties miegą, po miegelio ar intensiviai žindo?
echt, aciu uz pagalba, nes pasimetus visiskai esu
del pieniuko mazejimo - tai jau gera menesi matau, kad maziukas nepavalgo tik dabar kai visi gripai nesinori eiti i p-ka svertis

didesniu pokyciu neivyko, zindau kaip visada, bet pati jauciu kad krutyse vos keli lasai yra.. net po nakties ismiegojus krutys minkstutes, lengvutes, tokios, kokios anksciau budavo tik pamaitinus...

maziukas tai su tokia iniciatyva, su tokia energija ciumpa papuli, paciulpia minute, tampyt pradeda, zirzt kol galiausiai spjauna ir suka galvyte i kita puse.. ta pati istrija ir su kita krutum.. pirma minute valgo graziai, o poto pradeda tampyt, nervuojas kad pieniukas nebega

nora zist tai jis dideli rodo, bet kad nervuojs kai krutis tuscia ir nezindzia.. taip kad palaikyti ilgiau ji prie kruties beveik neimanoma

nors jau valgom ir darzovienes su mesyte ir vaisiu tyreles ir vakare grudines kosytes, bet... laai truksta mums normalaus pavalgymo pries miega, atsbudu ir nakti

paciulpus papuli mano, issiulpus tiek, kad net skauda man kai toliau bando ciulpt (toks jausmas, kad tik tempia ji) dar isgeria 200 ml arbatytes

ir tik tada uzmiega (as apie nakti cia).. faktas kad nepavalgo..

galvojau pabandyti duoti misinuko, galvoju 8 menesiai beveik, jau dicke, ir taip pakankamai ismaitinau, duosiu misinuko, kad vaikas alkanas nebutu.. ir ka jus manot?

vargsiuke ciulptelejo is inercijo ir vos neapsiveme... tik uzsimerke visa, susipurte netr su garsu... o poto misinuko jai jau niekaip neikisau, tik suciaupia lupas, suka galvyte ir net rekia... galvoju, kad gal neskanus misinukas, tai taip 5 isbandziau...

tiek pinigeliu ismeciau veltui

ir nieko... nevalgo maziuke, o dabar jau ir buteliuko baime atsirado, sunku net sultyciu ar arbatytes isiulyt

nezinau ka daryt, nes krutys jau visai tustutes

galvoju apie blogiausia atvji. ar labai blogai jeigu mazyle ir be MP ir be misinuko gyven.. ar kiti skysciai jai neatstos ju..? o kaip karvez/ozkos pienas ekstriniu atveju.. arba klijukai? tik nenoriu su ryziuku nuoviru ju daryt, nes ir taip mums labai viduriukai kieteja... gal imanoma kazkaip kitaip?

nu zodziu labai prasau patarimo/pagalbos... nes net nebezinau ka daryt - padetis be iseities atrodo
Papildyta:
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 19, 22:37)
svorio prieaugis lb apytisklis, daktare su sesele ateina, bet nesveria, tai as ant svarstykliu pazejau, nu 4kg yra, kai namo parveziau buvo 3400, bet kazin ar cia tiesa, nes tu gramu pas mane nerodo
nakti buteliuko neduodu (nu ir diena nelabai dar), jei uzmiegam kokia 23val. tai 2val keliasi (uzmiega 3val. kol pampersai, kol pavalgo) ir 6val mazdaug ir paskui iki 9val keliasi, tai kazka ten pavalgo
Sverbiausia, kad mazylis priauga, o ne numeta svorio... neklausyk tu daktaru.. kai as parsiveziau namo man irgi buvo nemazai strioko ivare, mat maniske per pirma menesi nebuvo 300 g priaugus..

ir ka? antra priaugo 600, o po to kas menesi po kg ir daugiau

maziau klausyk daktaru.. jeigu svoris auga, o ne krenta, vadinas viskas puiku ir ivedinet misinuku nereikia tikrai, ik kiek intensyviau zindyk, ypac svarbus dabar naktimis maitinimas, todel stenkis maitinti kas 3 valandas ir nakti...

tai tiek... ir pamatysi, viskas bus gerai ir mazylei tavo pieniuko tikrai uztenka