Labutis, kaip galviukai?
QUOTE(zizelius @ 2009 12 09, 08:50)
Noriu paklausti Lutės ir kitų, kurioms labai dažnai skauduliuoja- o jums nustatė daktarai, kad tikrai migrena, o ne kiti galvos skausmai?
aga man nustatė greit po 2 apsilankymų, pirmą iškėlė kaip neaiškumą, o po antro galutinė diagnozė
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 09, 09:39)
As antra diena po priepuolio bunu issunkta kaip citrina, mano viena drauge, kuri ne karta buvo su manim priepuolio metu ir daznai mane matanti (dziausiuosi, kad kai gali visada padeda man per priepuolius, nes zino ka tai reiskia, pas jos seseri epilepsija yra, tai nei mano elgesys, niekas jos nesokiruoja ir negazdina

) Jei ta diena manes nemato (kai priepuolis buvo), kita diena vos pamaciusi, gali pasakyti, kad esu po priepuolio...
vat man ir kitą dieną sunku būna - slenki, šliauži, jėgos iš paskos atsivelka, galvoj vaizdai praplaukia kitą syk
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 09, 13:41)
As juos visus be recepto perku...
dėl tų 4-6Lt neapsimoka pas daktarą už durų po 2-3 val laukti
o man vakar buvo kažkas baisaus... bet užėjo staigiai ir praėjo, o vat šiandien, kaip keista ne be jėgų, o atvirkščiai, bet tik jaučiuos kaip nemiegojus kokias 5 naktis (atsiprašau, jei klaidų darau, nesirašo biškiuką)
QUOTE(rusiuke @ 2009 12 09, 15:09)
OI šiandien prasikankinau...Paryčiais išgėriau analgino, upsarin c, bet net nepalengvėjo, tik didėjo skausmas, tai valandėlę pabuvau darbe ir važiavau namo. imigranas irgi suveikė ne po 15-30 min. o tik po kelių valandų, kai nusnaudžiau. o galvą ir "žvaigždute" tepiau, ir kopūsto lapą dėjau...
Tai vat, jau esu pakilusi, papietavau, valgau ledus ir galvoju ką dar skanaus suvalgius

Jau bevaik viskas ok
Ale ir apetitas yra?

nu džiugu, bent tiek, kad praėjo
QUOTE(Gloris @ 2009 12 09, 16:50)
Mano bendradarbei po pusmečio vaikštinėjimo per daktarus pagaliau nustatė migrenos priežastį - padidėjusi SKYDLIAUKĖ.

Kaip skaoma, geriau vėliau, negu niekad
Man ir šitą tyrė, bet sakė egzempliorinė pas mane - nu viskas čiki