As ir obuolius grauziu
O siaip kai dar yra problemu su virskinimu, turiu maista ziuret, ypac paskutiniu metu. kai kada ima galva skaudet ir kai skrandukas sustreikuoja

QUOTE(dange29 @ 2009 12 11, 21:47)
as negaliu praalkti. zinau, kad tada gali atslinkti JI. tai ir darbe nuolat kramsnodavau, dazn obuolius grauzdavau...
Sveikos. Atleiskit, jei isibraunu i pokalbi, bet man tas pats ir jei JAU skauda galva nuolat ka nors kramsnoju, ypac obuolius ar sultingas kriauses, kazkaip ta pykinima malsina ir siaip lengviau

Viskas_bus_gerai - neįsibrauni
aš ir pastebėjau, kad jei ilgiau būnu nevalgius ir labai neužsiėmus - skausmas kai užeina tai maža nepasirodo

aš ir pastebėjau, kad jei ilgiau būnu nevalgius ir labai neužsiėmus - skausmas kai užeina tai maža nepasirodo

oi mane kai nuo migrenos kai pykina tai patikekit as net tabletes nuo skausmo isgert negaliu,nekalbu jau apie obuolius ar kriauses is vis,net kvapai erzina,gerai ,kad nuo skausmo yra tirpiu tableciu tai dar tas isgert galiu
QUOTE(odelija1 @ 2009 12 12, 20:00)
oi mane kai nuo migrenos kai pykina tai patikekit as net tabletes nuo skausmo isgert negaliu,nekalbu jau apie obuolius ar kriauses is vis,net kvapai erzina,gerai ,kad nuo skausmo yra tirpiu tableciu tai dar tas isgert galiu
Is tirpiu tai as solpadeina geriu, bet girdejau, kad tirpios kenkia dantu emaliui

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 10 25, 21:19)
Nezinau ant kiek blogai man turi buti...
Kad pasiryzciau tokias dalykui...
Vasara, kai buvo blogai ir tai net nesusimasciau (gal, kad vyras buvo namie tuo metu, ne juroj, kad atostogu turejau iseiti, nezinau..., gal jei buciau viena ir jau tas maisytu darbui, labai - tada gal?), nors gydytoja siule ne viena karta... Nors buvo labai blogai, bet turbut ne tiek, kad sutikciau!
Vien del to, kad realiai maciau kaip veikia ketvirtadalis tos tabletes, kurias israso nuo migrenos (antidepresantu), nepamenu dabar pavadinimo, bet zmogus dvi dienas vaiksciojo kaip narkomanas ir daugiau nebegere...
Tai ka sneketi, jei reikia vaziuoti i darba su masina, sedeti prie popieriu ir dirbti finansiskai atsakinga darba...
Kazkaip as labai bijau jas gerti...

Kazkaip as labai bijau jas gerti...

neaisku kokius ten ad priskyre kad taip jautesi,as jau 6 men geriu ad ir tikrai nevaikstau kaip lunatike ir geriau jauciuos ir tikrai sumazejo migrenos priepoliu,tfiu tfiu tfu kad neprisisnekeciau
QUOTE(pandutė @ 2009 12 12, 21:04)
neaisku kokius ten ad priskyre kad taip jautesi,as jau 6 men geriu ad ir tikrai nevaikstau kaip lunatike ir geriau jauciuos ir tikrai sumazejo migrenos priepoliu,tfiu tfiu tfu kad neprisisnekeciau
Na pavadinimo nezinau...

As pvz tikrai nesiruosiu ad puse metu gerti!

QUOTE(odelija1 @ 2009 12 12, 19:00)
ne, mes apie tai, kad jei būni nevalgius tai prasideda migrena, o ne migrenos metu valgyt

QUOTE(Viskas_bus_gerai @ 2009 12 12, 19:11)
ai geriau dantys porcelianas (protezai) nei skausmas manau

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 12, 21:09)
As pvz tikrai nesiruosiu ad puse metu gerti!
Menesi, galbut taip, jei 100% zinociau, kad jie pades ir nebbutu jokios kitos iseities... 

aš KOL KAS iš vis negersiu ad. na bet jei jau rimtai nukamuos migrena tai žinoma niekur nedingsiu

QUOTE(rusiuke @ 2009 12 14, 09:32)
aš KOL KAS iš vis negersiu ad. na bet jei jau rimtai nukamuos migrena tai žinoma niekur nedingsiu
bet dabar kažkaip bandau susigyvent su ja
aišku tom dienom kai skauda, tai jau labai pikta, bet vis galvoju, praeis, nemirsiu, turi praeiti.. tai taip optimistinėm mintim, kad bus geriau, ir gyvenu 

Cia kaip as, priepuolio metu zadu bet ka daryti, kad tik ju nebutu...