Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 5 dalis,

QUOTE(rusiuke @ 2009 12 30, 09:21)
pas mane irgi net kelių rūšių nuskausminamųjų ir namie ir rankinėj ir darbe. bet kad deja šį kartą jie jokios naudos nedavė, tas pats , kad saldainį būčiau suvalgiusi. man būtent reikėjo imigran ar cinie... užeina toks skausmas, kada niekas kitas nepada, tik spec vaistai.
Tie skausmai skiriasi, kitus apmalšina, ar net nuima paprasti nuskausminamieji (didesnė sr mažesnė dozė), o kitiems skausmams, gali leistis, gerti ką nori, niekas nepadeda.

As jau pansiai atskiriu, kad uzteks paprastu vaistu,o kada jau prireiks nuo migrenos
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 29, 00:16)
lotuliukas.gif  sakai nauju vaistu išrado kas?  biggrin.gif  man dabar paskutini karta išrašė vaistu o kai grižus perskaičiau juoktis pradėjau nuo raumenu skausmo pašalinis poveikis galvos skausmai pykinimas  blink.gif

a ku tu mislyji tikrai išrašė magnezijos pasilaist ir amitriptilino, dar liepė nebegert imigrano o cinie, ir sakė, kad mano migrena pagerėjo g.gif įdomu kurioj vietoj, kad ilgiau skauda? Na bet baikės ir liepė neėst siūrių, šokoladų, aštriai ir t.t. manau gal pagerės...

QUOTE(rusiuke @ 2009 12 29, 10:23)
Pasimokaiu kad visada reikia rankinėj turėti imigran, nes nežinai kada užeis kitais vaistais nenumarinimas skausmas.

Džiugu, kad praėjo!
O man seniau būdavo tik pagalvoju, kad seniai galva skaudėjo kitą rytą skauda, a daba tik pagalvoju, kad senai skaudėjo, po to dadedu - lai skaud vaistų turiu

QUOTE(Upytė @ 2009 12 29, 19:57)
Pas mane nuolar rankinuke Imigranas ar kas nors panasaus...Geriau aisku saldainius ar lupdazius nesiociausi, o ne tokius dalykus...

Nuo pietu sunkeja galva, bijau laukt naties...

Pas mane visokių nuos skausmo - kokių tik nori

a kaip galva blink.gif

QUOTE(vilite @ 2009 12 29, 20:36)
o aš sulaukiau visa diena vis kažko negera, o dabar galvos nenulaikau  verysad.gif  bemiegė naktis  doh.gif

4u.gif praėjo??
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 12 30, 20:48)
Na bet baikės ir liepė neėst siūrių, šokoladų, aštriai ir t.t. manau gal pagerės...

Kad visa tai man padetu... verysad.gif Surio is vis nevalgau, neskanus jis man, saldumynu irgi nevalgau, na i metus pora sokoladiniu saldainiu... ax.gif Astriai ir suriai nevalgau, sako raudono vyno negalima, vyno is vis nemegeja esu... unsure.gif
Tai man greiciausiai su maistu visiskai nesusije... schmoll.gif
Atsakyti
a ku tu mislyji tikrai išrašė magnezijos pasilaist ir amitriptilino, dar liepė nebegert imigrano o cinie, ir sakė, kad mano migrena pagerėjo g.gif įdomu kurioj vietoj, kad ilgiau skauda? Na bet baikės ir liepė neėst siūrių, šokoladų, aštriai ir t.t. manau gal pagerės...

o kodėl negerti imigran, o tik cinie?
sūrių(lydytų) nevalgau, vat saldainių, kažin ar pavyks atsisakyti, ir aštrokai karts nuo karto užkandu, bet nuo to nepastebėjau kol kas pokyčių. tik nuo sūrio sutapimas ar ne, pradėjo skaudėti, tai atsisakiau.
Atsakyti
user posted image
Daug šypsenos, daug juoko begalinio, Daug žvilgsnių, mylimų akių Daug laimės, meilės begalinės Naujųjų metų proga jums linkiu.
Su Naujais
Atsakyti
Daug šypsenos, daug juoko begalinio,
Daug žvilgsnių, mylimų akių
Daug laimės, meilės begalinės
Naujųjų metų proga jums linkiu!
4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Su Naujais drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
su šventėmis, lai skausmas tampa praeitim...

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 30, 22:06)
Kad visa tai man padetu... verysad.gif Surio is vis nevalgau, neskanus jis man, saldumynu irgi nevalgau, na i metus pora sokoladiniu saldainiu... ax.gif Astriai ir suriai nevalgau, sako raudono vyno negalima, vyno is vis nemegeja esu... unsure.gif
Tai man greiciausiai su maistu visiskai nesusije... schmoll.gif

matyt kitokios priežastys g.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 12 31, 09:39)
o kodėl negerti imigran, o tik cinie?
sūrių(lydytų) nevalgau, vat saldainių, kažin ar pavyks atsisakyti, ir aštrokai karts nuo karto užkandu, bet nuo to nepastebėjau kol kas pokyčių. tik nuo sūrio sutapimas ar ne, pradėjo skaudėti, tai atsisakiau.

todėl, kad imigran gėriau visą laiką ir jis jau būdavo, kad labai dažnai paveda, tad pasiūlė šituos, o vat su saldumynais man kažkaip po biškiuką pavyksta atsisveikinti
Atsakyti

O man seniau būdavo tik pagalvoju, kad seniai galva skaudėjo kitą rytą skauda, a daba tik pagalvoju, kad senai skaudėjo, po to dadedu - lai skaud vaistų turiu
Pas mane visokių nuos skausmo - kokių tik nori

o man nuo magnezijos dar blogiau pasidarė doh.gif spaudimas mažas o jis dar sumažino blink.gif budavo suleidžia ir guliu puse valandos kol atsistoti galiu doh.gif

lotuliukas.gif o taip ir man buve ne karta pas mane staboliai prie mmm prasideda skausmai o ši karta ne sakau va kaip faina ir ant tu odžiu lovoj paslika gulėjau doh.gif

visas su 2010 metais 4u.gif
Atsakyti
Su praėjusiom šventėm visas 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2010 01 01, 17:00)
su šventėmis, lai skausmas tampa praeitim...

matyt kitokios priežastys  g.gif
todėl, kad imigran gėriau visą laiką ir jis jau būdavo, kad labai dažnai paveda, tad pasiūlė šituos, o vat su saldumynais man kažkaip po biškiuką pavyksta atsisveikinti

aišku ax.gif aš vis pamaišau, kartais ienas, kartais kitas. o vat magnezijos niekada nebandžiau. padeda bent kiek? kiek laiko leistis? ir kaip viskas vyksta? į veną laidžia? nesusidūrus, tai nenumanau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 01 01, 17:25)
o man nuo magnezijos dar blogiau pasidarė  doh.gif  spaudimas mažas o jis dar sumažino  blink.gif  budavo suleidžia ir guliu puse valandos kol atsistoti galiu  doh.gif

lotuliukas.gif  o taip ir man buve ne karta pas mane staboliai prie mmm prasideda skausmai o ši karta ne sakau va kaip faina ir ant tu odžiu lovoj paslika gulėjau  doh.gif
visas su 2010 metais  4u.gif

blink.gif o bral kaip čia negerai buvo... O tikrai jei mažas spaudimas - magnezija dar nukala gerokai, mano draugei tai lašelkas statydavo, jai tada geriau būdavo g.gif po to daaaaug kavos gerdavo

QUOTE(rusiuke @ 2010 01 01, 18:02)
Su praėjusiom šventėm visas 4u.gif
aišku ax.gif  aš vis pamaišau, kartais ienas, kartais kitas. o vat magnezijos niekada nebandžiau. padeda bent kiek? kiek laiko leistis? ir kaip viskas vyksta? į veną laidžia? nesusidūrus, tai nenumanau ax.gif

Man leido prieš porą metų - tai skausmo 8 mėn netūrėjau, po to po biškiuką parsisėlino galvon, dažniausiai 10 dienų kursas, bet dar geresni rezultatai jei ir B vitaminų prie to pačio tik nebepamenu dabar kurio, bet spėju to kur geriausia smegenams B6 g.gif , o leidžia venon po biškiuką, viskas tik nukaista, nueina per visą kūną, gera taip ir dar toks šalutinis poveikis (jei taip pavadint galima) kai nusileidžia šiluma iki tarpukojo jasmas kad apsisisiojai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, turi pernest organizmas ta magnezija,as alpstu kai ja leidzia, tai man gali tik puse suleist per karta ir labai labai jau letai, tik pajuntu kad negera ir rekiu, tada nustoja leist ir laukia kol praeis(leido pazystama sesele,todel tai zaide su manim). Siaip geriau jauties jos susileidus.
Atsakyti