Jungiuosi ir as prie Jusu su sia nuostabia liga.

Taigi mano istorija: galvos skaumai prasidejo bebaigiant 11 klase (beveik pries 4 metus). Kadangi ksausmai prasidedavo nuo akiu skausmo, tai apie metus vaisciojau pas okulistus. Galiausiai apsilankiau santariskese. Istyrinejo mane ten gal kokie 5 gydytojai. Nieko nerado. Liepe pagerti raminaciu arbateliu, jei nepades, eiti pas neurologa. Arbatytes nepadejo. Nuejau pas neurologa. Pasisakiau kas mane kankina, o jis ramiu balsu sako : va, nusipirk sita vaista (cinie), jei pades- tau migrena, jei ne kazkas kita. Vaistukas padejo. Kita kart apsilankius paskyre tyrimus, EEG ir dar kazkoki kurio pavadinimo nepamenu, na kraujagysles tyre. Kadangi rezultatai buvo geri, jokiu sutrikimu ar anomaliju neparode, jis diagnozavo migrena (pries 2metus). Israse gerti skausmo metu cinie, o kasdien gerti antidepresantus (amitriptylinum) dvi tabletes i diena. Skausmai nemazejo (ju turejau i savaite po pora ir daugiau). Nuejau i konsultacija pas kita neurologe. Kai suzinojo kad geriu amitriptylina- pakraupo. O dar kai pasakiau kad geriu dvi i diena, buvo sokiruota, klause ar nevaikstau mieganti (bet nejauciau jokio migdancio poveikio- is viso jokio poveikio). Atliko KT- nieko blogo nerado. Israse gerti betoloc zok. Pageriau. Skausmai apmazejo. Bet issigandau, kad visa gyvenima teks gerti tokius stiprius vaistus, juk esu jauna, susigadinti sveikatos nesinori, jei dabar be vaistu negaliu kas bus senatvej? Nustojau gerti betaloca. Pabandziau gerti spigelon- jokio poveikio. Gryzau prie betaloc. Pageriau pora menesiu ir vel nustojau. Dabar bandau mazinti skausmus su sermion. Tikiuos sitie vaistukai pades sumazinti skausmu kieki. O ir geriu ne cinie, o imigran- sitie man greičiau padeda. Esu bandziusi ir purskianu imigrana- labai veiksmingas, greitai suveikia (deja brangokas). DIDELIO skausmo metu kai nebepadeda jau imigrantas, geriu maxalt (greitai suveikia- eje kaina irgi nemaza).
Kiekviena isgyventa diena be migrenos- tai lyg mazas pasiekimas ir dziaugsmelis.