Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

as siand.vos 20 lt surinkau doh.gif siaubas dar taip nebuvo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 02, 21:09)
as irgi beveik veltui sedejau... doh.gif  tik 24 lt.. o ir akcijos.. po 3lt viskas.... negelbeja.. net anksciau grizau verysad.gif
Papildyta:
beje, rogrinta, as tiek daug kg nepirkciau... vat galvoju kur man reiktu viska det g.gif
o kas geriau ar eudra ar utena?

eudroj brangu manau geriau utena
Atsakyti
Jeckau kleckau, kiek čia komplimentų man net nepatogu pasidarė blush2.gif Ačiū labai,nuotaiką pakėlėt 4u.gif
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 11 02, 17:57)
Toks įspūdis, kad nesvarbu ką pirkti, kad tik papigiai g.gif

Man šiandien toks įspūdis irgi susidarė,paleidau visus vaikiškus po 2 lt. Nors žmonių buvo labai mažai,bet nemažai tokių papirko,nors anksčiau praeidavo pro tuos rūbelius. Šiandien surinkau 146 lt, džiaugiuos, pagal žmonių skaičių tai nemažai

QUOTE(vajuta @ 2009 11 02, 21:09)
x- as tiek daug kg nepirkciau... vat galvoju kur man reiktu viska det g.gif
xx-o kas geriau ar eudra ar utena?

x-Tai aš tavęs ir neverčiu tiek pirkt,bet jei kažkur reik važiuot,geriau kuo daugiau,kad nereiktų pastoviai pinigėlių kelionei mėtyt biggrin.gif
xx- daug kartų pirkau Eudroj ir tik Eudroj. Ir tik pirmą kartą prieš savaitę pabandžiau kitur,t.y. Utenoj. Ir žinai kur nutariau sekantį kartą važiuot? Aišku,kad į Uteną mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi pamelavau kiek suprekiavau iš tikrųjų doh.gif Gi dar kolegės kailinius pardaviau šiandien, tai šios dienos pajamos tai - 1456 lt. thumbup.gif Tik gaila,kad pinigėliai ne mano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 02 lapkričio 2009 - 20:25
QUOTE(fifacka @ 2009 11 02, 20:54)

po 1 lita? va cia tai kainikes as tai butinai pas tave uzeiciau  thumbup.gif

oi ir po lita aš buna leidžiu po lita du prekes, ir tai ateina apžiūri ir sako va čia per siusiuvima praire atiduok už 20 ct blink.gif

tai va ir už lita žmonės bent jau pas mus nori naujo rubelio doh.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 02, 21:24)

Oi pamelavau kiek suprekiavau iš tikrųjų  doh.gif Gi dar kolegės kailinius pardaviau šiandien, tai šios dienos pajamos tai - 1456 lt.  thumbup.gif Tik gaila,kad pinigėliai ne mano  biggrin.gif

lotuliukas.gif

jus nors tiek paprekiavot o aš serganti namie ir nežinau ar rytoj eiti ar dar išsisirgti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 02, 22:24)
Jeckau kleckau, kiek čia komplimentų man net nepatogu pasidarė  blush2.gif Ačiū labai,nuotaiką pakėlėt  4u.gif

Man šiandien toks įspūdis irgi susidarė,paleidau visus vaikiškus po 2 lt. Nors žmonių buvo labai mažai,bet nemažai tokių papirko,nors anksčiau praeidavo pro tuos rūbelius. Šiandien surinkau 146 lt, džiaugiuos, pagal žmonių skaičių tai nemažai
x-Tai aš tavęs ir neverčiu tiek pirkt,bet jei kažkur reik važiuot,geriau kuo daugiau,kad nereiktų pastoviai pinigėlių kelionei mėtyt  biggrin.gif
xx- daug kartų pirkau Eudroj ir tik Eudroj. Ir tik pirmą kartą prieš savaitę pabandžiau kitur,t.y. Utenoj. Ir žinai kur nutariau sekantį kartą važiuot? Aišku,kad į Uteną  mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi pamelavau kiek suprekiavau iš tikrųjų  doh.gif Gi dar kolegės kailinius pardaviau šiandien, tai šios dienos pajamos tai - 1456 lt.  thumbup.gif Tik gaila,kad pinigėliai ne mano  biggrin.gif

zinau, kad neverti mirksiukas.gif jei 100kg pirkciau, gal neblogai... be to tikrai but pigiau vaziuot tiek tau, tiek man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 02, 22:51)
zinau, kad neverti mirksiukas.gif jei 100kg pirkciau, gal neblogai... be to tikrai but pigiau vaziuot tiek tau, tiek man smile.gif

o gal ir daugiau pirkt.. bet kur viska det doh.gif neturiu kur sandeliuot...nebent buta uzverst... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 02, 22:52)
o gal ir daugiau pirkt.. bet kur viska det doh.gif neturiu kur sandeliuot...nebent buta uzverst... g.gif

Kažkiek iš karto išsimes, dalį ir taip reiks namo vežt skalbt biggrin.gif Teks tik sugalvot kur vasarinius dėsi. Aš praeitą sav. pirkau 200 kg. tai kas buvo tinkamo šiam sezonui viską išsikabinau,vasariniai vasaros laukia,jų apie 30-40 kg
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 02, 22:52)

Nu sakau dar neaišku ar pati važiuosiu. Labai daug vilčių nedėk, bet per šią sav. turi išsispręst viskas. Šiaip dar vienas dalykas -laukiu atsakymo ar nuleis man patalpų nuomą ar ne. Jei nuleis,man reiks nuomai surink už ateinantį mėn. tai nebebus už ką važiuot unsure.gif Teks dar savaitę pralaukt. Jei nenuleis tai reikš,kad man mėnuo čia beliko prekiaut,bet ar verta tada užsipirkt dar daiktų kai parduotuvė ir taip sausakimša g.gif jei nerasiu patalpų su sandėliu,kur viską dėsiu doh.gif Dilema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 02 lapkričio 2009 - 21:26
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 02, 23:24)
Kažkiek iš karto išsimes, dalį ir taip reiks namo vežt skalbt  biggrin.gif Teks tik sugalvot kur vasarinius dėsi. Aš praeitą sav. pirkau 200 kg. tai kas buvo tinkamo šiam sezonui viską išsikabinau,vasariniai vasaros laukia,jų apie 30-40 kg
Papildyta:

Nu sakau dar neaišku ar pati važiuosiu. Labai daug vilčių nedėk, bet per šią sav. turi išsispręst viskas. Šiaip dar vienas dalykas -laukiu atsakymo ar nuleis man patalpų nuomą ar ne. Jei nuleis,man reiks nuomai surink už ateinantį mėn. tai nebebus už ką važiuot  unsure.gif Teks dar savaitę pralaukt. Jei nenuleis tai reikš,kad man mėnuo čia beliko prekiaut,bet ar verta tada užsipirkt dar daiktų kai parduotuvė ir taip sausakimša  g.gif jei nerasiu patalpų su sandėliu,kur viską dėsiu  doh.gif  Dilema...

va je tau... as va baigiu nuomai surinkt, bet as nebeturiu kuo prekiaut... nes nera beveik siltu rubu... unsure.gif
Atsakyti
4u.gif as nuomai jau surinkau per savaite daba du menesius galesiu darbuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 02, 23:33)
4u.gif  as nuomai jau surinkau per savaite daba du menesius galesiu darbuotis  ax.gif

o kokia nuomos kaina pas tave?
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 02, 23:34)
o kokia nuomos kaina pas tave?

300lt plius mokesciai clap_1.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 02, 23:39)
300lt plius mokesciai clap_1.gif  yahoo.gif

pigi nuoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 02, 23:42)
300lt plius mokesciai clap_1.gif  yahoo.gif
Papildyta:

pigi nuoma g.gif

nu jei man tiek reiktu moket, tai jau du men galeciau sau dirbt.... doh.gif o dabar 1000 +komunaliniai
Atsakyti
tai siand.pervedziau uz nuoma daba dirbsiu sau ir mokesciams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 02 lapkričio 2009 - 21:49
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 02, 23:48)
tai siand.pervedziau uz nuoma daba dirbsiu sau ir mokesciams ax.gif

baltai pavydziu blush2.gif
Papildyta:
beje vilnietes verslininkes, kur perkat maisiukus? rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti