Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(ecka @ 2009 11 03, 16:17)
4.7 regis (vyras pirko) (869827744) 4u.gif

Vot sumundrėjo tos moterytės blink.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

dėkui

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif aha
Atsakyti
QUOTE(astaja @ 2009 11 03, 16:10)
Mesiu jau dabar tikrai  biggrin.gif
Papildyta:
Nu, va gryžau jau iš gūdaus kaimo  biggrin.gif
Ir vat, nu patinka joms labai kai suverti krūva po litą , oi gali ilgai tampyt ten viską  doh.gif taigi šiukšles biški apmažinau, nereikėjo mesti  tongue.gif . Ir šiaip ne po litą visai neblogai pasiprekiavau, o kas keisčiausia, kad didžioji dalis parduotų prekių buvo iš to  vakarykščio orginalo  lotuliukas.gif
Nu bet jau kaip šalllta buvo šiandien sad.gif

Labai džiugu, kad Tau taip puikiai pavyko 4u.gif Išduok, kur galima tokių gerų "gūdžių" kaimų rasti g.gif Gal taip mėnulio fazė žmogeliukus veikia, unsure.gif aš jau rašiau, kad šeštadienį pas mane irgi didžioji dalis pirkėjų buvo besirausiantys 1-5Lt. krūvose verysad.gif O aš šiandieną irgi sušalai kaip suskis, o suprekiavau viso labo tik 69Lt schmoll.gif
P.S kalusimėlis, ar mergaitės nebandėte iš Humanos pirkti nerūšiuotų rūbelių? aš pirkau tik rūšiuotus, tai nenusivyliau, juolab, kad rūšiutų rūbų kainos pas juos nuo 8Lt. už kg. o nerūšiuoti yra po 1,7Lt.? tik neisivaizduojų ką ten galima surasti g.gif
Atsakyti
o merginos kai perkate originala neusiuota o ten mixas buna ar visaip galima nusipirkti?pvz:jei nori atskirai megstiniu, kelniu, striukiu ir pan.labai aciu jums
Atsakyti
QUOTE(neramilgedaa @ 2009 11 03, 18:59)
o merginos kai perkate originala neusiuota o  ten mixas buna ar visaip galima nusipirkti?pvz:jei nori atskirai megstiniu, kelniu, striukiu ir pan.labai aciu jums

taip, ten viskas (nuo apatinių iki lempų lotuliukas.gif ), nebūna rūšiuota , todėl ir vadinama originalu, ką žmonės sudeda į maišus tą ir gauni, niekas neperrenka, o rūšiuoti, tai ir yra rūšiuoti mirksiukas.gif
Perskaičiau žinutę, einu pažiūrėsiu kaip ten kas ir brūkštelsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2009 11 03, 17:11)
dėkui

drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  aha

nė už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 03 lapkričio 2009 - 18:15
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 11 03, 18:15)
Labai džiugu, kad Tau taip puikiai pavyko 4u.gif Išduok, kur galima tokių gerų "gūdžių" kaimų rasti g.gif Gal taip mėnulio fazė žmogeliukus veikia, unsure.gif aš jau rašiau, kad šeštadienį pas mane irgi didžioji dalis pirkėjų buvo besirausiantys 1-5Lt. krūvose verysad.gif  O aš šiandieną irgi sušalai kaip suskis, o suprekiavau viso labo tik 69Lt schmoll.gif
P.S kalusimėlis, ar mergaitės nebandėte iš Humanos pirkti nerūšiuotų rūbelių? aš pirkau tik rūšiuotus, tai nenusivyliau, juolab, kad rūšiutų rūbų kainos pas juos nuo 8Lt. už kg. o nerūšiuoti yra po 1,7Lt.? tik neisivaizduojų ką ten galima surasti g.gif

as pries dvi savaites is humanos miksa po 1.70 pirkau tai ir nenusivyliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 03, 20:08)
as pries dvi savaites is humanos miksa po 1.70 pirkau tai ir nenusivyliau ax.gif

blink.gif Nu geras, kur tokie lobiai blink.gif lotuliukas.gif Gaila, kad toli, o iš darbo negaliu ištrūkti, pabandyčiau ir aš, nes kaina verta medalio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 03, 21:41)
blink.gif  Nu geras, kur tokie lobiai blink.gif  lotuliukas.gif  Gaila, kad toli, o iš darbo negaliu ištrūkti, pabandyčiau ir aš, nes kaina verta medalio bigsmile.gif

vaziuosiu ryt vel i vilniu ,gal ir vel nenusivilsiu g.gif surizikuosiu
Atsakyti
Nesuprantu, kaip gali būti Humanoje dar kažkas gero, jei ten tiek tarpinių stotelių? Gavę siuntas jas rūšiuoja Vilniuje, tada paskirsto į kitus miestus, ten vėlgi rūšiuoja. "Savo klientams mes siūlome dėvėtus drabužius ir avalynę, išrūšiuotus mūsų Rūšiavimo centre pagal sezonus ir kategorijas. Mūsų patyrusios rūšiuotojos drabužius į kategorijas rūšiuoja atsižvelgdamos į madą ir kokybę. Siūlomą asortimentą sudaro daugiau nei 100 kategorijų prekių." Tai viskas, kas geriausia būna ir "atrūšiuota"...

Taip pat įdomu, kodėl pvz. tokia stambi tiekėja, kaip Eudra, kuri yra didmeninikė ieško tiekėjų. Nes kaip supratau daugelis jūsų ten pirko? Jei jie nesiveža, o tik parduoda, tai reikia manyti, kiek ten yra tų tarpinių stotelių... "Mes ieškome tiekėjų, kurie nuolat ir stabiliai galėtų tiekti rūšiuotus ir nerūšiuotus (originalius) dėvėtus drabužius. Taip pat visada pirktume naujus defektuotus, nukainuotus, grąžintus iš prekybos tinklų, garsių firmų drabužius ir avalynę."

Pasidalinkite savo nuomone apie tai... Vistiek jau šiek tiek patirties pas jus yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(za.ja @ 2009 11 03, 22:09)
Nesuprantu, kaip gali būti Humanoje dar kažkas gero, jei ten tiek tarpinių stotelių? Gavę siuntas jas rūšiuoja Vilniuje, tada paskirsto į kitus miestus, ten vėlgi rūšiuoja. "Savo klientams mes siūlome dėvėtus drabužius ir avalynę, išrūšiuotus mūsų Rūšiavimo centre pagal sezonus ir kategorijas. Mūsų patyrusios rūšiuotojos drabužius į kategorijas rūšiuoja atsižvelgdamos į madą ir kokybę. Siūlomą asortimentą sudaro daugiau nei 100  kategorijų prekių." Tai viskas, kas geriausia būna ir "atrūšiuota"...

Taip pat įdomu, kodėl pvz. tokia stambi tiekėja, kaip Eudra, kuri yra didmeninikė ieško tiekėjų. Nes kaip supratau daugelis jūsų ten pirko? Jei jie nesiveža, o tik parduoda, tai reikia manyti, kiek ten yra tų tarpinių stotelių... "Mes ieškome tiekėjų, kurie nuolat ir stabiliai galėtų tiekti rūšiuotus ir nerūšiuotus (originalius) dėvėtus drabužius. Taip pat visada pirktume naujus defektuotus, nukainuotus, grąžintus iš prekybos tinklų, garsių firmų drabužius ir avalynę."

Pasidalinkite savo nuomone apie tai... Vistiek jau šiek tiek patirties pas jus yra. smile.gif

bent pas mane geriau perka humanos rubus nei eudros,jie visi iesko tiekeju g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 03, 22:15)
bent pas mane geriau perka humanos rubus nei eudros,jie visi iesko tiekeju g.gif

doviliuke, o kaip ten su siuntom humanoj? visada buna? man ir reikia rubeliu... g.gif jei juos perka, tai gal ir man pabandyt....
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 03, 22:40)
doviliuke, o kaip ten su siuntom humanoj? visada buna? man ir reikia rubeliu... g.gif  jei juos perka, tai gal ir man pabandyt....

jo visada buna,bent pasmane juos perka geriau nei eudros
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 03, 22:44)
jo visada buna,bent pasmane juos perka geriau nei eudros

eudros beveik visi rubai stovi
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2009 11 03, 17:15)
Labai džiugu, kad Tau taip puikiai pavyko 4u.gif Išduok, kur galima tokių gerų "gūdžių" kaimų rasti g.gif Gal taip mėnulio fazė žmogeliukus veikia, unsure.gif aš jau rašiau, kad šeštadienį pas mane irgi didžioji dalis pirkėjų buvo besirausiantys 1-5Lt. krūvose verysad.gif  O aš šiandieną irgi sušalai kaip suskis, o suprekiavau viso labo tik 69Lt schmoll.gif

lotuliukas.gif jei vietiniai sužinotų, kad jų miestelį vadinu gūdžiu kaimu tiksliai nebepirktu pas mane blush2.gif . Aš važiuoju maždaug 27 km spinduliu nuo Klaipėdos, o šiandien buvau ten, kur dar niekad nebuvau buvus. Blin kuo toliau tuo šalčiau, o vat tu storų kelnių (slidininkų) jau nieks nebeturi visos turgininkės pačios susipirko viena iš kitos kad šilta būtų, o va aš ir nespėjau, ką randu visos didelės doh.gif . Šiandien net į Humaną nulėkiau pažiūrėt- ir ten nėra normalių dydžių verysad.gif
Atsakyti