Įkraunama...
Įkraunama...

Prekyba SECOND HAND butikuose

QUOTE(vajuta @ 2009 11 03, 23:26)
vat ir pas mane jaucias ta menesio pradzia doh.gif  bet siand ne kaip vakar, truputi geriau... ir mane gelbetu nauja siunta..
o jus vasariniu visai nepaliekat ant kabyklu?
Papildyta:
pas mane yra sompano bigsmile.gif mazuciukas buteliukas tongue.gif

Kabo keli puošnesni vasariniai, prieš šventes reikia palaikyti, gal kas nupirks, o šiaip irgi keletą atsidėjau, nes nebėra kur kabinti žieminių.
kas ten su mažiuku terlinsis, vat reikia tokio 6 l kur būna lotuliukas.gif
QUOTE(astaja @ 2009 11 03, 23:35)

Gerai čia suskėlei clap.gif net garsiai juoktis pradėjau, Mb atėjo pažiūrėt ko čia žvengiu.
Beje, ačiū už garbingą 14 vietą  cray.gif

ech, susimokėkit už tą C vitaminą, nes ačiū dabar nė 5Lt nevertas schmoll.gif
14, regis ne paskutinė buvo, o pasitempt jei yra kur-pirmyn bigsmile.gif Tik gink Dieve nerašyk, labas ir ate, mums tai nepatikti biggrin.gif

QUOTE(ovimama @ 2009 11 04, 09:49)
Taip taip,as toki ir turiu tenai orputi,ali veilokiukus is kur gauti...masiau kazkada toookius grazius moteriskus veilokiukus,nebuc pagslvojus kad prireiks ju man kadanors.. smile.gif

jau rašė turguose manau rasi wink.gif Nešalk, inkstus , nugara sugadinsi schmoll.gif
QUOTE(vajuta @ 2009 11 04, 09:54)
o as nenoriu i darba unsure.gif

niu ko dabar unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tipitapu @ 2009 11 03, 23:13)

ecka gal galma buti padaryti sarasiu kas is kokio miesto, nes man sklerotikei butu gerai as atsispaudinciau ir pasikabinciau prie kompo.

galima, tik dabar reikėtų, kad visos mergaitės surašytų miestus, nes mano atmintis ištrinta lotuliukas.gif Nepamenu... Žodžiu, cituokite tą sąrašiuką kur įdėjau ir prie savo niko parašykite miestą wink.gif
doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta
vilite
tipitapu
lasiukas
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė

QUOTE(tipitapu @ 2009 11 03, 23:14)
Nu kaip sampano noriu tai negaliu. drinks_cheers.gif

gal kada kur netyčia susimytinsim, bet...reiks kokius diedus prigriebti, kad žmonikės galėtų šampano inkalti lotuliukas.gif

Labukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 04, 10:15)
Kabo keli puošnesni vasariniai, prieš šventes reikia palaikyti, gal kas nupirks, o šiaip irgi keletą atsidėjau, nes nebėra kur kabinti žieminių.
kas ten su mažiuku terlinsis, vat reikia tokio 6 l kur būna lotuliukas.gif
ech, susimokėkit už tą C vitaminą, nes ačiū dabar nė 5Lt nevertas  schmoll.gif
14, regis ne paskutinė buvo, o pasitempt jei yra kur-pirmyn bigsmile.gif Tik gink Dieve nerašyk, labas ir ate, mums tai nepatikti biggrin.gif
jau rašė turguose manau rasi wink.gif Nešalk, inkstus , nugara sugadinsi schmoll.gif
niu ko dabar unsure.gif
Papildyta:
galima, tik dabar reikėtų, kad visos mergaitės surašytų miestus, nes mano atmintis ištrinta lotuliukas.gif  Nepamenu... Žodžiu, cituokite tą sąrašiuką kur įdėjau ir prie savo niko parašykite miestą wink.gif
doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta
vilite
tipitapu
lasiukas
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė 
gal kada kur netyčia susimytinsim, bet...reiks kokius diedus prigriebti, kad žmonikės galėtų šampano inkalti lotuliukas.gif
Labukai mirksiukas.gif

Rokiskis 72 kv.
Atsakyti

doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta
vilite
tipitapu
lasiukas -Rokiškis (72kv)
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė
Atsakyti
Sąrašiukas:

doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta - Vilnius ( 25 kv)
vilite
tipitapu
lasiukas - Rokiškis (72 kv)
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė

( pildom tolaiu,bet ne kaip citatą,ištrinkit tuos quote kai cituosit)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 04 lapkričio 2009 - 09:26
QUOTE(ecka @ 2009 11 04, 11:22)
doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta
vilite
tipitapu
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė

vilnius 38kv.m.
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 11 04, 10:36)
Teip nesazininga..... verysad.gif  as irgi noriu susipazinti Utenoi su visom jumis gyvai... blush2.gif    biggrin.gif
Man pirma diena vakar buvo kada namo isvaziavau puse keturiu.Zmoniu is ryto kas buvo,kiek papirko,prekyba 40Lt( normaliokas sakyciau,dar ne 0)ir viskas,iki puse keturiu nors vilku staug,dar saltaaa..Kazkas cia names klause,kas per patalpa kad salta...nu toks kioskelis is plastikiniu dailylenciu surestas,be sildymo(elektrini pasijungiu),vanduo tik yra(aciu Dievui).Tai mergytes,patikekit...kaip kojos sala... verysad.gif  Kaip noreciau batuku kokios 42 ismeros zieminiu,siltuu.....Nes patalpos isildyt neymanoma..Uztat ir nuoma juokinga.
Vasariniu nekabinu,vos viena kita kokia puosnesne bliuzike,ai,vieta tik uzims,ir taip neturiu kur ka sudeti.
Astaja,tu mano gimta miesteli kazkada buvusi,gudziu kaimu pavadinai!!!!!!!!!!!!! blink.gif
lotuliukas.gif

Labas rytelis. Uzjauciu tave, kad taip salta. Pas mane lygiai tas pats, net koju pirstai skaudet pradeda nuo salcio verysad.gif . Bet vakar susitariau del kitu patalpu, na jos mazesnes bus bet bent jau silta ir vieta geresne smile.gif
Noreciau prisijungti prie susipazinimo, bet kokias dvi savaites rekes naujas patalpas tvarkytis, o poto prekiu vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 11 04, 11:25)
Sąrašiukas:

doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
vilite
tipitapu
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė

( pildom tolaiu,bet ne kaip citatą,ištrinkit tuos quote kai cituosit)

as kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
Sąrašiukas:

doviliukei
vajuta -Vilnius (38kv)
ecka - Panevėžys (20kv)
vilite
tipitapu
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo - Vilnius
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644 -Kaišiadorys
mamucis
Marinčik
Citrusinė

( pildom toliiau,bet ne kaip citatą,ištrinkit tuos quote kai cituosit)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 04 lapkričio 2009 - 09:36
QUOTE(lasiukas @ 2009 11 04, 11:11)
schmoll.gif su tom paciom prekem niek nebus..zmones noriu naujo kazko  kad ir po kelis daiktelius kas diena pakabinet..o vyrui i sikna uzvaziuot kad nevaziuoja..neduok savaite laiko  tai pats siulysis lekt rubu atvezt biggrin.gif seip su mergaitem is cia tarkis gal kuri is tavo miesto,gal kur vaziuos rubeliu..koperuosites ir kelione pigiau..ir linsmiau vaziuot..ir vyro nereiks trukdyt.

ispirsiu jam i sikna bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linalina644,2009 11 04, 10:27]
Labas rytelis. Uzjauciu tave, kad taip salta. Pas mane lygiai tas pats, net koju biggrin.gif
biggrin.gif as jau pazystu o kitoms nebutina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 11 04, 10:29)
ispirsiu jam i sikna bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif pries spiriant dar spek pagalvot ar atakos negausi atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 04, 10:27)
as kitaip nemoku blush2.gif

gal ir kitos nemoka- kaip rašė Rogrinta, pacituoji ir ištrini toje citatoje atsiradusius žodžius su visai skliaustais qoute, tada lieka tik tas sąrašas (nzn ar aiškiai parašiau 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 04, 10:22)
doviliukei
vajuta
ecka - Panevėžys (20kv)
rogrinta
vilite
tipitapu
vilmuke3
neramilgedaa
fifacka
ovimama
saulegraza34
nodo
astaja
neringule
blakstienute
Emilyte
ingace
femme_fatale
za.ja
linalina644
mamucis
Marinčik
Citrusinė

Aš Vilniuje. Tik greit vilku kauksiu, nes patalpų niekaip nerandu verysad.gif jau kaip nervai nelaiko... O jūs , mergaitės, šaunuolės, darbuokitės ir toliau, nenuleiskit rankų 4u.gif
Tiesa, ar niekada nebendėt stock rūbelių imti? Man kirba mintis šiek tiek paimti, kai jau turėsiu kur kabinti doh.gif
Atsakyti