Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(lucero @ 2010 01 25, 17:13)

Rusiuke kazko ir man eme truputi augt svoris g.gif bet mane dabar labiau neramina kad vel kieteja viduriai kas buvo praeje jau g.gif

aš jau valgau normaliai, susireguliavo, sakau net saldumynų apmažinau nesamoningai, bet kažko svoris kyla, nežymiai, bet vistiek reikia susigriebt anksčiau, nei kad per vėlai. Ir spuogai g.gif
Atsakyti
Kad viduriai kieteja tai nuo maisto priklauso. Lucero, ar geri pakankamai kefyro, vaisiu ir darzoviu ar valgai? Jeigu taip, tai sakyciau negerai. O jei bulves su mesa (cia pavyzdys tik) kemsi tai ir kietes. Kiviai labai padeda, burokeliai su aliejum.
Atsakyti
na jo biski apsileidau , kai dietoj buvau tai isejau iwc bet svoris labai krito , o dabar viska valgau ir daug ir nebeiseinu i wc sad.gif
Atsakyti
Nu va,grįžau iš endokrinologės.Autoimuninis tiroiditas pripažintas.Hormonų kol kas neskyrė,nes tipo jauna aš lb ir šiaip daug vaistų geriu,tai kol nėr būtinybės,negersiu.Bet sakė ateit po metų ir tada tikrai tiroksino parašys.Žodžiu..gyvensiu lotuliukas.gif Bent jau kol kas
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 26, 12:30)
Nu va,grįžau iš endokrinologės.Autoimuninis tiroiditas pripažintas.Hormonų kol kas neskyrė,nes tipo jauna aš lb ir šiaip daug vaistų geriu,tai kol nėr būtinybės,negersiu.Bet sakė ateit po metų ir tada tikrai tiroksino parašys.Žodžiu..gyvensiu  lotuliukas.gif  Bent jau kol kas

nesuprantu, tai ko man išrašė tiroksino, vien tik dėl atpo, kuris ir tai nėra šokiruojantis. tik apie 300 g.gif
Na aš irgi dar prie jaunų save prisiskiriu 23 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2010 01 26, 12:54)
nesuprantu, tai ko man išrašė tiroksino, vien tik dėl atpo, kuris ir tai nėra šokiruojantis. tik apie 300 g.gif
Na aš irgi dar prie jaunų save prisiskiriu 23  lotuliukas.gif

Man 17metų.Tai pasakė,kad nors skydliaukės vaizdelis tikrai šūdinas,bet tiroksinas tikrai nėra mirtinai būtinas.Juolab,kad atpo nėra toks didelis,koks turėtų būti žiūrint per echoskopą,F4 mažokas,bet nemirsiu,bet pas mane tth norma,tai ir pasakė,kad pagyvensiu kol kas be jokių hormonų.Tik sakė saugotis ir jei tik peršalu,gert priešuždegiminių vaistų savaitę,bet čia problemos nematau,nes aš juos geriu nuolat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 26, 12:59)
Man 17metų.Tai pasakė,kad nors skydliaukės vaizdelis tikrai šūdinas,bet tiroksinas tikrai nėra mirtinai būtinas.Juolab,kad atpo nėra toks didelis,koks turėtų būti žiūrint per echoskopą,F4 mažokas,bet nemirsiu,bet pas mane tth norma,tai ir pasakė,kad pagyvensiu kol kas be jokių hormonų.Tik sakė saugotis ir jei tik peršalu,gert priešuždegiminių vaistų savaitę,bet čia problemos nematau,nes aš juos geriu nuolat doh.gif

čia nuo gydytojo priklauso. gal tavoji ir protingiau daro, kad siūlo be vaistų kol kas pabūti. pas mane visi normoj išskyrus atpo. o vaizdas lėtinį uždegimą rodo, bet irgi nesakė, kad tragiškas.

Man jau atsibodo tą tiroksiną gerti. kovo mėnesį eisiu tirtis, tai taip norėčiau kad jau nereiktų jo gerti. Mastau, kiek laiko geriu g.gif virš metų tai tikrai, jei ne du. be pertraukos. Aišku nėra ką lyginti, kas geria visą gyvenimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 26 sausio 2010 - 13:07
QUOTE(rusiuke @ 2010 01 26, 13:04)
čia nuo gydytojo priklauso. gal tavoji ir protingiau daro, kad siūlo be vaistų kol kas pabūti. pas mane visi normoj išskyrus atpo. o vaizdas lėtinį uždegimą rodo, bet irgi nesakė, kad tragiškas.

Man jau atsibodo tą tiroksiną gerti. kovo mėnesį eisiu tirtis, tai taip norėčiau kad jau nereiktų jo gerti. Mastau, kiek laiko geriu g.gif  virš metų tai tikrai, jei ne du. be pertraukos. Aišku nėra ką lyginti, kas geria visą gyvenimą.

Sakė ateit šiaip,jei jaustis pradėsiu staiga prastai jaustis ar dar svoris didėtų,pradėčiau prakaituot,padaugėtų permušimų širdies.Tai jei viskas ok,tai ir eisiu tik po metų.Bet įdomu,kodėl echoskopijoj daug prastesnis vaizdas,negu turėgžtų būti pagal tyrimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2010 01 26, 12:54)
Na aš irgi dar prie jaunų save prisiskiriu 23  lotuliukas.gif

Pas kita gyd. nebuvai?
Pas mane atpo > 1000 ir 2 skirtingi gyd. neskyre vaistu.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 26, 13:12)
Sakė ateit šiaip,jei jaustis pradėsiu staiga prastai jaustis ar dar svoris didėtų,pradėčiau prakaituot,padaugėtų permušimų širdies.Tai jei viskas ok,tai ir eisiu tik po metų.Bet įdomu,kodėl echoskopijoj daug prastesnis vaizdas,negu turėgžtų būti pagal tyrimus  g.gif

vaikystėj (11-14 metų), kai tikrindavausi tai irgi nereikėdavo nei vaistų, nei jodo pagerti. paskui nustojau tikrintis, o vat prieš kokius 3 metus atpo virš normos. pusmetį pagėriau tiroksiną. paskui mečiau (savavališkai) gerti, bet paskui vėl pasitikrinau kraują ir vėl geriu..

o dėl ecoskopijos tai nežinau g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti