QUOTE(kamius @ 2009 11 06, 14:42)
Šiap pritariu,nėra gerai antibiotikai.Tačiau visvien pabandysiu antibiotikus, tuo pat metu gersiu tabletes skrandžio mikroflorai atrodo, tai gal netaip pakenks.. Jei jau viską bandau, tai viską. Noriu žinot, kad padariau viską kovodama su spuogais.
Bet tepami antibiotikai irgi tik laikina. duac buvo man padėjęs, bet po poros mėnesių vėl tas pats
O dėl tyrimų..ta net nežinau. nevalgau nesamonių ir šeip skanumynų, kasmet tiriuos, darau visokius tyrimus. Bet visada atsakymai kuo puikiausi. O spuogų nepavyksta atsikratyt. Tai kur priežastis viso to

Ju pradedu galvot apie Roaccutane. Nors ir kenkia organizmui šiaip, bet atsibodo jau tie spuogai
Na nežinau. Nemačiau tavo veido, bet man tai prieš metus gėda būdavo į darbą eiti ir šiaip žmonėms rodytis. Bet antibiotikų negėriau (nors ir skyrė geroji dermatologė, pusmečio kursą

), o apie roaccutane net nesvarsčiau (ypač pasiskaičius, kad jis buvo kurtas kaip chemoterapinis vaistas nuo tam tikrų vėžio formų).
Dėl tyrimų tai neparašei, ką tyriesi kasmet. Reikia žiūrėti hormonus, moteriškus reikalus, skrandį, gali būti erkutė. Jei visa tai tyreisi ir viskas gerai, o daktarai tvirtina, kad tiesiog riebalinės liaukos išprotėjo, tuomet sutinku, kad belieka tik bandyti ir tikėtis, kad pataikysi atrasti priemonę, kuri padės. Bet šiaip antibiotikai, man regis, yra juk labiau simptominis - odos gydymas. O jei beria, tarkim, dėl hormonų, tai šito vaistai nesutvarkys.
Beje, kiek laiko naudojai duac?