Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 05, 17:59)
o ji bet kurio gauti galima? as vilniuje gyvenu ax.gif

Aš pirkau šiauliuose, velerijono vaistinėje. Jo turėtų būti visose vaistinėse, kur gamina vaistus smile.gif
Atsakyti
Niekam nepatariu gydytis geriamais antibiotikais doh.gif Efektas laikinas, o organizmui smūgis. blink.gif Geriau jau vietiniais tada.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 05, 22:18)
Niekam nepatariu gydytis geriamais antibiotikais  doh.gif  Efektas laikinas, o organizmui smūgis.  blink.gif Geriau jau vietiniais tada.

o kokie tie vietiniai,vitaminai?
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 05, 23:09)
o kokie tie vietiniai,vitaminai?

Turiu omeny, kad užuot gėrus antibiotikus jau tada geriau naudoti tepamus, kurie veikia vietiškai (duac ir kiti, nepamenu pavadinimų), nes gerdamos nualinsit imuninę sistemą, išbalansuosit mikroflorą, sudirginsit skrandį, o poveikis vis tiek bus laikinas. Aišku, čia kiekvienos pasirinkimas. Bet jei bėrimų neišeina gydyti tepalais, tai reikia ne antibiotikus ryti, o daryti tyrimus, ieškoti priežasties, dėl kurios beria.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 06, 10:16)
Turiu omeny, kad užuot gėrus antibiotikus jau tada geriau naudoti tepamus, kurie veikia vietiškai (duac ir kiti, nepamenu pavadinimų), nes gerdamos nualinsit imuninę sistemą, išbalansuosit mikroflorą, sudirginsit skrandį, o poveikis vis tiek bus laikinas. Aišku, čia kiekvienos pasirinkimas. Bet jei bėrimų neišeina gydyti tepalais, tai reikia ne antibiotikus ryti, o daryti tyrimus, ieškoti priežasties, dėl kurios beria.

Šiap pritariu,nėra gerai antibiotikai.Tačiau visvien pabandysiu antibiotikus, tuo pat metu gersiu tabletes skrandžio mikroflorai atrodo, tai gal netaip pakenks.. Jei jau viską bandau, tai viską. Noriu žinot, kad padariau viską kovodama su spuogais.
Bet tepami antibiotikai irgi tik laikina. duac buvo man padėjęs, bet po poros mėnesių vėl tas pats unsure.gif
O dėl tyrimų..ta net nežinau. nevalgau nesamonių ir šeip skanumynų, kasmet tiriuos, darau visokius tyrimus. Bet visada atsakymai kuo puikiausi. O spuogų nepavyksta atsikratyt. Tai kur priežastis viso to doh.gif doh.gif doh.gif
Ju pradedu galvot apie Roaccutane. Nors ir kenkia organizmui šiaip, bet atsibodo jau tie spuogai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 06, 14:42)
Šiap pritariu,nėra gerai antibiotikai.Tačiau visvien  pabandysiu antibiotikus, tuo pat metu gersiu tabletes skrandžio mikroflorai atrodo, tai gal netaip pakenks.. Jei jau viską bandau, tai viską. Noriu žinot, kad padariau viską kovodama su spuogais.
Bet tepami antibiotikai irgi tik laikina. duac buvo man padėjęs, bet po poros mėnesių vėl tas pats unsure.gif
O dėl tyrimų..ta net nežinau.  nevalgau nesamonių ir šeip skanumynų, kasmet tiriuos, darau visokius tyrimus. Bet visada atsakymai kuo puikiausi. O spuogų nepavyksta atsikratyt. Tai kur priežastis viso to doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ju pradedu galvot apie  Roaccutane. Nors ir kenkia organizmui šiaip, bet atsibodo jau tie spuogai  verysad.gif

Na nežinau. Nemačiau tavo veido, bet man tai prieš metus gėda būdavo į darbą eiti ir šiaip žmonėms rodytis. Bet antibiotikų negėriau (nors ir skyrė geroji dermatologė, pusmečio kursą blink.gif ), o apie roaccutane net nesvarsčiau (ypač pasiskaičius, kad jis buvo kurtas kaip chemoterapinis vaistas nuo tam tikrų vėžio formų).
Dėl tyrimų tai neparašei, ką tyriesi kasmet. Reikia žiūrėti hormonus, moteriškus reikalus, skrandį, gali būti erkutė. Jei visa tai tyreisi ir viskas gerai, o daktarai tvirtina, kad tiesiog riebalinės liaukos išprotėjo, tuomet sutinku, kad belieka tik bandyti ir tikėtis, kad pataikysi atrasti priemonę, kuri padės. Bet šiaip antibiotikai, man regis, yra juk labiau simptominis - odos gydymas. O jei beria, tarkim, dėl hormonų, tai šito vaistai nesutvarkys.
Beje, kiek laiko naudojai duac?
Atsakyti
Na galiu ir as papasakoti apie savo kova su spuogais 4u.gif labai tokiu kaip ir dideliu problemu su oda neturejau bet sove i galva mintis kad reikia issivalyti ir atgaivinti oda. taigi nuejau pas kosmetologe-uz kiekviena vizita mokejau po du simtus litu-nes dare mechanini valyma+valymas su rugstimis.tuo pat metu geriau vitaminus-kur buvo daug B grupes vitaminu ir nakvisu aliejaus-o tada ir prasidejo problemos.isbere visa veida tokiais baisiais giluminiais spuogais-atrode kaip votys ant veido.po antro apsilankymo pas kosmetologe ji liepe man savo veida tvarkyti taip:
ryte"
1.nusiprausti veida paprastu vandaniu
2.naudoti levomecitino plakini (kaina apie 15 litu)
3.Aknefug Oxid mild 5% tepalas (kaina apie 25 litus)
4.kremas (krama kosmetologe maise pati-30ml apie 45 litus)
5.ir kadangi buvo vasara-o aknefug oxid mild negali saveikauti su saule turejau naudoti filtra nuo saules Spirig day long 50 (kaina 80 litu)
(taigi-rytiniu priemoniu kaina apie 120litu)

vakare:
1.vel nusiprausti vandeneliu
2.differini tepaliukas(kaina 60 litu)
3.vel levomecitino plakinys
4.ir kremas

taigi vizitas pas kosmetologe plius visu reikalingu priemoniu nusipirkimas man kainavo 400 litu doh.gif
na ir ka-po ilgo ir kantraus sios instrukcijos laikymosi veido oda pagaliau pagrazejo-aisku dar pagelbejo tai kad meciau gerti tuos vitaminus-prasidejo pavasaris-padaugejo saules ir geriau labai daug vandens.
tiesa dar pasitepdavau karts nuo karto antibakteriniu kremu spuogelius Zeniac LP(cia toks rustinis kremas su AHA rugstimi).
siandien negaliu sakyt kad oda visiskai be spuogu-iskyla vienas kitas-bet nera tu giluminiu.vsi dar geriu labai daug vandens.tik pas kosmetologe niekaip nenueinu-bijau kad po apsilankymo blogiau nepasidarytu-nes mano oda labai jautri-ir po visokiu spaudymu atsiranda zaizdeles kurios ilgai gyja.tai va.tokia mano istorija. 4u.gif sekmes kovojancioms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 06, 16:12)
Na galiu ir as papasakoti apie savo kova su spuogais  4u.gif

jokio prausiklio nenaudoji? cia tau kosmetologe taip patare?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 06, 15:05)
Na nežinau. Nemačiau tavo veido, bet man tai prieš metus gėda būdavo į darbą eiti ir šiaip žmonėms rodytis. Bet antibiotikų negėriau (nors ir skyrė geroji dermatologė, pusmečio kursą  blink.gif ), o apie roaccutane net nesvarsčiau (ypač pasiskaičius, kad jis buvo kurtas kaip chemoterapinis vaistas nuo tam tikrų vėžio formų).
Dėl tyrimų tai neparašei, ką tyriesi kasmet. Reikia žiūrėti hormonus, moteriškus reikalus, skrandį, gali būti erkutė. Jei visa tai tyreisi ir viskas gerai, o daktarai tvirtina, kad tiesiog riebalinės liaukos išprotėjo, tuomet sutinku, kad belieka tik bandyti ir tikėtis, kad pataikysi atrasti priemonę, kuri padės. Bet šiaip antibiotikai, man regis, yra juk labiau simptominis - odos gydymas. O jei beria, tarkim, dėl hormonų, tai šito vaistai nesutvarkys.
Beje, kiek laiko naudojai duac?

Nėra pas mane labai sunki aknės forma, sakyčiau vidutinė. Žinau,akd gal nereiktų griebtis organizmą alinančių priemonių . Bet manau visom,kas turi problemą būna kartais toks periodas, kai jau vos ne į neviltį puoli dėl neveiksmingų bandymų.
Kas dėl tyrimų, tai įvairius: kraujo, moteriškus reikalus, skrandį, kepenis. Suprantu,kad čia ne visas organizmo tyrimas. Tačiau miestelyje, kur gyvenu ir taip sunku išprašyti, kad paprasčiausius tyrimus padarytų, o į kitą miestą, kai važiuoji darytis visvien nežinai kurie gydytojai geresni ir pan.

Duac vartojau apie pusę metų, bet rezultatas jau po mėnesio buvo tikrai geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 06, 15:39)

O plius ensuprantu kam tiek priemoniu tepti ant veido? levomecitino losjonas yra antibiotinis, kam dar ant virsaus differinas? Gerai, kad nebuvo kokios alergijos, ar dar ko.. verysad.gif nes jos abi pakankamai stiprios priemones ir sausina oda..ja nusausinus dar daugiau bedu su oda prasideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia'citrina @ 2009 11 06, 14:39)

prausiklio jokio nenaudojau-nes priemoniu ir taip pakankamai buvo.

QUOTE(metine @ 2009 11 06, 14:45)
O plius ensuprantu kam tiek priemoniu tepti ant veido? levomecitino losjonas yra antibiotinis, kam dar ant virsaus differinas? Gerai, kad nebuvo kokios alergijos, ar dar ko.. verysad.gif nes jos abi pakankamai stiprios priemones ir sausina oda..ja nusausinus dar daugiau bedu su oda prasideda g.gif

na pas mane tikrai buvo baisi bukle veido-differina tepiausi tik vakare ir tai nevisada-ziurejau kaip veidas reguoja ir pamazu retinau-tad sios priemones tikrai labai daug liko ir ja tepiau tik ant spuogu o ne ant viso veido..
db is siu priemoniu jau nieko nenaudoju-nereikia jau.veidas susitvarke.tik kartais spuogeli isdygusi pasitepu zeniac LP arba propolio tinktura.o po rugstinio veido valymo oda pradejo baisiai luptis- issausejo-dar plius prisidejo tie visi kremai-bet pamazu issineriau is savo blogosios odos-db viskas gerai-tfu tfu tfu.
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 06, 16:53)
prausiklio jokio nenaudojau-nes priemoniu ir taip pakankamai buvo.

o tai dabar jau naudoji? na as aisku ne kazin kokia patareja, nes ir pati dar su tais spuogais nesusitvarkiau, tik taip idomu, nes mano kosmetologe sakydavo, kad vakarais butina prausikliu nuprausti smile.gif as ryte tik su vandeniu prausiu, bet ir tai kazkaip tik su vandeniu nusiprausus nesijaucia to svarumo jausmo schmoll.gif
Atsakyti