QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 11 04, 20:06)
sveikutes gal kas bandete isvirsinius ar kazka panasaus
cia sake kazkokia suplaktine vaistinese daro
idomu ar padeda
niekad nesiskundziau spuogais o db nebezinau kas darosi
isbandziau ir rasa ir garnier ir dar visokiu daug bet nepadeda
kazkiek arbatmedis pabejo bet db nbl veikia nes antra buteliuka pirkau maximoje paziurejau EA bet kvapas skiriasi nzn gal del to nepadeda kad ne vaistineje ir sis pigesnis
Nežinau ar apie tą galvoju, bet praeitam rodos psl rašiau sudėti ir poveiki jo. Man išties padarė nemažą darbą
pagieza2,
Norint, kad veido oda būtų gražesnė, reikia valgyti kuo mažiau saldumynų ir riebaus maisto.Nevartoti daug pieno, daug geriau vartoti rūgštaus pieno produktus. Rekomenduojama valgyti žuvį, varškę,juodą duoną, vaisius, daržoves, daug ląstelienos turinčio maisto. esiog tų blogųjų ir gerųjųmedžiagų yra daug, neįmanoma visų išvardyti. Reikia keisti mitybos įpročius ir žiūrėti ar keičiasi kas ar ne . Manau maistas yra svarbus, bet tikrai viskas nepagerės 100 procentu, kai pagerini mitybą. Bet įtakos tai tikrai turi .
Šeip esu ne vienoje vietoje skaičiusi,kad sportas taip pat daro teigiamą įtaką sportui. Nes sportuojant prakaituoji,o taip lengviau pasišalina toksinai iš organizmo. Aišku sportuojant, reikia prižiūrėt atidžiau odą, dažniau ir kruopsčiau valyti.
Kas dėl preparatų, tai kiti giria alaus mielių tabletes, tačiau kažkaip pačiai man ranka nekyla pirkti, nes yra daug ir neigiamų atsiliepimų.