Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo kiaulių gripo

doh.gif visai pasimeciau nebezinau nei ka daryt.Sestadieni tureciau eit skiepintis bet jauciu kad atsauksiu apointmenta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As nusprendziau nesiskiepyti schmoll.gif Kalbejausi su savo midwife, jinai taip "numyke", kad nera jau tokio didelio pavojaus siuo metu UK ir kuo maziau nescioji gaus chemijos - tuo geriau... Dave suprasti vienu zodziu, kad jinai nelabai uz vakcina. Taipogi skambinausi i LT akuserei-ginekologei, nuomone buvo vienareiksmiska - nesiskiepyti. Mano mama medike - taipogi nesiskiepijo (nors medikus Lietuvoje ir skiepija nemokamai).
Zodziu nezinau, tokia statistika g.gif
Atsakyti
Sios dienos Vilniaus Dienoje, laikrastyje, neblogas straipsnis apie tai, kas jau senai kalbama uzsienio spaudoje. Kad si vakcina praktiskai masinio naikinimo ginklas... Kaip jums atrodo, kodel nesciasias ir vaikus pirmus skiepyja, kai siaip nesciosioms jokiu skiepu negalima, nei gripo, nei hepatito nei erkinio encefalito... Kodel Kanadoje netiketai 30 zmoniu nuo vakcinos numire, tai kelia abejoniu, ar skiepyja tuo paciu, kaip ir pradejo.
Ypatingai tos nesciosios, kurios jau treciajame trimestre, turetu geriau pasisaugoti ir islaukti, na jeigu jau ir susirgtumete, juk maziuka gali isimti Cezario pagalba anksciau, nuo 32 savaiciu be problemu.
Kuo toliau, tuo labiau esu pries siuos skiepus
Atsakyti
Kaip sakiau taip ir padariau.Persigalvojau ir neisiu skiepintis schmoll.gif Labiau isigilinus apie siuos skiepus pakeiciau nuomone visiskai.Bandomasis triusis nebusiu.Visgi daugiau argumentu pries nei uz.Bet cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.As-pries siuos skiepus!
Atsakyti
Pasiskiepinus automatiškai susergame,vieniem tik lengvai pereina,o kitiems net iki 40temperatūra pakyla,manau nėštukėm reikėtu taip pasisaugot,o nerizikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ranila @ 2009 11 28, 12:32)
Pasiskiepinus automatiškai susergame,vieniem tik lengvai pereina,o kitiems net iki 40temperatūra pakyla,manau nėštukėm reikėtu taip pasisaugot,o nerizikuoti 4u.gif

ir vel tas pats doh.gif nu nera gyvo viruso ten,todel nesusergi tu tuo kiauliu gripu,kam rasyt jei nezinai doh.gif

as sestadieni pasiskiepijau ax.gif tai tik ranka dar skauda truputi,o siaip nieko daugiau nesidaro ax.gif
Atsakyti
aha as irgi skiaciau kad pries klaiuliu gripa skiepijama "negyva" vakcina
Atsakyti
QUOTE(noksta @ 2009 11 26, 13:34)
Na, ne, zmones linke panikuoti ir tuomet nemastant priimti aplinkiniu elgesio modeli, ty elgtis kaip dauguma. O oficialios organizacijos pasisako uz, nes tai lemia tiesiog pinigai, atskiri gydytojai nuo sio verslo savo dalies negauna

Galima ir taip galvoti ax.gif , juk, kiek žmonių, tiek nuomonių. Tik nemanau, kad Pasaulio sveikatos organizacija ir kitos panašaus mąsto taip lengvai spekuliuotų savo reputacija. Sutinku, kad informavimo priemonėse galima rasti daugiau argumentų prieš nei už; čia kiekvienas asmeniškai turi priimti sprendimą, skiepintis jam, ar ne.
Aš pasiskiepinau blush2.gif . Mano apsisprendimą nulėmė ir dvi šio gripo komplikacijų istorijos mano pažįstamų tarpe: gal jau rašiau, kad viena draugė prieš pusantros savaitės sirgdama šiuo gripu Lietuvoje gimdė 36 savaičių, o kitai pažįstamai Belgijoj vaisius numirė 20 nėštumo savaitę. O kur oficiali statistika: 2 nėščiosios Belgijoj numirė, 5 šiai dienai guli intensyvios terapijos skyriuje. Man šių duomenų užteko.
Nėščiosios turi 10 kartų didesnę tikimybę nei kiti pasigauti šį gripą ir didesnę riziką, jog gripas koplikuosis.
Tikiuosi, kad užsukusi į šį skyrelį po gimdymo neturėsiu jums pranešti blogų žinių.
Linkiu kiekvienai sėkmės apsisprendžiant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 11 30, 12:24)
ir vel tas pats doh.gif nu nera gyvo viruso ten,todel nesusergi tu  tuo kiauliu gripu,kam rasyt jei nezinai doh.gif
as sestadieni pasiskiepijau ax.gif tai tik ranka dar skauda truputi,o siaip nieko daugiau nesidaro ax.gif

Zinoma, kad ten nera gyvo viruso. Siais laikais jokioje vakcinoje nera gyvo viruso. Bet imuninis atsakas yra sukeliamas, antraip kaip gi vakcina veiktu.
Papildyta:
QUOTE(ievbuk @ 2009 11 30, 21:13)
Galima ir taip galvoti ax.gif , juk, kiek žmonių, tiek nuomonių. Tik nemanau, kad Pasaulio sveikatos organizacija ir kitos panašaus mąsto taip lengvai spekuliuotų savo reputacija.

Butent, pasaulio sveikatos organizacijos, WHO, darbuotojai jau susikompromitavo, nes patvirtinta, kad jie gauna nemaza pelno dali is farmacijos kompaniju, parduodanciu vakcina.
O nesciuju, serganciu gripu, mirtys kur kas retesnes nei persileidimai pasiskiepyjus. Taip kad rizikuojama abiem atvejais, bet pirmu galima pasisaugoti dar, o antruoju einama i visiska nezinia
Atsakyti
QUOTE(noksta @ 2009 11 30, 21:54)
O nesciuju, serganciu gripu, mirtys kur kas retesnes nei persileidimai pasiskiepyjus. Taip kad rizikuojama abiem atvejais, bet pirmu galima pasisaugoti dar, o antruoju einama i visiska nezinia

Susirgimo gripu komplikacija nebūtinai turi baigtis nėščiosios mirtimi, komplikacija pasireiškia persileidimu arba priešlaikiniu gimdymu.
Manau, kad jei turi kontaktų su aplinkiniais žmonėmis, tai nelabai ir prisisaugosi nuo gripo. Jei ir pati užsidarysi namie, tai vyras, vaikas gali parnešti tą bacilą.
Atsakyti
Bent jau mano ginekologė sakė savo dukrai jei ji lauktųsi, nerekomenduotų skiepytis..
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2009 12 01, 13:57)
Bent jau mano ginekologė sakė savo dukrai jei ji lauktųsi, nerekomenduotų skiepytis..

Mano sakė atvirkščiai, jei būčiau dukra, net neklaustų, ar noriu skiepintis..
Suprasi čia tuos daktarus..
Atsakyti