QUOTE(noksta @ 2009 11 26, 13:34)
Na, ne, zmones linke panikuoti ir tuomet nemastant priimti aplinkiniu elgesio modeli, ty elgtis kaip dauguma. O oficialios organizacijos pasisako uz, nes tai lemia tiesiog pinigai, atskiri gydytojai nuo sio verslo savo dalies negauna
Galima ir taip galvoti

, juk, kiek žmonių, tiek nuomonių. Tik nemanau, kad Pasaulio sveikatos organizacija ir kitos panašaus mąsto taip lengvai spekuliuotų savo reputacija. Sutinku, kad informavimo priemonėse galima rasti daugiau argumentų prieš nei už; čia kiekvienas asmeniškai turi priimti sprendimą, skiepintis jam, ar ne.
Aš pasiskiepinau

. Mano apsisprendimą nulėmė ir dvi šio gripo komplikacijų istorijos mano pažįstamų tarpe: gal jau rašiau, kad viena draugė prieš pusantros savaitės sirgdama šiuo gripu Lietuvoje gimdė 36 savaičių, o kitai pažįstamai Belgijoj vaisius numirė 20 nėštumo savaitę. O kur oficiali statistika: 2 nėščiosios Belgijoj numirė, 5 šiai dienai guli intensyvios terapijos skyriuje. Man šių duomenų užteko.
Nėščiosios turi 10 kartų didesnę tikimybę nei kiti pasigauti šį gripą ir didesnę riziką, jog gripas koplikuosis.
Tikiuosi, kad užsukusi į šį skyrelį po gimdymo neturėsiu jums pranešti blogų žinių.
Linkiu kiekvienai sėkmės apsisprendžiant