Įkraunama...
Įkraunama...

Sylvanian family

QUOTE(Kačia @ 2011 12 12, 15:25)
renatyte.r jus turbut maza nameli turit ax.gif
mazasis
user posted image

Taip, pas mane mažasis namelis, bet man jis ne toks ir mažas atrodo ax.gif
Tai kokio dydžio tie didieji namai? Turbūt kaip 3 mano turimi maži bigsmile.gif
Mano sesuo gyvena Šiaurinėje Airijoje, ji man nuperka ir atsiunčia žaislų, reikės paprašyti, kad kokia proga didijį namą nupirktų, pradžiai užteks mažiuko.
O kas turite tuos didžiuosius namukus, ar jie išsiardo? g.gif
Atsakyti
sveikos na man tai labai jie grazus dukrytei labai usireikia kai pamateme parduotuveje tai ji nusprende kad lauks is senio salcio na zinoma jau senelis saltis tuo pasirupinu aisku pradzia nebus tokia ispudinga nebus to namo nes nusprendau kas pirmause reikia patikrinti ar tikrai ja sudomis ir ar tikrai zais tai nupirkau meskuiuku seiminele virtuveles komplekteli vonios baldeliu tai tikiuos kad jinai labai apsidziauks jei 5metukai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mess @ 2011 12 15, 01:18)
sveikos na man tai labai jie grazus dukrytei labai usireikia kai pamateme parduotuveje tai ji nusprende kad lauks is senio salcio na zinoma jau senelis saltis tuo pasirupinu aisku pradzia nebus tokia ispudinga nebus to namo nes nusprendau kas pirmause reikia patikrinti ar tikrai ja sudomis ir ar tikrai zais tai nupirkau meskuiuku seiminele virtuveles komplekteli vonios baldeliu tai tikiuos kad jinai labai apsidziauks jei 5metukai 
  4u.gif

Maniškė 7m užsimanė jų, tai ir paėmiau kiškučių šeimynėlę ir baldelius bei mažajį namuką. Pradžioj galvojau ir tik pabandymui paimsiu kokią šeimynėlę ir baldelius, bet pamasčiau ir nusprendžiau, kad be namo nebus smagu žaisti, tai ir nesuprasi ar patinka ar ne. Aišku, didelis namas būtų dar įdomiau, bet brangokas pabandymui blush2.gif
Atsakyti
Viena mama su manim rinkosi Sylvanian priedus, tai sake kad jie zaidimam naudoja leliu namelius 4u.gif
Atsakyti
O mes lėlių namo jokio neturim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mess @ 2011 12 15, 00:18)
  4u.gif

Mano 3 metų mergaitė žaidžia be namelio, namelį laikau Kaledinems dovanoms, dar nerodžiau. Ji išsidėloja žaisliukus, supynes, lovytes, virtuvėlę ir kt. ir žaidžia rolleyes.gif
Vartė katalogėlį, kur būna prie žaisliukų pridėta, nori autobusiuko doh.gif
Atsakyti
sveikos

na ir groziu cia pridejot wub.gif

mano dukryte dar per maza zaisti tokiais, tai ateity butinai susigundysim

QUOTE(SSDD @ 2011 12 07, 11:23)
mergytės, ar kas matėt šitą idėją?
user posted image
sujungti mažąjį ir didįjį namus  bigsmile.gif

o kaip tada prieiti po laiptais, prie virtuves, tas mazasis namas netrukdo? mirksiukas.gif

va ka radau pas prancuzus (siuo metu Prancuzijoje gyvename)
http://www.peut.fr/sylvanian+families
Papildyta:
dabar pamaciau kad dar ir bezdzioneliu seima yra
http://www.amazon.fr...ASIN=B004JO7JF2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelargonijA77: 15 gruodžio 2011 - 16:03
QUOTE(renatyte.r @ 2011 12 15, 14:55)
Vartė katalogėlį, kur būna prie žaisliukų pridėta, nori autobusiuko  doh.gif

kad nebrangus tas autobusiukas, jei apie geltonaji kalba eina- 70litu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2011 12 13, 12:10)
Tai kokio dydžio tie didieji namai?

Nezinau del kitu, bet viesbutis pvz. sulankstytas (uzdarytais sonais) apie 50 ant 50, o istiestas apie metro ilgio.. Atrodo daug, bet ner labai didelis.. Tik jau nepalaikysi visa laika atviro ant grindu biggrin.gif

O kas turite tuos didžiuosius namukus, ar jie išsiardo?  g.gif

Logiskai mastant, jie visi issiardo, bet realiai jie jau atkeliauja sudeti kaip priklauso. Isardyti dalimis buna tik plagiatai (Forest Friends, Happy Family, etc.).

QUOTE(pelargonijA77 @ 2011 12 15, 14:13)
o kaip tada prieiti po laiptais, prie virtuves, tas mazasis namas netrukdo? mirksiukas.gif

Laiptu padeti galima reguliuoti pagal poreikius. Be to tas mazasis namukas perkamas atskirai nuo didziojo, tai jo pirkt net nebutina.

Siandien nusipirkome kepyklele uz puse kainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 16 gruodžio 2011 - 23:19
QUOTE(Brooke @ 2011 12 17, 00:15)
Laiptu padeti galima reguliuoti pagal poreikius. Be to tas mazasis namukas perkamas atskirai nuo didziojo, tai jo pirkt net nebutina.

O tas mazas namukas kaip nors tvirtinasi prie didziojo ar tik prisistato mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2011 12 16, 23:15)

Siandien nusipirkome kepyklele uz puse kainos thumbup.gif

as zinau kad atskirai, tik ar pridejus salia, paskui nereikia patraukineti kad prie virtuves prieiti?
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2011 12 15, 20:54)
kad nebrangus tas autobusiukas, jei apie geltonaji kalba eina- 70litu  rolleyes.gif

Taip, apie geltoną, jaučiu anksčiau ar vėliau reikės pirkti, bet paslėpiau tą katalogėlį, kad daugiau ko neužsimanytų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti