Įkraunama...
Įkraunama...

Sylvanian family

QUOTE(renatyte.r @ 2012 03 27, 14:28)
Peržiūrėjau jūsų išsirinktus žaisliukus, gal ne nuo to pradėjote, todėl ir nežaidžia?  g.gif Man jūsų išrinkti žaisliukai neįdomūs atrodo  blush2.gif Nežinau ar manoji žaistų su jais, nors su kitais žaisliukais jau 3-4 men žaidžia  g.gif 
Aš pradėjau nuo šeimynėlės, nupirkau supynes, čiuožyklą, dviratuką, mašinytę, po to stalą su kėdėmis, vonią WC, namelį, po truputį pirkinių sąrašas plečiasi. Nuo arklio su vežimu nebūčiau pradėjusi  blush2.gif
Bet žinoma, tai nuo vaiko priklauso, jei šiaip mėgsta arklius, tai kodėl gi  ne  4u.gif

turbūt ne taip pažiūrėjot mastau.gif
... ... tai, kad ir mes pradėjom nuo šeimynėlės ax.gif ... triratuko ... stalo...
o, kad ta šeimynėlė "turėtų ką veikti", jiems nupirkta ir sodas, ir daržas su darbo įrankiais, ir turgus su prekystaliu... arkliuku, bei jo priežiūros priemonėmis wub.gif
... sodink, skink, prižiūrėk, pirk, gamink ... ir sėsk prie stalo valgyti flirt.gif

Atsakyti
Gražučiai, smulkūs žaisliukai, bet mes prioritetą teikaim littlest pet shop biggrin.gif
Atsakyti
mes šiandien nupirkom didyjį ir mažąjį namus RIMI, kadangi buvo-50% žaislams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 06 01, 18:44)
mes šiandien nupirkom didyjį ir mažąjį namus RIMI, kadangi buvo-50% žaislams thumbup.gif

Vilniuje tai tik mazas namas buvo.
Mano mazoji tai megeja zverelius pakramtyti ir nuregti. Tai nauju kokl kas neperku zaidzia su kiskiu ir kaciu seimynom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 01, 17:52)
Vilniuje tai tik mazas namas buvo.
Mano mazoji tai megeja zverelius pakramtyti ir nuregti. Tai nauju  kokl kas neperku zaidzia su kiskiu ir kaciu seimynom smile.gif

pas mus buvo abejose RIMI, bet centre buvo jau ten apglamžyta ir apiplėšyta dėžė, tai galėjo būti ir kas nors išimta, ai iškart važiavom į kitą.
Šiandien gimtadienio proga padovanojom mažąjį, tai labai džiaugėsi, kišo pro duris pelytę, baldelius.
o per Kalėdas padovanosim didyjį
Atsakyti
As ir pats kazkaip nevyriskai istirpau pries sita meiluma...
Atsakyti
kabant apie syvanian tapetus,igai gavojau ir sugavojau,kad sienas gaima apkijuoti ipnia pevee,kuria galima rasti statyb.parduotuvese,pasirinkimas didelis ir kainuoja nedaug.cia tokia plevele,su kuria duris,spintees apklijuoja
Atsakyti

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiuksss @ 2012 02 07, 18:20)
Radau šią temelę ir dar labiau nusiminiau  unsure.gif  Jūs taip džiaugiatės savo pirkiniais ir mažaisiais Sylvanian šeimininkais, kad net pavydu...
Visos giminės sutarimu pirkom dovanas gimtadieniui iš Sylvanian serijos... Vienas kitam pranešinėjom ką perkam (kad nesidubliuotų dovanos) ir slapta džiūgavom, koks bus super siurprizas per gimtadienį...
O džiūgavom tik mes  verysad.gif  Dabar trys didesni rinkiniai išpakuoti, pora mažų net neliesta... ir dar nusivylusios mažos akys, matot, NEĮTIKOME su dovanom  doh.gif ...nežaidžia !!!
Vyras jau liepia parduoti, o man toks grožis  blush2.gif

va va... ir tas nusivylimas... va todel mes su vyru imame pinigu suma ir einame su dukra per gimtadieni i parduotuve... o jinai nusiperka ka nori...
praeitais metais mes norejome nupirkti nauja dideli lego o dukra....
o dukra isirinko maza "unico" kites rinkini, feja (nu niekad nebuciau pirkusi 30lt maza kaip pirstas) ir sviecianti bakugana doh.gif ir zinot jau beveik metai praejo o tai megstamiausii zaislai...

buvau ir as susizavejusi siais gyvuneliais... bet nuskilo kitkas radau 2 truputi kitokius per SUPER akcija parduotuveje 3.99 kai ju kaina vieneto 27 bigsmile.gif ten buvo isdeta vienos parduotuves atidarymo proga... tokia ropojantys mazuciai padengti pukeliu apacioje sratukas ir jie vaziuoja...tai va dukra..... dukra.... DUKRA 5metu laike vandeni laike- sakau ka darai o jin "man pukelis nepatinka as ji gramdau doh.gif )
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
MEgaites ar Vilniuje kurioj nors Rimi yra didieji namai pirkti?
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2012 12 05, 09:22)
MEgaites ar Vilniuje kurioj nors Rimi yra didieji namai pirkti?

apskambinkit mirksiukas.gif
Atsakyti