Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

poncas dukriukui 4u.gif
sonuose yra skyles rankytem,nes kitaip uzdet butu be sansu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=audronele,2009 11 11, 18:04]
Stai ir dar vienas mano numegztas salis. Tik kai juodas labai sunku nufotkint kad rastas matytusi

Labai grazus salis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal schemute butu galima blush2.gif
Isanksto ACIUX 4u.gif
Atsakyti
Labai mielas pončiukas dvynuke85 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ASgelele @ 2009 11 11, 20:52)
Sveikutes  smile.gif  norejau pasiteirauti ar gerai nesiojasi Norfoj pardavinejami mocheriniai siulai? Galvoju drauges mergaitei suknele is ju nunerti... Idomu ar neissitampytu  g.gif

aha ir as prisipirkau tokiu rolleyes.gif idomu kaip jie nesiosis g.gif
Atsakyti
iš tų mocherinių aš mezgiau. tai rankas labai dažo, o kai išploviaus tiek spalvos nubėgo, bet gerai ardosi ... čia kur iš "O" raidės firma
Atsakyti
Perfotografavau, lyg ir ryskiau gavosi...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2009 11 11, 21:22)
poncas dukriukui 4u.gif
sonuose yra skyles rankytem,nes kitaip uzdet butu be sansu lotuliukas.gif
user posted image

Kaip faina,kaip as noriu taip ismokti,bet niekaip nesuprantu,kaip taip mezgama. verysad.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2009 11 11, 23:11)
iš tų mocherinių aš mezgiau. tai rankas labai dažo, o kai išploviaus tiek spalvos nubėgo, bet gerai ardosi ... čia kur iš "O" raidės firma

g.gif kaip gaila... na reiks pasibandyti.... unsure.gif sviesios spalvos gal labai nenueis spalvyte
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 11, 22:46)
Perfotografavau, lyg ir ryskiau gavosi...

Koks nuostabus wub.gif doh.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ADDULE @ 2009 11 11, 21:12)
labai grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , ir spalva labai miela . o as vis dar nelabai suprantu kaip ten su ta sakute viskas darosi , gal ir as kada rysiosi isbandyti sia technika  blush2.gif

Labai aciu 4u.gif Spalva man irgi labai patinka, tokia karameline. Tikrai nesunku sakute nert, tik reikia suprast ir pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 11, 21:51)

Labai gražus šalikas. Iš kokių siūlų nėrei? Ir gal schemą gali įmesti ar nuorodą kur ji yra, žinau, kad kažkur jau mačiau, bet neatgaminu kur. Ir neužsisaugojau doh.gif
Atsakyti
IWONABOGD
Labai grazus salis thumbup.gif pati kazkada bandziau sakute dirb,bet nieko nepaviko doh.gif blush2.gif
Atsakyti