Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

Mano šalis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Nu man jau apsisuko galva nuo visu grozybiu, noriu nusimegsti sau sali, tiek museliniu primezgiau klientems, ir skaru, kad jau nezinau ko pati noriu g.gif tik ganau akis i jusu darbelius ir negaliu apsispresti.............
Atsakyti
Dar vienas šalis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie grazus darbeliai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2009 11 11, 22:46)
Perfotografavau, lyg ir ryskiau gavosi...

user posted image

QUOTE(Lika_s @ 2009 11 12, 12:50)
Mano šalis

bigsmile.gif vauuuu nu ir darbeliai thumbup.gif

QUOTE(Lika_s @ 2009 11 12, 13:30)
Dar vienas šalis  4u.gif

user posted image

Atsakyti
Ligvita,ratukus susiuvi ar sumezgi. g.gif
Atsakyti

gal galit pasakyti kaip vadinasi sis rastas??

http://www.postimage....php?v=aV1L00I0
Atsakyti
Kokie nuostabūs darbeliai. Aš irgi turiu museliniu raštu nusimezgusi šalikėlį, bet pasižiūrėjusi jūsų darbus supratau padariusi dvi klaidas - pasirinkau juodus siūlus, jie labai "sugeria" raštą ir beveik nesimato to grožio, o be to mezgiau per plonais virbalais, nes mano šalis gavosi tankus. Ką darysi, gyveni ir mokaisi žmogus smile.gif

Ligvita, tavo šalikėlis vertas audringų aplodismentų clap.gif clap.gif clap.gif Fantastiškas. Kiek skirtingų raštų rutuliukų sudėjai? Atrodo gana tankiai megztas, turbūt daug siūlų "surijo".
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2009 11 12, 15:27)
gal galit pasakyti kaip vadinasi sis rastas??
http://www.postimage....php?v=aV1L00I0

cia man atrodo tos populiariosios museles 4u.gif kai is vienos ismezgamos 5akys. 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2009 11 11, 23:11)
iš tų mocherinių aš mezgiau. tai rankas labai dažo, o kai išploviaus tiek spalvos nubėgo, bet gerai ardosi ... čia kur iš "O" raidės firma

as is tu norfiniu 'OPAL' baltu mezgiau megstini , tik nezinau kaip nesiojasi , nebuvau sutikusi tos klientes kuriai dariau. Tamsiu spalvu tikrai dazo rankas, o megztas daiktas lengvokai ardosi , bet nertas tai tikrai labai sunkiai einasi ardyt.
Atsakyti
As ta musele mezgiau juodame siule tankiai,tai visai kitoks vaizdas. ax.gif
Atsakyti