Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

Aciu labai!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lika_s: 13 lapkričio 2009 - 09:04
Dorme,kadangi cia yra labai profu mezgeju,kurioms viskas aisku ir bijo keliais zodziais pritersti tema,o tersia nesamones aiskindamos,tai rasyk man i AZ,paaiskinsiu,ko nesupranti.Tikrai labai paprastas rastelis. ax.gif
Atsakyti
AveM, nereikia advokatauti. Tikrai ne profės čia pasipiktino. Man jau irgi nebeįdomu šalių temą skaitinėti, nes jei ne kiekvienam puslapį, tai kas trečiam tas pats klausimas apie museles, tas pats aiškinimas.
Tiesiog, nemandagu neperžvelgus kelių puslapių atgal - vėl ir vėl ir vėl tą pati klausti. Suprantu, kad naujam žmogui naujas raštas ne visad abūna įkandamas. Bet pati perversk įšią tema ir pažiūrėk kiek kartų kalbėta, apkalbėta su pavyzdžiais.

Galiausiai toj pačioj įkeltojs schemoj labai aiškiai parašyta (Garantuoju, kad jo niekas neskaito, prieš klausdamas čia):

user posted image
Atsakyti
Bet gal zmogus is shemos nesupranta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2009 11 12, 18:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Nu tikrai, man kažkada jis irgi nerealus buvo, o dabar kai kas antrą dieną kas nors apie jį vis dar klausinėja, tai tik temos teršimas ne kitaip doh.gif  lotuliukas.gif

sotus alkano neuzjaucia.... unsure.gif kai zmogus labai nori ismokti jis tikrai varo ne karta ir ne du temas, bet gal neranda ko iesko, tiesiog netycia pravercia... na o jei jau kas nors ismoko ir perkando, tai prisiminkit tuos laikus, kai labai norejot moketi, bet nesigavo... juk tikrai nesunku pasidalinti savo patirtim ax.gif o be to kazkas taps truputeli laimingesnis ir pageres nuotaika 4u.gif
juk forumas ne vien pasigirti skirtas, bet ir schemomis ar zodiniu paaiskinimu pasidalinti kad ir tukstani ir viena karta

dorme, atrasiau tau AZ, jei dar kas bus neaisku rasyk tiesiai man 4u.gif jau ne pirma mokinu kaip si rasta megzti ir kiekviena, kuri nores tikrai pamokinsiu 4u.gif

Sekmes kuryboje 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2009 11 13, 13:31)
AveM, nereikia advokatauti.Tikrai ne profės čia pasipiktino. Man jau irgi nebeįdomu šalių temą skaitinėti, nes jei ne kiekvienam puslapį, tai kas trečiam tas pats klausimas apie museles, tas pats aiškinimas.

Galiausiai toj pačioj įkeltojs schemoj labai aiškiai parašyta (Garantuoju, kad jo niekas neskaito, prieš klausdamas čia):

pritariu minciai, kad gali sita schema buti neaiski drinks_cheers.gif ypac jei esi pradedantis... kai pas mokinausi ji man irgi buvo neaiski ax.gif
o be to jei jus galite pasipiktinusia nuomuone isakyti, tai mes galime zmogui ir pagelbeti ax.gif ZODZIO LAISVE 4u.gif

o jei pabodo tema ir museliu rasto apkalbos... tai nzn kieno cia beda... juk nevisi vienodo lygio esam ir nevisi visus rastus mokam. o kad rastas grazus ir naujokems ir senbuvems nepaneigsi. Tik gal senbuvems jau sportinis interesas pasiektas - rastas perkastas ir nenori daugiau jo matyti... tai ir neziurekit juk yra tokiu kam jis aktualus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 13 lapkričio 2009 - 14:03
Zuviuk,nereikia advokatauti. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 14:59)
Zuviuk,nereikia advokatauti. biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
negaiu nutyleti, o Tu saunuole thumbup.gif yra dar supratingu zmoniu 4u.gif

issisakiau unsure.gif

o dabar begu pati saliui rastelio ieskoti - maciau cia kazkoki nerealu viena forumiete mezge wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 13 lapkričio 2009 - 14:05
As irgi meginsiu ta balta. ax.gif
Atsakyti
tinginiukas tik klausia sio rastelio ir jo praziuret neimano, kaip tiek milionu kartu kartotas, man jau jis kaip keiksmazodis skamba:) o net google ivedus duoda atsakyma. kaip sakant kas tingi tas neranda.
Atsakyti
Man asmeniškai įkirst raštą pagal scemą yra neįmanoma.
Todėl labai smagu, kad be pikčiurnų yra ir geranoriškai paaiškinančių labai ūkiškai....
Atsakyti
As irgi galiu rasta megzti tik is ukisko tiesaus druto paaiskinimo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 11 13, 13:56)
sotus alkano neuzjaucia.... unsure.gif kai zmogus labai nori ismokti jis tikrai varo ne karta ir ne du temas, bet gal neranda ko iesko, tiesiog netycia pravercia... na o jei jau kas nors ismoko ir perkando, tai prisiminkit tuos laikus, kai labai norejot moketi, bet nesigavo... juk tikrai nesunku pasidalinti savo patirtim ax.gif o be to kazkas taps truputeli laimingesnis ir pageres nuotaika 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi siuo metu mezgu pirmaji mocherini sali,ir butent ,,muselini,,bet schema man dar anksciau paaiskino viena forumiete i a.z. is tiesu irgi panasiai pagalvojau kaip zuviukas,o jei dar ateis kokia naujoke norinti suzinoti si rasta i pvz 15 ar 20 tema,vistik kiek reikia laiko tiek temu perversti ir 50 psl perskaityti ax.gif
Atsakyti