apie tokį aukštąjį pilotažą aš net nesvajoju
Ohoho Rimusia ..
oooo, koookios rimusios alyvosss
Rimusia -čia rimtas darbas
QUOTE(rimusia @ 2009 11 20, 20:16)
RIMUSIA- uz kantrybe ir kruopstuma 100 balu ir
saunuole
rimusia koks grozis tavo salikelio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rimusia ir aš prisidedu prie visų mezgėjėlių liaupsių - pasaka o ne šalikėlis
ir darbelio kiek
Maivaus

Sveikutės
Turiu kažkada nusipirktų siūlų ir sugalvojau iš jų nunarpliot šalį ,bet tik galvoju ar apsimoka pradėt ,noriu pabandyt muselinį raštelį ,bet mano turimi siūlai yra tik 35 procentų macheros ,gal kas bandėt tokiais siūlais narpliot ar kas gaunasi
ir tikrai mergaitės turit kuo maivytis
nuostabūs darbai
Turiu kažkada nusipirktų siūlų ir sugalvojau iš jų nunarpliot šalį ,bet tik galvoju ar apsimoka pradėt ,noriu pabandyt muselinį raštelį ,bet mano turimi siūlai yra tik 35 procentų macheros ,gal kas bandėt tokiais siūlais narpliot ar kas gaunasi
ir tikrai mergaitės turit kuo maivytis
QUOTE(almara @ 2009 11 21, 20:38)
Sveikutės
Kaip tik dabar museli mezgu rasta is 15 proc, macheros, visai nieko gaunasi.
Meginau vaseliu, tai negraziai gaunasi, kaip megsciau is vatos, tai nieko kito neliko, kaip tik muselini rasciuka
QUOTE(Žoržett @ 2009 11 21, 16:56)
Maivaus
žoržett- fainulis šalis
nusipirkau IKI moheros ,sėsiu megsti ir aš
QUOTE(villyte @ 2009 10 28, 20:26)
1 eile. 2 krastines akys, paskui is 5 akiu ismezgi 5 akis (iskart perkisi desini virbala per 5 akis, istrauki siula, o akiu nenukeli, jos lieka ant kairiojo virbalo, paskui uzmetima padarai, po to vel per tas pacias 5 akis ismezgi aki, vel nenukeli ir darai uzmetima ir tada dar per tas 5 akis ismezgi aki ir tada tik nukeli nuo kairiojo virbalo tas akis - ant desiniojo virbalao gaunasi 5 naujai ismegztos akys), 1 gera akis ir vel 5 is 5 ismezgamos, vel 1 geroji ir vel 5 is 5 ir t.t....., gale 2 krastines.
2. eile. visos blogosios akys
3 eile. visos blogosios akys
4 eile. visos blogosios akys
5 eile tokia pat, kaip ir 1
Labai dėkoju už tikrai labai aiškų raštelio išaiškinimą
O čia tai kas gaunasi man virbalai gal kiek plonoki

kaip manot ar nebus per storas