Įkraunama...
Įkraunama...

Šaliai, skraistės, skaros, pončai... 7 tema

QUOTE(Mantilė @ 2009 11 21, 20:56)
žoržett- fainulis šalis wub.gif kiek akių apmetei?
nusipirkau IKI moheros ,sėsiu megsti ir aš ax.gif

106 ir virbalai 6 nr mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2009 11 21, 20:25)
106  ir virbalai 6 nr  mirksiukas.gif

ačiuks 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite pagebėti, labai reikia tokio šaliko schemutės, kaip suprantu tai tik geros ir blogos akys, bet gal kas turit kokioj knygoj tą raštelį, būčiau labai dėkinga 4u.gif va šito
Atsakyti
ŽORŽĖTT-labai grazus šalis,ir toks minkštutis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2009 11 21, 17:56)

Velniškai gražus šalis! bigsmile.gif thumbup.gif

Mergaitės, gal kas mezgėt tokį šalį ?
Makaluojuosi su jo pavyzdžiu jau antra diena. Pradžioj supratau, kad vietoj 24 akių duotų schemoj, turėtų būt 18, bet ir pats raštas man gaunasi kiek kitoks nei duotas pavyzdyje doh.gif
Sakykit, jei yra mezgusių, ar rašte nėra suklydimo? Man kažko tai labai daug blogųjų akių rašte gaunasi unsure.gif Porinės eilės (išvirkščioji mezginio pusė) taip ir mezgamos, kaip pažymėta, o ne pagal raštą? g.gif
Ačiū visoms, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
gal kuri netycia neret sita salikiuka? ax.gif kazkaip man nelabai gaunasi.jei neriu istisai tos gelytes kazkaip tarsi persisuke gaunasi.pradedu nuo pirmos gelytes kaireje. is anksto aciu 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 22 lapkričio 2009 - 15:26
QUOTE(Selga @ 2009 11 22, 15:09)
Mergaitės, gal kas mezgėt tokį šalį ?
Makaluojuosi su jo pavyzdžiu jau antra diena.

Įkeliu su aprašymu iš knygos, bus aiškiau. Tik pasiskaityk aprašymą.
Pricipas rašto toks. Tik uždedamų ir sumezgamų akių skaičių gali koreaguotis pagal save (pvz.: 4 kartus uždėjima ir sumezgimai arba 6 kartus).

user posted image

user posted image

o čia dar mano vienas pavyzdukas: pradžioj ir gale dariau su išvirkščių akių eile, vidury tarpuose tik geros.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 22 lapkričio 2009 - 15:53
QUOTE(niuma @ 2009 11 22, 16:50)

Ačiū Niuma ! notworthy.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O kelinto nr. virbalais mezgei?
Atsakyti
Nepamenu, nes gal prieš metus gaminau. Lyg Nr 4, bet čia ir siūlas storesnis, ne tas plonytis moherinis.
Šiaip, dažniausiai naują raštą išsibandau per kelis mėginukus įviariais numeriais ir sprendžiu tada, kuris gražiausias variantas.
Dar viena smulkmena- šalio apačią (uždėjimą ir dar 1 eilę) visada mezgu didesnio numerio virbalais, nei visą šalį ir uždedu labai laisvas akis, kad nebūtų sutrauktas kraštas.
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2009 11 22, 17:44)
Dar viena smulkmena- šalio apačią (uždėjimą ir dar 1 eilę) visada mezgu didesnio numerio virbalais, nei visą šalį ir uždedu labai laisvas akis, kad nebūtų sutrauktas kraštas.

Labai dėkui -tikrai vertingas patirties pasidalijimas. thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 22 lapkričio 2009 - 16:56
Sveikos merginos jungiuos prie jusu 4u.gif .Kelias dienas grozejaus jusu darbeliais tai va sindien begau i turgu prisipirkau siulu pradesiu ir as jai kas gausis blush2.gif .Kazkada esu mezgus mokyklos laikais tai nesu visai zalia bet cia tokie rasteliai tai reik gerai smegeneles pasukt kaip ji isnarpliot g.gif .Pradzei nusimegsiu sali tuo prakeiktu "museliniu"rastu lotuliukas.gif , pabandziau visai gavos.Tai pradesiu kipt i darba bigsmile.gif
O jusu merginos mezginei tiesiog nuostabus wub.gif
Atsakyti

Vilnonis ir tankesnis vaizdas

user posted image

ir to vaizdo receptas - čia http://home.comcast....itoupassage.pdf
[/quote]

Mergaites gal kas lietuviskai papasakotumet kaip tai ismegzti arba gal turit anglisku akiu pavadinimu vertimus i lt ?

Galvoju, gal bandysiu toki sau megzt, jei iseis smile.gif
Atsakyti