Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Sveikos merginos mirksiukas.gif

gal čia yra trečiakursių, kurios turi konstitucinių ginčų konspektus blush2.gif

jeigu turite gal pasidalinkit blush2.gif vaidabili@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 11 06, 15:53)
Tikiuosi, kad leis  unsure.gif  Parašiau dėstytojai laišką, laukiu atsakymo ..

Gal paskambink, jei neatsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2009 11 06, 19:46)
Sveikos merginos mirksiukas.gif

gal čia yra trečiakursių, kurios turi konstitucinių ginčų konspektus blush2.gif 

jeigu turite gal pasidalinkit blush2.gif  vaidabili@gmail.com

Yra yra, tuoj atsiųsiu ką turiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 06, 20:10)
Yra yra, tuoj atsiųsiu ką turiu  cool.gif

ačiū kad pasidalinot info aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2009 11 06, 20:25)
ačiū kad pasidalinot info aciuks.gif

Čia medžiaga siųsta dėstytojos smile.gif
Nėra už ką.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 06, 20:37)
Čia medžiaga siųsta dėstytojos smile.gif
Nėra už ką.

O is kur ja gavai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis man irgi reiketu konst gincu medziagytes mum tik atsiunte i viena klausima medziagos g.gif zgirciene@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorina: 07 lapkričio 2009 - 07:26
sveikos noreciau vel paklausti del anglu kalbos verysad.gif siais metais pas mus dar nera egzo,tik iskaita,bet as praleidau didzia dali seminaru tai man is anglu bus skola? Ar gali del anglu pasalinti is univero? . (kitus dalyku lankymas puikus) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 06, 19:10)
Yra yra, tuoj atsiųsiu ką turiu  cool.gif

Labas,

ir as labai noriu konstituciniu gincu konspektuku. ax.gif
parduotuvele@gmail.com
aciu sakau is anksto. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2009 11 07, 08:23)
Labutis man irgi reiketu konst gincu medziagytes mum tik atsiunte i viena klausima medziagos g.gif zgirciene@yahoo.com

Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2009 11 07, 15:52)
Labas,

ir as labai noriu konstituciniu gincu konspektuku. ax.gif
parduotuvele@gmail.com
aciu sakau is anksto. mirksiukas.gif

Mano manymu istisiniu konspektu, kuriame butu visi atsakymai, nera. Reikia susirankioti medziaga pagal tuos klausimus ir nurodyta literatura. Daug ka galima rasti pasitelkus google paieskos sistema. Kiek zinau, niekas daugiau jokio konspekto ir neturi- tik tuos destytojos klausimus ir atsiusta viena dokumenta. unsure.gif Ar turi kas nors ta stebuklingaji konspekta? g.gif O moodle (nuotoliniu studiju) medziaga neatitinka tu klausimu... Ar cia tik man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 07, 16:15)
Papildyta:
Mano manymu istisiniu konspektu, kuriame butu visi atsakymai, nera. Reikia susirankioti medziaga pagal tuos klausimus ir nurodyta literatura. Daug ka galima rasti pasitelkus google paieskos sistema. Kiek zinau, niekas daugiau jokio konspekto ir neturi- tik tuos destytojos klausimus ir atsiusta viena dokumenta.  unsure.gif Ar turi kas nors ta stebuklingaji konspekta?  g.gif O moodle (nuotoliniu studiju) medziaga neatitinka tu klausimu... Ar cia tik man taip atrodo?  g.gif

tik taip atrodo smile.gif
nes tikrai nemažai medžiagos pateiktiems klausimams aš radau smile.gif kaip pvz. klausimui nr. 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 07, 18:58)
tik taip atrodo smile.gif
nes tikrai nemažai medžiagos pateiktiems klausimams aš radau smile.gif kaip pvz. klausimui nr. 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Sveiki, gal galėtumėte ir man atsiųsti medžiagą, kurią turite iš konstitucinių ginčų teisės. Iš anksto ačiū 4u.gif sniegurachka@yahoo.com
Atsakyti