Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Eileiteja @ 2009 11 07, 20:56)
Sveiki, gal galėtumėte ir man atsiųsti medžiagą, kurią turite iš konstitucinių ginčų teisės. Iš anksto ačiū  4u.gif  sniegurachka@yahoo.com

prašom wink.gif
Atsakyti
Gal kas turite kokių atsiliepimų apie Doc. Andrių Bielskį ir Prof. Vytautą Andriulį? pasirinkau pas juos kursinius rašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2009 11 07, 21:58)
Gal kas turite kokių atsiliepimų apie Doc. Andrių Bielskį ir Prof. Vytautą Andriulį? pasirinkau pas juos kursinius rašyti  ax.gif

manau pas V. ASndriuli tau bus lengva rasyti, nes kai as laikiau pas ji egza lbai malonus destytojas vis prieidavo paklausdavo gal kas neaisku ar tikrai zinai ka reikia rasyti, nebijok paklaust jei nezinot ir netikrino nors manau mate kaip kiti nusirasinejo, gavau 9 tada. tikrai nepiktybinis destytojas, o manau tau rasant pas ji bus lengva, manau turetu ir su literatura pagelbeti, vis tii profesoriu ir amziuje zmogus, tai jau ne koks ten jaunas, arogantiskas daktarantas.
Atsakyti
reikia patarimo 4u.gif blaskausi ir niekaip negaliu apsispresti ka laikyti: ar konstitucinius gincus ar draudimo teise (pas E.Sinkeviciu)

labiau linkciau prie konstituciniu gincu, bet niekaip nesusirenku reikalingos medziagos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 07, 18:58)
tik taip atrodo smile.gif
nes tikrai nemažai medžiagos pateiktiems klausimams aš radau smile.gif kaip pvz. klausimui nr. 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

Gal galetum tada ir man atsiusti i tuos klausimus atsakymus, jei nusikopijavusi esi, arba bent jau kaip nors apsviesti, nes matyt zliba esu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 07, 23:57)
Gal galetum tada ir man atsiusti i tuos klausimus atsakymus, jei nusikopijavusi esi, arba bent jau kaip nors apsviesti, nes matyt zliba esu  verysad.gif  doh.gif

as irgi noreciau tos medziagos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2009 11 07, 21:34)
manau pas V. ASndriuli tau bus lengva rasyti, nes kai as laikiau pas ji egza lbai malonus destytojas vis prieidavo paklausdavo gal kas neaisku ar tikrai zinai ka reikia rasyti, nebijok paklaust jei nezinot ir netikrino nors manau mate kaip kiti nusirasinejo, gavau 9 tada. tikrai nepiktybinis destytojas, o manau tau rasant pas ji bus lengva, manau turetu ir su literatura pagelbeti, vis tii profesoriu ir amziuje zmogus, tai jau ne koks ten jaunas, arogantiskas daktarantas.

Mes pas Andriulį egzą laikėm, fainai... ax.gif
Bet tikrai, kuo "profesoresnis", tuo - geresnis, o kuo jaunesnis, tuo - arogantiškesnis smile.gif
Atsakyti
labas rytas, pasikartosiu, bet norėčiau bet kokių atsiliepimų apie G. Šapoką (laukia pas jį egz., ir planuoju kursinį pasiimti).

Būčiau labai dėkinga, jei kas turite ir galite permesti aplinkosaugos teisės ir kreditai ir bankai konspektus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dziuciu@gmail.com
Atsakyti
Sveiki gal kas ryt is klaipedos vaziuojat laikyti konstitucinius gincus parasykit i az ar i telefona 861154678
Konstutuciniams gincams kas susije su LR konstituciniu teismu ytra Konstitucinio teismo internetiniame psl, skaitykit KT istatyma ir reglamenta tikrai yra medziagos ir apie atskirosios nuomones isntituta. jei kam reikia galiu permesti tokius konspektus tik ten klausimau nr neatitinka o siaip tai daugumai klausimu yra atsakymai tik ziurejau yra ir keleta klaidu, todel reiktu pasiskaityti ir mano jau minetus dokumentus
jei kas norit galiu permesti. mano emeilas snudike@gmail.com tai norincios prasau rasykit
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2009 11 08, 09:59)
labas rytas, pasikartosiu, bet norėčiau bet kokių atsiliepimų apie G. Šapoką (laukia pas jį egz., ir planuoju kursinį pasiimti).

Būčiau labai dėkinga, jei kas turite ir galite permesti aplinkosaugos teisės ir kreditai ir bankai konspektus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dziuciu@gmail.com

Sveika,visi sako kad jis ziaurus kirvis,na is tikruju nelangva pas ji, bet man asmeniskai jis pats fainiausias destytojas mru rolleyes.gif
Atsakyti
Man ir G. Sapoka nepiktybinis nors ir is pirmo karto egzo neislaikiau taciau perlaikant kai istraukem bilietus visus kazkiek ant kelio uzvede manau jei su juo zmoniskai tai ir jis zmoniskai
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 06, 20:10)
Yra yra, tuoj atsiųsiu ką turiu  cool.gif

prašau ir man atsiųsi jei gali blush2.gif
rusiukesm@gmail.com
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti