Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(zorina @ 2009 11 10, 13:10)
Labai idomu suzinoti kaip sekesi laikyti konst gincus kokie klausimai buvo ax.gif

Sveiki,
na, klausimai tikrai lygiai tokie patys, kokius dėstytoja ir buvo padiktavus, žodžiu tikrai žinai ko tikėtis, o jei moki nusirašinėt, tai tokių ten niekas negaudė.

Klausimai buvo trys, pirmas berods apie KT aktus, kitas apie Konstitucijos sampratą ir trečias apie Prancūzijos Konstitucinę Tarybą.
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2009 11 10, 13:10)
Labai idomu suzinoti kaip sekesi laikyti konst gincus kokie klausimai buvo ax.gif

Klausimai buvo:

1. LR Konstitucinio Teismo aktai: rūšys, forma, teisinė galia.
2. Konstitucijos samprata LR Konstitucinio Teismo jurisprudencijoje.
3. Prancūzijos Konstitucinė Taryba.

Destytoja per daug neziurejo ir daug kas nusirasinejo biggrin.gif Buvo pilna auditorija.
O Jus persigalvojot ir nebelaiket? Ar veliau laikysit? rolleyes.gif
Papildyta:
Kartu atsakem su index vienu metu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:

Gal kuri is Jusu zinot kaip ten yra su teismo psichiatrijos straipsniais (berods apie ekspertize)? Ar kas nors buvot konsultacinej paskaitoj? Gal destytoja ka nors dave atsisviesti? Kiek girdejau vienas klausimas gali buti is ekspertizes (tikriausiai is tu straipsniu). Bent jau tie, kurie laike pernai, sake, kad ji buvo davusi straipsnius ir is ju buvo klausimas per egzamina. Labai idomu ar ir mums dave? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 10, 14:37)
Gal kuri is Jusu zinot kaip ten yra su teismo psichiatrijos straipsniais (berods apie ekspertize)? Ar kas nors buvot konsultacinej paskaitoj? Gal destytoja ka nors dave atsisviesti? Kiek girdejau vienas klausimas gali buti is ekspertizes (tikriausiai is  tu straipsniu). Bent jau tie, kurie laike pernai, sake, kad ji buvo davusi straipsnius ir is ju buvo klausimas per egzamina. Labai idomu ar ir mums dave?  g.gif

Čia gal ta skenuota medžiaga? Neturi tokios?
Atsakyti
dekui uz atsakymus nepersigalvojau mums tik gruodzio 5 d bus sitas egzas bet jau po biski ruosiuosi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu laba diena, draugės 4u.gif nusipyyyp aš jau visai.... karsta.gif

QUOTE(mėnulis @ 2009 10 30, 11:03)
Sveikos, na pagaliau sesija baigėsi.

labai už tave džiaugiuosi 4u.gif

QUOTE(snudike @ 2009 11 03, 14:56)
- geriausiai, kad sesija jau ipusejo o man dar nera net uzsakitymai suvesti doh.gif

-- Tiesa gal yra is klaipedos pirmadien 11-09 vaziuojanciu i vilniu laikyti konstitucinius gincus, gal mane kas priimtu i masina

- dėl užskaitymų klausiau, tai sakė gruodžio pabaigoj, sausio pradžioj tik bus suvesti doh.gif

-- yra važiuojančių 11-12 biggrin.gif jei kam reik, dar viena vieta laisva 4u.gif

QUOTE(index @ 2009 11 05, 19:30)
Dar labai noriu teismo psichiatrijos, konstitucinių ginčų teisės ir kreditų ir bankų konspektų

ir aš noriu blush2.gif studente.mru@gmail.com

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 06, 13:02)
Turėk tuos du įstatymus, galima naudotis egzo metu  thumbup.gif

galima konkrečiau kokius? ax.gif nebuvau įžanginėse, nieko nežinau doh.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 10, 13:37)
Gal kuri is Jusu zinot kaip ten yra su teismo psichiatrijos straipsniais (berods apie ekspertize)? Ar kas nors buvot konsultacinej paskaitoj? Gal destytoja ka nors dave atsisviesti? Kiek girdejau vienas klausimas gali buti is ekspertizes (tikriausiai is  tu straipsniu). Bent jau tie, kurie laike pernai, sake, kad ji buvo davusi straipsnius ir is ju buvo klausimas per egzamina. Labai idomu ar ir mums dave?  g.gif

va va įdomybės kažkokios g.gif

QUOTE(index @ 2009 11 10, 14:16)
Čia gal ta skenuota medžiaga? Neturi tokios?

neturiu unsure.gif gali įmest jei turi blush2.gif

o su kursiniais tai irgi bajeris, neleido neleido pasirinkti iš antro kurso, kur skirtuminį reika parašyti, o kai pagaliau leido, tai net nei vienos laisvos temos nebėra lotuliukas.gif ką daba daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 11 10, 15:06)

o su kursiniais tai irgi bajeris, neleido neleido pasirinkti iš antro kurso, kur skirtuminį reika parašyti, o kai pagaliau leido, tai net nei vienos laisvos temos nebėra  lotuliukas.gif  ką daba daryt  g.gif

turėtų atsirasti. Man panašiai buvo. Bet šiandien įėjau į studijų knygelę, ten jau yra temų papildymas.
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 11 10, 16:06)

neturiu  unsure.gif  gali įmest jei turi  blush2.gif

išsiunčiau visus turtus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 10, 15:10)
turėtų atsirasti. Man panašiai buvo. Bet šiandien įėjau į studijų knygelę, ten jau yra temų papildymas.

įlindau dar kartą, nėr nieko... dry.gif

QUOTE(index @ 2009 11 10, 15:26)
išsiunčiau visus turtus smile.gif

laaabai dėkinga friends.gif

Beje, o pas ką nors jau yra CPT rezultatai? g.gif

Ir dar. Va šitie priskirti kursiniam kuriuos pasirinkau g.gif

Doc. Vytis Valatka
Asist. Renata Adomaitytė

Nuomonių? ax.gif gal bėgti kol dar nevėlu hihihi.gif
Papildyta:
Dar, panos 4u.gif

Pas kokį dėstytoją geriausiai eiti perlaikyti CT bendrąją dalį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 11 10, 16:40)
Beje, o pas ką nors jau yra CPT rezultatai?  g.gif

pas mane jau vakar buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 10 lapkričio 2009 - 15:46
Noreciau paklaust kaip vyksta teises teorijos egzaminas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 10 lapkričio 2009 - 17:05
QUOTE(Gilberta @ 2009 11 10, 17:59)
Noreciau paklaust kaip vyksta teises teorijos egzaminas?

Mano laikais biggrin.gif buvo žodžiu blink.gif
Atsakyti
labas mamytes moksliukes:) rasau magistrini apie lietuvos gyventoju motyvacija dirbti ES institucijose. Gal kas nors turit kokia medziaga apie motyvacija ar dar ka nors susijus su sia tema???/ buciau labai dekinga!!!!
jei kas surAsit tai atsiuskyt i anastasija_kuzne@mail.ru
ACIUUUUUUUU:)
Atsakyti