Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Gilberta @ 2009 11 10, 16:59)
Noreciau paklaust kaip vyksta teises teorijos egzaminas?

mes raštu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(index @ 2009 11 10, 13:28)
Sveiki,
na, klausimai tikrai lygiai tokie patys, kokius dėstytoja ir buvo padiktavus, žodžiu tikrai žinai ko tikėtis, o jei moki nusirašinėt, tai tokių ten niekas negaudė.

Klausimai buvo trys, pirmas berods apie KT aktus, kitas apie Konstitucijos sampratą ir trečias apie Prancūzijos Konstitucinę Tarybą.

Va, va, as irgi buvau istu, kurie "negraziai" elgesi. blush2.gif Virsuj sedejau, tai vaje, kaip viskas gerai matesi kas ka daro. mirksiukas.gif

QUOTE(index @ 2009 11 10, 14:16)
Čia gal ta skenuota medžiaga? Neturi tokios?

As, as neturiu jokios skenuotos medziagos isteismo psichiatrijos. Labai noriu. blush2.gif
parduotuvele@gmail.com

Pas ka jau yra CPT rezultatai, tai cia gal laiket pas Kavaliauskiene? Nenuvyle? Nes pas kitus likusius nera, kurie laike pas Montvydiene, dar nera. O jau taip ilgu laukti, kad net nervas ima.
Atsakyti
Matau apie t. psichiatriją kalbatės ax.gif
Leido man dėstytoja laikyti su 3 kursu egzą šeštadienį tai planuoju važiuoti, tik peržvelgus programą kilo klausimas..Reikalingos visos 40 temų? g.gif Kažkaip daugoka atrodo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 11 10, 17:59)
Noreciau paklaust kaip vyksta teises teorijos egzaminas?

mums 2 daliu buvo- rastu ir zodziu.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 10, 20:28)
mes raštu  smile.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 11 10, 20:56)
mums 2 daliu buvo- rastu ir zodziu.

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 10, 15:16)
Čia gal ta skenuota medžiaga? Neturi tokios?

Dekuj, kad atsiuntei mirksiukas.gif Neturejau tokios. O tos medziagos tik tiek turi buti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(zorina @ 2009 11 10, 15:31)
dekui uz atsakymus nepersigalvojau mums tik gruodzio 5 d bus sitas egzas bet jau po biski ruosiuosi  4u.gif  4u.gif

saunuole. sekmes mirksiukas.gif
Klausimus turetu uzduoti lygiai tokius pat, kokius buvo atsiuntusi destytoja (jei ir Jums liepe mokytis pagal jos klausimus).
Papildyta:
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 11 10, 16:06)
galima konkrečiau kokius?  ax.gif nebuvau įžanginėse, nieko nežinau  doh.gif

Aha, tikrai. Bukit geros, priminkit kokius istatymus reikia tureti teismo psichiatrijos egzamino metu? dekuj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satide @ 2009 11 10, 19:40)
Matau apie t. psichiatriją kalbatės  ax.gif
Leido man dėstytoja laikyti su 3 kursu egzą šeštadienį tai planuoju važiuoti, tik peržvelgus programą kilo klausimas..Reikalingos visos 40 temų? g.gif Kažkaip daugoka atrodo...  doh.gif

Jus turbut ketvirtakurse ir truksta kreditu, todel pasirinkot si dalyka? rolleyes.gif

Aha, tikrai, teismo psichiatrijos programoj net 46-ios temos doh.gif Ir viska reikia moketi? blink.gif Is ko tada mokytis? Gal kas buvot paskaitose arba ka nors zinot apie tai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 10 lapkričio 2009 - 20:03
jei galima as irgi noreciau tos skenuotos medziagos blush2.gif vaidabili@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 10 lapkričio 2009 - 20:17
maz kas nors turit baudziamo proceso konspektelius blush-anim-cl.gif zgirciene@yahoo.com buciau labai dekinga ir kokius klausimus per egza dave kad isivaizduociau kas cia manes laukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 11 10, 18:40)
Matau apie t. psichiatriją kalbatės  ax.gif
Leido man dėstytoja laikyti su 3 kursu egzą šeštadienį tai planuoju važiuoti, tik peržvelgus programą kilo klausimas..Reikalingos visos 40 temų? g.gif Kažkaip daugoka atrodo...  doh.gif

Net nepamenu ar turėjau programą doh.gif
Kelintą egziuks? Jei kas - rašyk lotuliukas.gif
Tik labai ryt užimta būsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2009 11 10, 21:16)
jei galima as irgi noreciau tos skenuotos medziagos blush2.gif  vaidabili@gmail.com

išsiunčiau abiem smile.gif

O dėl CPT rezultatų, tai taip, pas Kavaliauskienę, girdėjau nelabai kaip ten su rezultatais. Aš, laimei, išlaikiau, bet girdėjau, kaip panelės skundėsi, kad nežino kiek tada reik parašyt, kad išlaikyt. Ir kad iš 10 tik 2 išlaikė, ir kad pati dėstytoja sakė, kad labai prastai čia pasirodėm, labai daug skolininkų.

Kaip jums dar ilgai nėra..
Aš jau BPT laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 10 lapkričio 2009 - 21:24
Labas visiems!

Drauge praso pagalbos: gal kas esate gerai pasikauste sioje srityje ir galite padeti, pakonsultuoti ruosiantis baudziamosios teises specialiosios dalies egzaminui?
Labai reikia pagalbos 4u.gif
Jei atsirastu galinciu padeti, rasykit man i AZ, arba tel. 8-612-86445 galit brukstelti sms.

Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2009 11 10, 21:31)
maz kas nors turit baudziamo proceso konspektelius  blush-anim-cl.gif zgirciene@yahoo.com buciau labai dekinga ir kokius klausimus per egza dave kad isivaizduociau kas cia manes laukia  g.gif

pas mus egzaminavo BPT Panomariovas, davė testą, nes patys pasirinkome, testas suktas buvo, to pasekoje rezultatai nelabai džiuginantys, labai daug neišlaikiusių, galėjom geriau uždavinį rinktis doh.gif
Atsakyti