Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(snudike @ 2009 11 12, 10:00)
Sveikos gal kas is klaipedos vaziuojat teismo psichiatrija laikyti sestadini 4u.gif noreciau susikooperuoti
skaitau knyga dar tik ipusejau (ir niekas neuzsifiksavo), kazi gal geriau mesti knyga ir skaityti konspektus g.gif

oho, net gi knygą smile.gif
Aš tik konspektus ir skaidres permečiau, šiandien kiek rimčiau pradėsiu pastudijuot juos.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 12, 10:17)
oho, net gi knygą smile.gif
Aš tik konspektus ir skaidres permečiau, šiandien kiek rimčiau pradėsiu pastudijuot juos.

mes neturėjom skaidrių - iš kur gavot, gal dėstytoja davė?

apie knygą net negirdėjau....manau, tiek nereiks tikrai...

beje, prisiminiau - leis naudotis kodeksais - nusineškit 4u.gif Satide, Tave ir tai liečia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 12 lapkričio 2009 - 14:08
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 12, 15:04)
beje, prisiminiau - leis naudotis kodeksais - nusineškit  4u.gif [color=Chocolate]

Kokiais kodeksais? bigsmile.gif
Papildyta:

Gal kuri is Jusu laiket is anksto ar pries metus teismo psichiatrija? Ar nesigailit, kad ja pasirinkot? Sunkus egzaminas buvo? O ivertinimai geri? Gal ir klausimus pamenat kokius gavot egzamino metu? IDomu i ka labiausiai reikia atkreipti demesi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 12, 14:23)
Kokiais kodeksais?  bigsmile.gif
Papildyta:
Gal kuri is Jusu laiket is anksto ar pries metus teismo psichiatrija? Ar nesigailit, kad ja pasirinkot? Sunkus egzaminas buvo? O ivertinimai geri? Gal ir klausimus pamenat kokius gavot egzamino metu? IDomu i ka labiausiai reikia atkreipti demesi  mastau.gif

nepamenu lyg visus tempiausi...
nesigailiu, nors pasirinkau paskutinę minutę 4u.gif
lengvas ir geri pažymiai biggrin.gif
man buvo iš įstatymo ir apie šizofreniją tongue.gif
Viena mergina nemokėjo savo varianto, tai dėstytoja leido pasirinkti kitą smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,

Gal kas laike AT pas Deviatnikovaite? Kokie ispudziai? Egzo forma? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmanciokas @ 2009 11 12, 21:03)
4u.gif sveikutes,

vienintelis egzaminas iš kurio gavau 10 biggrin.gif
tiesa iš antro karto, pirmą neišlaikiau.
buvo, berods 10 klausimų, labai daug iš tos medžiagos kurią ji diktavo per įžangines paskaitas
Atsakyti
QUOTE(irmanciokas @ 2009 11 12, 20:03)
4u.gif sveikutes,

Kai laikai su srautu, tai vienaip, o kai perlaikinėji - tai duoda kl., atsakymui - minutė ir toliau kitas. Dauguma reikia mokėt iš jos paskaitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 12, 15:26)
nepamenu lyg visus tempiausi...
nesigailiu, nors pasirinkau paskutinę minutę  4u.gif
lengvas ir geri pažymiai  biggrin.gif
man buvo iš įstatymo ir apie šizofreniją  tongue.gif
Viena mergina nemokėjo savo varianto, tai dėstytoja leido pasirinkti kitą  smile.gif

Vaje, dar ir kodeksus temptis doh.gif
Viena kursioke sake (kuri laike is anksto), kad istatymais neleido naudotis, nes juose buvo visi atsakymai verysad.gif
Ar ilgai ruosetes egzaminui?
Papildyta:
QUOTE(index @ 2009 11 12, 21:32)
vienintelis egzaminas iš kurio gavau 10 biggrin.gif
tiesa iš antro karto, pirmą neišlaikiau.
buvo, berods 10 klausimų, labai daug iš tos medžiagos kurią ji diktavo per įžangines paskaitas

Wow bigsmile.gif
O man is antro karto buvo penki klausimai, kuriuos is pradziu sudiktavo ir po to rasem atsakymus. Aisku laiko nedaug dave, o ir berods pora klausimu buvo net ne is jos diktuotos medziagos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 12, 21:55)
Vaje, dar ir kodeksus temptis  doh.gif
Viena kursioke sake (kuri laike is anksto), kad istatymais neleido naudotis, nes juose buvo visi atsakymai  verysad.gif
Ar ilgai ruosetes egzaminui?
Papildyta:
Wow  bigsmile.gif
O man is antro karto buvo penki klausimai, kuriuos is pradziu sudiktavo ir po to rasem atsakymus. Aisku laiko nedaug dave, o ir berods pora klausimu buvo net ne is jos diktuotos medziagos  verysad.gif

mums leido įstatymais naudotis, bet aš vieno neturėjau, nes nebuvau paskaitose ir neplanavau laikyt, bet parašiau be įstatymo, po to kažkas jį paskolino, tai pasitikrinau, surašiau gerai, matomai konspekte buvo esmė...tai ir žinojau viską.
Egzui ruošiausi tik vakare, nes visą dieną ruošiausi kitam egzui, taip, kad viskas bus ok smile.gif Pas mus vieną dieną buvo du egzai, dėstytoja tai žinojo, gal todėl darė įvairių lengvatų, pvz. pasirinkti kitą variantą, jei savo nežinai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 13 lapkričio 2009 - 08:54
Gal kas nors turite teisės teorijos konspektų kažkokių, nes vien iš knygos labai sunku viską atsiminti. schmoll.gif
Atsakyti
Teisės teorija yra pats pagrindas, kol nemokėsi vadovėlio vos ne mintinai, tol egzo neišlaikysi biggrin.gif čia rimtai.
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2009 11 12, 09:00)
Sveikos gal kas is klaipedos vaziuojat teismo psichiatrija laikyti sestadini 4u.gif noreciau susikooperuoti

AŠ VAŽIUOJU, GALIU PAIMTI 4u.gif 8-601-76967

GALIU DAR KAŽKĄ PAIMTI mirksiukas.gif

Atsakyti