Kiek žinau, teisės teoriją mokytis reikia iš vadovėlio. Bet, kai aš laikiau prieš 3 metus, vadovėlio neturėjau, o mokiausi iš konspektų. Ir 8 gavau.
Bet jei dar kartą reikėtų egzui ruoštis, tai skaityčiau vadovėlį.
Sakykit, gal kuri gynėtės kursinį pas V.Stankevičių (teisės filosofijos katedra). Kaip jis? Pas jį esu laikiusi egzą, tai nepasirodė blogas. O kaip su kursiniais?
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 11 13, 13:38)
tai ką ryt paskutinis?

Jau ir BPT rezultatas pas mane šiandien atsirado.
per kiek laiko imanoma perskaityti tuos tesimo psichiatrijos konspektus kur bilietu pavidalo yra. Baisei neturiu laiko tai galvoju skaityti kai vaikas uzmigs
QUOTE(snudike @ 2009 11 13, 17:56)
per kiek laiko imanoma perskaityti tuos tesimo psichiatrijos konspektus kur bilietu pavidalo yra. Baisei neturiu laiko tai galvoju skaityti kai vaikas uzmigs
kad ten manau greitai, kažkaip net abejoju ar ten viskas reikalinga, kai ko net neskaičiau, tik akim permečiau. Tiesa ne kažin ką prisimenu tai irgi vakarop bandysiu dar kartą paskaityt. Manau, kad pagrindas tos skaidrės ir skenuota medžiaga. Tiek žinant turbūt būtų per akis. Jei žiūrėjai tą medžiagą, tai bilietuose ten kartojasi labai daug kas.
QUOTE(index @ 2009 11 13, 18:01)
kad ten manau greitai, kažkaip net abejoju ar ten viskas reikalinga, kai ko net neskaičiau, tik akim permečiau. Tiesa ne kažin ką prisimenu tai irgi vakarop bandysiu dar kartą paskaityt. Manau, kad pagrindas tos skaidrės ir skenuota medžiaga. Tiek žinant turbūt būtų per akis. Jei žiūrėjai tą medžiagą, tai bilietuose ten kartojasi labai daug kas.
perskaiciau ir knyga ir ta medziaga skanuota ir skaidres, bet kad galva tuscia apie tuos visus sutrikimus nieko negaliu paskyti, tik skaitydama kai ka sau pritaukiau

QUOTE(index @ 2009 11 13, 18:01)
gal galetumete, kas turite tas skaidres permesti man i e-meila?

QUOTE(snudike @ 2009 11 13, 18:13)
perskaiciau ir knyga ir ta medziaga skanuota ir skaidres, bet kad galva tuscia apie tuos visus sutrikimus nieko negaliu paskyti, tik skaitydama kai ka sau pritaukiau 

Lygiai kaip aš

Sakiau, man asmenybės sutrikimas

ir po to galvojau, kad jei gausiu tokį klausimą tai viskas ko reiks tik apie save parašyti

Papildyta:
QUOTE(mamute @ 2009 11 13, 18:16)
vaidabili@gmail.com

permečiau
Ačiū už skaidres, ot veikiat operatyviai 

QUOTE(mamute @ 2009 11 13, 18:16)
vaidabili@gmail.com

isisunciau viska ka turejau

QUOTE(mamute @ 2009 11 13, 18:20)
Taip..kad tik nesimokyt

Aš ir valgyt gamint tada galiu mielai ir šunį išmaudyt

Mielos koleges,
Gal netycia kuri turi parlamento teises neblogus konspektus? E-mokymasis neatitinka musu programos
Buciau labai dekinga
kamarele@gmail.com
Gal netycia kuri turi parlamento teises neblogus konspektus? E-mokymasis neatitinka musu programos

kamarele@gmail.com