Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Laba diena.
Gal kas nors turi gerus teisės teorijos konspektus? Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėte atsiusdamos el. paštu neringele.z@gmail.com
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Gal yra tarp jūsų teisės studenčių iš antro kurso? (Tebn8-02 būtų idealiausiai)...reikėtų informacijos apie įžangines paskaitas..... 4u.gif parašykit AŽ 4u.gif
Atsakyti
Labas, gal kas laikėte Konstitucinę teisę (Lietuvos)? Kokius klausimus gavote? Kažin kokie klausimai daugiausiai būna?
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 15, 17:22)
Ir ka gi pasirinkot is alternatyviu dalyku?  g.gif  biggrin.gif

Kaip ir visi: teismo medicina ir notariata. mirksiukas.gif

QUOTE(index @ 2009 11 15, 18:34)
Jūs man apie paskaitas ką gero sužinosit brūkštelėkit wink.gif

Prisijungiu, nes negalesiu i paskaitas eiti-sergu, savaitei uzdaryta namuose busiu. verysad.gif Temperatura auksta, galva skauda, fee kokia savijauta bloga. doh.gif
Atsakyti
reikalinga skubi pagalba smile.gif
sužinojome kad egzaminas bus pas rudzkį. taip pat turime šimtu procentų patikimos informacijos kad testai bus tie patys kaip neakivaizdiniams ir kad yra juos turinčių (viena pažįstama pasakė kad iš egzamino buvo visus tris variantus išsinešusių ir žadėjo juos atsiųsti, bet matyt pagailėjo, nes taip ir neatsiuntė). tai va, kas turit / pažįstat turinčių / galit gauti būtų smagu kad pabūtumėt kolegiški ir pasidalintumėte. skolinga nelikčiau, pasidalinčiau kuo turiu / galiu gauti. didelis ačiū 4u.gif
pescioji@gmail.com
Atsakyti
L'eu, cia kokio dalyko? blush2.gif as nieko neturiu, bet nors savo varianta papaskociau smile.gif zinau grupioke, kur visus nusirase ir nesidalina cool.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusus, man siandien vadinama sesija prasidejo ax.gif istojau iskart i antra kursa, nes su aukstuoju, norejau pasiklausti del teises istorijos destitojos Dzolana Tarvainyte kaip jums? aisku as jau daug atsilieimu girdejau ..gal turit patarimu kaip egzamina islaikyti? o gal kas normalius konspektus turi bent jau lietuvos teises istorijos smile.gif dalytely@gmail.com is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 16, 21:12)
L'eu, cia kokio dalyko? blush2.gif as nieko neturiu, bet nors savo varianta papaskociau smile.gif zinau grupioke, kur visus nusirase ir nesidalina cool.gif

mokslinio tiriamojo darbo. aš žinau kad yra visus tris variantus turinčių (išsinešusių, ne sakė buvo daug žmonių, nesužiūrėjo), bet gailinčių. jei galite papasakoti bus didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Skubiai ieškau knygu
Lietuvos teisės istorija
Užsienio teisės istorija

Per AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 16 lapkričio 2009 - 21:51
QUOTE(dalytely @ 2009 11 16, 21:34)
Sveikos, jungiuosi prie jusus, man siandien vadinama sesija prasidejo  ax.gif  istojau iskart i antra kursa, nes su aukstuoju, norejau pasiklausti del teises istorijos destitojos Dzolana Tarvainyte kaip jums? aisku as jau daug atsilieimu girdejau ..gal turit patarimu kaip egzamina islaikyti? o gal kas normalius konspektus turi bent jau lietuvos teises istorijos smile.gif  dalytely@gmail.com is anksto dekoju 4u.gif

buvau irgi visokių nuomonių girdėjus, bet jei mokėsi - išlaikysi - kai mato, kad moki - net tempia geresniam pažymiui 4u.gif
Atsakyti
L'eu, nelaikiau as tokio egzo schmoll.gif sorry, negaliu padet sad.gif Gal dar atsiras, kas laike ir ka nors zino 4u.gif as kazkaip pagalvojau, kad apie BPT eina kalba doh.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas is Klaipedos su masina sestadieni vyksit i Vilniu
egzaminu laikyti ax.gif tai noreciau paprasyti, kad priimtumet pakeleive ax.gif 4u.gif
Atsakyti