Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Sveikos,
man irgi rupejo tas pats, kas ir akacijaorama, bet jau matau, kad issamiai parasyta. thumbup.gif Tai dabar, mielosios, pasakykit kaip su CT ir BT spec.dalimis-ar verta eiti i izangines paskaitas? Nes pastebejau, kad jos nelabai ka duoda-per izangines buna vieni destytojai, per egzaminus jau kiti su savo reikalavimais, kuriuos suzinai tik pries pat egzamina. doh.gif Tarkim, kai Krivka skaite savo skaidres per CPT, tai isvis buvo tik laiko gaisimas... blush2.gif Tai va, ir kaip cia ka suzinoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 15, 15:35)
Sveikos,
man irgi rupejo tas pats, kas ir akacijaorama, bet jau matau, kad issamiai parasyta. thumbup.gif Tai dabar, mielosios, pasakykit kaip su CT ir BT spec.dalimis-ar verta eiti i izangines paskaitas? Nes pastebejau, kad jos nelabai ka duoda-per izangines buna vieni destytojai, per egzaminus jau kiti su savo reikalavimais, kuriuos suzinai tik pries pat egzamina. doh.gif Tarkim, kai Krivka skaite savo skaidres per CPT, tai isvis buvo tik laiko gaisimas... blush2.gif Tai va, ir kaip cia ka suzinoti. ax.gif

Mums prieš metus krivka dar skaidrių dar neskaitė, tik kai buvo viešas interesas tada jau kažką panašaus rodė smile.gif
o kas jums CT spec.paskaitas skaitys?
o vat bt spec. aš pas jus į paskaitas žadu ateit, nes mums nedėstė vienas dėstytojas, kuris jums dėstys, o egze jis buvo, tai nežinau kada man pavyks doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 15 lapkričio 2009 - 16:06
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 15, 17:05)
Mums prieš metus krivka dar skaidrių dar neskaitė, tik kai buvo viešas interesas tada jau kažką panašaus rodė  smile.gif
o vat bt spec. aš pas jus į paskaitas žadu ateit, nes mums nedėstė vienas dėstytojas, kuris jums dėstys, o egze jis buvo, tai nežinau kada man pavyks doh.gif cool.gif

CT spec. dali skaitys vienas G. Sagatys doh.gif O BT spec. dali Kujalis ir Dvilaitis. Speju eisit i Dvilaicio paskaitas rolleyes.gif

Del teismo medicinos jau beveik nebeabejoju, tik nenoriu eiti i tas laboratorijas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 15, 16:16)
CT spec. dali skaitys vienas G. Sagatys  doh.gif O BT spec. dali Kujalis ir Dvilaitis. Speju eisit i Dvilaicio paskaitas  rolleyes.gif

Del teismo medicinos jau beveik nebeabejoju, tik nenoriu eiti i tas laboratorijas  unsure.gif

Sagačio gal verta paklausyt, nes duoda testus, kur būna mini uždaviniai, bet yra nuotolinės, kurios ne tokios jau ilgos to dalyko. Tik neišlaikius specialiosios būna sunku perlaikyt, nes jau tada duoda ypatingus uždavinius, o ir po to pasišnekėt mėgsta. Tiesa, buvo mums rašto darbai, kuriuos privalu atsiskaityt.
Dvilaitis negirdėtas, eisiu dėl kito blush2.gif
Neves į jokias labaratorijas, tai buvo seniau, mūsų irgi nevedė, o gal ir norėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 15, 16:35)
Sveikos,

Reikia gi susizinoti i kokius alternatyvius dalykus verta eiti biggrin.gif
O del izanginiu paskaitu manau, kad i CT spec. dali verta eiti, nes jas skaitys vienas Sagatys ir manau, kad jis vienas ir priimines per egzamina, nes ir rasto darbus jam reikes pristatyti ir kiek pamenu visos grupes egzamina laike tik pas ji. O BT egzamino metu turbut bus paskirti skirtingi destytojai, bet i paskaitas vistiek manau verta nueiti- pasako is ko mokytis, kartais pasako tai, ko nera vadovelyje ir pan. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 15, 17:21)
Sagačio gal verta paklausyt, nes duoda testus, kur būna mini uždaviniai, bet yra nuotolinės, kurios ne tokios jau ilgos to dalyko. Tik neišlaikius specialiosios būna sunku perlaikyt, nes jau tada duoda ypatingus uždavinius, o ir po to pasišnekėt mėgsta. Tiesa, buvo mums rašto darbai, kuriuos privalu atsiskaityt.
Dvilaitis negirdėtas, eisiu dėl kito  blush2.gif
Neves į jokias labaratorijas, tai buvo seniau, mūsų irgi nevedė, o gal ir norėjom biggrin.gif

Dekuj, kad perspejot del Sagacio. Reikes eiti i paskaitas fear.gif
O pas koki destytoja laiket BT spec. dali? g.gif
Gerai tada, jei nesves i laboratorijas, nes turbut tada pabegsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 15, 16:31)
Reikia gi susizinoti i kokius alternatyvius dalykus verta eiti  biggrin.gif
O del izanginiu paskaitu manau, kad i CT spec. dali verta eiti, nes jas skaitys vienas Sagatys ir manau, kad jis vienas ir priimines per egzamina, nes ir rasto darbus jam reikes pristatyti ir kiek pamenu visos grupes egzamina laike tik pas ji. O BT egzamino metu turbut bus paskirti skirtingi destytojai, bet i paskaitas vistiek manau verta nueiti- pasako is ko mokytis, kartais pasako tai, ko nera vadovelyje ir pan.  unsure.gif
Papildyta:
Dekuj, kad perspejot del Sagacio. Reikes eiti i paskaitas  fear.gif
O pas koki destytoja laiket BT spec. dali?  g.gif
Gerai tada, jei nesves i laboratorijas, nes turbut tada pabegsiu  hihihi.gif

Nėr už ką 4u.gif
BT spec. - K blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 15, 16:05)
Mums prieš metus krivka dar skaidrių dar neskaitė, tik kai buvo viešas interesas tada jau kažką panašaus rodė  smile.gif

Jau akacijaorama atsake-Sagatys ir Kujalis su Dvilaiciu. mirksiukas.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 15, 16:31)
Reikia gi susizinoti i kokius alternatyvius dalykus verta eiti  biggrin.gif
O del izanginiu paskaitu manau, kad i CT spec. dali verta eiti, nes jas skaitys vienas Sagatys ir manau, kad jis vienas ir priimines per egzamina, nes ir rasto darbus jam reikes pristatyti ir kiek pamenu visos grupes egzamina laike tik pas ji. O BT egzamino metu turbut bus paskirti skirtingi destytojai, bet i paskaitas vistiek manau verta nueiti- pasako is ko mokytis, kartais pasako tai, ko nera vadovelyje ir pan.  unsure.gif

Teisingai, man lygiai tas pats su alternatyviais. Atrodo, kad jau pasirinkau. bigsmile.gif
Vaje, del tu paskaitu-eisiu tik i tas, kurios jau prasides nuo 16 val., kitaip negalesiu. Nors zadejau visai kojos nekelt i mru kokias dvi-tris savaites. blush2.gif O jau rasto darbai kaip nusibodo, tai nemoku net apsakyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 15, 17:44)
Jau akacijaorama atsake-Sagatys ir Kujalis su Dvilaiciu. mirksiukas.gif
Teisingai, man lygiai tas pats su alternatyviais. Atrodo, kad jau pasirinkau. bigsmile.gif
Vaje, del tu paskaitu-eisiu tik i tas, kurios jau prasides nuo 16 val., kitaip negalesiu. Nors zadejau visai kojos nekelt i mru kokias dvi-tris savaites. blush2.gif  O jau rasto darbai kaip nusibodo, tai nemoku net apsakyt... doh.gif

Ir ka gi pasirinkot is alternatyviu dalyku? g.gif biggrin.gif
O kam jau patinka tie rasto darbai? doh.gif Megsta gi destytojai studentus pakankinti. Kita vertus gal ir gerai tie rasto darbai, tada labiau isigilini i ta dalyka ir buni jau kazka skaiciusi, o ne paskutinem dienom pries egzamina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 15, 18:22)
Ir ka gi pasirinkot is alternatyviu dalyku?  g.gif  biggrin.gif
O kam jau patinka tie rasto darbai?  doh.gif  Megsta gi destytojai studentus pakankinti. Kita vertus gal ir gerai tie rasto darbai, tada labiau isigilini i ta dalyka ir buni jau kazka skaiciusi, o ne paskutinem dienom pries egzamina  rolleyes.gif

Jūs man apie paskaitas ką gero sužinosit brūkštelėkit wink.gif
nes tuo metu kai jos vyks aš darbuooosiuos, o iš Kauno neprivažinėsiu po darbų paklausyt.

Rašto darbas tik CT bus?
Ir dar, dėl praktikos, gal žinot kas kada reik tą pažymą apie tai jog teisme dirbu pristatyt?
Atsakyti
Jo, merginos, brukstelkit, ka per izangines sakys. Kokius darbus ir kam parasyt reik. Mano vienas vaikas labai serga, negaliu tokio palikt ir isvaziuot visai dienai schmoll.gif O dar kelio gabalas nemazas.
Labai norejau i teismo medicina nueit, BT spec dali sad.gif O kur programa BT spec dalies? Ar cia ta pati, kur prie BPT?
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 15, 19:34)
Jo, merginos, brukstelkit, ka per izangines sakys. Kokius darbus ir kam parasyt reik. Mano vienas vaikas labai serga, negaliu tokio palikt ir isvaziuot visai dienai schmoll.gif O dar kelio gabalas nemazas.
Labai norejau i teismo medicina nueit, BT spec dali sad.gif O kur programa BT spec dalies? Ar cia ta pati, kur prie BPT?

BT specialios dalies programa prie BT bendros buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 14, 15:58)
Sveikutes,

Ar galetumet patarti ka pasirinkti is siu alternatyviai pasirenkamu dalyku?  g.gif

1) Teismo medicina (A. Pauliukevicius, R.Raudys)
2) Kanonu teise (K. Meilius, S. Vėlyvis)
3) Notariato teisė (D. Svirbutienė)
4) Mokesčių teisė (V. Novikevičius)

bei ar laiket kas laisvai pasirenkama dalyka: socialine psichologija ir teisetvarka (O. Malinauskiene)? Pati destytoja labai faina, o kaip dalykas? Ar sunkus?

Is anksto aciu uz informacija  mirksiukas.gif

Matau jau atsakė, bet ir aš parašysiu.
Rinkausi teismo mediciną ir notariatą. bent man abu dalykai buvo įdomūs. Teismo mediciną, tai rinkosi masiškai visas kursas. Knyga lengvai skaitosi, tik reikia pasižiūrėti įstatymą ar nutarimą apie sužalojimų laipsnius (nežymus, nesunkus ....). Nes knygoje esantys nebegalioja. O iš jų būtent ir buvo klausimų.

Notariato teisėj buvo mini situacijos. Tikrai nesunku buvo. gavau 10. Daug klausimų buvo su paveldėjimu.
Atsakyti