Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(ciu @ 2009 12 03, 19:43)
ačiū. gal pameni kokie? net nežinau kaip normaliai paklaust, ar labai jau skolas rašo? ar viską reikia mokėti kaip knygoje (pvz. kaip t.t.) ar galima apibendrintai, savais žodžiais

Neatsimenu klausimu, senai buvo biggrin.gif
Kelios skolos buvo, mintinai moketi visko nereikia, bet tai nereiskia, kad visai nieko moket nereikia- bendrais bruozais nepakaks.
Siaip galiu pagirti si destytoja, objektyvus, specaliai nieko "nesodina", bet jei mato, kad nemoki uz nieka pazymiu nerasys
QUOTE(julya @ 2009 12 03, 23:24)
O gal kuri žinote kaip pas G.Šapoką vyksta teisės istorijos egzas? Žodžiu ar raštu?  ax.gif

Jis megsta zodziu, bet jei daug zmoniu tai duoda rastu.
Atsakyti
labutis kai pas Sapoka perlaikinejau tai dave issitraukt bilieta ten du klausimai vienas is lietuvos kitas is uzsienio liepia uzsirasyt numeri ir perskaityt jei matai kad nieko nezinai tai gali istraukti kita bilieta vienu balu mazins bet jei butu 5 tai nebemazins ir jei sutinki su tuo bilietu jis bent tris sakinius pasako apie ka ten eina sneka jei pasimeti berasydama gali paklausti tikrai padeda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2009 12 03, 18:38)
Sveikos mergaitės, gal kas laikėte teisės istoriją pas Maksimaitį? Kiek klausimų tikėtis? Ar bent jau ką labiau mėgsta,gal žinote. Ačiū

Aš laikiau ir teisės istoriją, ir teisės šaltinius. Dėstytojas paliko labai gerą įspūdį. Tikrai labai objektyvus. Mokėti reikia. Jei nepilnai atsakai, paklausinėja.

Atsakyti
Apie Maksiaiti galiu tik gerai paisisakyt. Laikiau uzsienio teises istorija. Buvo 2 kl. Vienas is senoves, kitas is nauju laiku. Mintinai moket tikrai nereikia, bet uz grazias akis pazymiu igi neraso.
Atsakyti
Tai su logika nelabai kas gali padet? Mergaites, gal kuri suprasit siuos uzdavinukus? 4u.gif
Įrodykite arba paneikite šią tezę:
“Viršininke, manau, jūs turite padidinti man algą”.

Padarykite išvadą iš šių prielaidų (jei teisinga išvada
negalima – paaiškinkite kodėl):
Visos voverės yra stuburiniai gyvūnai.
Visos voverės yra graužikai.
Vadinasi, …

Įvertinkite silogizmo taisyklingumą:
“Kiekvienas nusikaltimas yra įstatymo pažeidimas.
Vagystė yra įstatymo pažeidimas.
Vadinasi, vagystė yra nusikaltimas”.

Atsakyti
pasakykyt kaip nusikopint iš nuotolinių visą failiuką, man niekaip neina doh.gif
Atsakyti
Nu man is moodles isvis nieko neduoda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 12 04, 20:39)
pasakykyt kaip nusikopint iš nuotolinių visą failiuką, man niekaip neina doh.gif

aš tai kopijuoju kiekvieną puslapį atskirai g.gif ir taip copy paste varau blush2.gif laiko užiima, bet nors medžiagą turiu. Gal kitos tobulesnį variantą pasiūlys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 12 04, 19:39)

viso failiuko neišeis schmoll.gif reikia daryt, kaip little bear parašė smile.gif
Atsakyti
neislaikiau bt spec dalies egzo pas Juzukoni doh.gif doh.gif o perlaikymai masiniai kaip bt?ar kaip?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri moketes savivaldos teise ? cia kaip laisvai pasirenkamas, idomu i ka reiktu labiau atkreipti demesi mokantis egzaminui? Gal net kokiu klausimu pavyzdziu pamenat blush2.gif busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adelin @ 2009 12 05, 13:15)
neislaikiau bt spec dalies egzo pas Juzukoni doh.gif  doh.gif o perlaikymai masiniai kaip bt?ar kaip?

tai masiniai, kartu biggrin.gif
Atsakyti