Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(My.Vica @ 2009 12 05, 15:15)
Sveikos, gal kuri moketes savivaldos teise ? cia kaip laisvai pasirenkamas, idomu i ka reiktu labiau atkreipti demesi mokantis egzaminui? Gal net kokiu klausimu pavyzdziu pamenat  blush2.gif  busiu labai dekinga  4u.gif

Gal pas Jankauską?
Atsakyti
Labas merginos mirksiukas.gif

Reikia jūsų pagalbos. Gal kuri turit gerus lyginamosios kt konspektus? Ir gal kas perlaikinėjot si egzamina pas Mesonį, įdomu raštu ar žodžiu g.gif

jei turit gerų lkt konspektų, pasidalinkit vaidabili@gamil.com
Atsakyti
Labas MRU studentes. LABAI REIKIA JUSU PAGALBOS.
Pati esu VU studente, bet man labai reikia madziagos "finansu teise", sis dalykas yra destomas teises ir valdymo programos III kurso studentams. Destytojas: Doc. a. Miskinis.

Man reikia seminaro konspektu!!!!!

Jei kas gales pasidalynti, buciau be galo dekinga. Prasau parasykite i AZ
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, gal kuri turite PARLAMENTO teisės konspektus ir galite persiųsti dziuciu@gmail.com Ačiū

Laikiau teisės istorija pas Maksimaitį, tikrai jūsų nuomonė pasitvirtino - super dėstytojas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fimo @ 2009 12 06, 18:03)
Kokia egzamino forma ir ar labai sunku? Jei galite, trumpai parašykite wub.gif
Papildyta:

Ekonomikos teorija ax.gif

Laikiau pas Damuliene, egzaminas testo formos, 10 klausimu keli atviri-keli testiniai. Reikia perskaityt jos konspektus ir tikrai islaikysit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angellukas @ 2009 12 06, 18:46)
Gal pas Jankauską?

Pas K.Griegiene, Jankausko tvarka tai zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 24, 23:14)
Labai aciu  4u.gif Kaip uzvadinot BT nuotolines? Gal 23 tema.docx? Jei ten nuotolines, tai man neatsidaro  schmoll.gif
Papildyta:
Isduokit kokia ta kaina, kad issigandot?  g.gif
Papildyta:
Turiu finansu teises nuotoliniu konspektus worde bei skaidres. Jei reikes, sakykit  mirksiukas.gif
Oi nemaciau, kad Satide jau issiunte Jums  blush2.gif

pasidalinkit ir su manim finansu konspektukais raimonda_sim@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondera: 07 gruodžio 2009 - 11:50
Labai nedidele tikimybe, kad is forumieciu susilauksite pagalbos. Daug kartu atsimusau kaip i siena, nors kospektus dalindavau visoms. Na, bet gal cia tik man taip nesiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2009 12 07, 12:38)
Labai nedidele tikimybe, kad is forumieciu susilauksite pagalbos. Daug kartu atsimusau kaip i siena, nors kospektus dalindavau visoms. Na, bet gal cia tik man taip nesiseke  biggrin.gif

O gal neturejo tiesiog merginos kuo padet?

As pvz galima sakyt gavau pagalbos tiek, kiek ir prasiau. Keli klausimukai pasimete, bet juk normalu... Suprantu, kad jei niekas nezino ar neturi, tai ir nereaguoja i zinute ax.gif

Mamute, tuoj permesiu LKT. Nezinau ar jie geri, ar ne. Is ju ruosiaus ir islaikiau. Merginos cia dave.
Atsakyti
QUOTE(cangoroo @ 2009 12 07, 12:38)
Labai nedidele tikimybe, kad is forumieciu susilauksite pagalbos. Daug kartu atsimusau kaip i siena, nors kospektus dalindavau visoms. Na, bet gal cia tik man taip nesiseke  biggrin.gif

Tikrai? keista, nes merginos cia laaabai draugiskos ir tikrai viska gauni, ko reikia, jei tik zinoma turi kas nors. mirksiukas.gif
O ko konkreciai reikia? gGl kartais turiu? Mielai persiusiu. 4u.gif

QUOTE(Fanfan @ 2009 12 07, 12:43)

As pvz galima sakyt gavau pagalbos tiek, kiek ir prasiau. Keli klausimukai pasimete, bet juk normalu... Suprantu, kad jei niekas nezino ar neturi, tai ir nereaguoja i zinute ax.gif

drinks_cheers.gif

Treciakurses, gal kuri ejot perlaikyt CPT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 12 07, 15:45)
Tikrai? keista, nes merginos cia laaabai draugiskos ir tikrai viska gauni, ko reikia, jei tik zinoma turi kas nors. mirksiukas.gif
O ko konkreciai reikia? gGl kartais turiu? Mielai persiusiu. 4u.gif
drinks_cheers.gif

Treciakurses, gal kuri ejot perlaikyt CPT? ax.gif

Aš ėjau perlaikyti CPT mirksiukas.gif dėstytoja labai skubėjo į magistrinių darbų gynimą, tai egzaminas vyko žodžiu doh.gif klausinėjo visko fear.gif

P.S. Jau čia renkasi tikrai laaabaaai draugiskos merginos, kiek kartu prašiau pagalbos tai visada buvau išgirsta group.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 07, 13:43)

Mamute, tuoj permesiu LKT. Nezinau ar jie geri, ar ne. Is ju ruosiaus ir islaikiau. Merginos cia dave.

Ačiū, konspektus gavau aciuks.gif
Atsakyti

Sveikutes,

Noriu paklausti treciakursiu teise sir valdymo studenciu, pas ka laiket CPT ir kaip destytoja, nes mums kol kas paskirtos: E. Stauskiene ir I. Zaleniene, kaip strateginio valdymo dest. N. Cerniauskiene bei Finansu teises V. Novikevicius, aciu, prisijungsiu prie jusu burio ir padesiu, jei galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2009 12 07, 23:17)
Sveikutes,
  Noriu paklausti treciakursiu teise sir valdymo studenciu, pas ka laiket CPT ir kaip destytoja, nes mums kol kas paskirtos: E. Stauskiene ir I. Zaleniene, kaip strateginio valdymo dest. N. Cerniauskiene bei Finansu teises V. Novikevicius, aciu, prisijungsiu prie jusu burio ir padesiu, jei galesiu smile.gif

I. Zaleniene - gana reikli destytoja (nors man atrodo CPT katedroje visi tokie) ax.gif
Atsakyti