Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 28, 15:11)
o be šito, ko dar reikia, gal gali pasakyti  4u.gif
ačiū, negaliu atsidžiaugti, kad skolos nėra  thumbup.gif

aš 15  mirksiukas.gif  o tu?  rolleyes.gif
P.S.

Skaitinėjuosi CP. Įlindau į moodle, nu ir ten yra po konspektu "Savikritikos testai"
Na, galvoju, įdomumo dėlei pasidarysiu kokį. Ir likau nesupratus bajerio  blink.gif

Čia rašo, kad skundai dėl anstolių veiksmų apmokestinami, aš pažymėjau, kad ne, tai tipo klaida  blink.gif

nu, galvoju nesupratau... įlendu į CPK. 510 str. rašoma, kad neapmokestinami  blink.gif

a jie čia specialiai studentus mausto  g.gif ar aš čia durna  g.gif

Aš 7 smile.gif
kiek tu grupių daug bigsmile.gif

vaa,.. o dėl anstolių, tai tikrai nėra apmokestinami, aš pati teisme dirbu, tai lyg ir žinau biggrin.gif
Na nebent ką nors praleidau biggrin.gif

aš tai iš moodle tuos uždavinukus peržiūriu, kurie būna pateikti po temų, bet tai kaip tais testais tada tikėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 28 spalio 2009 - 14:23
QUOTE(index @ 2009 10 28, 14:21)
Aš 7 smile.gif
kiek tu grupių daug  bigsmile.gif

vaa,.. o dėl anstolių, tai tikrai nėra apmokestinami, aš pati teisme dirbu, tai lyg ir žinau biggrin.gif

aš tai iš moodle tuos uždavinukus peržiūriu, kurie būna pateikti po temų, bet tai kaip tais testais tada tikėt biggrin.gif

- man rodos 18 grupių yra mirksiukas.gif

-- nu aš pati pas advokatą dirbau tris metus, tai taip irgi užtikrintai pažymėjau, o žiūriu klaidą meta. tai puoliau CPK skaityt biggrin.gif

--- nu ir aš, uždavinus, permečiau, galvoju testą pabandysiu, o čia nežinia kuo tikėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 28, 15:28)
- man rodos 18 grupių yra  mirksiukas.gif

-- nu aš pati pas advokatą dirbau tris metus, tai taip irgi užtikrintai pažymėjau, o žiūriu klaidą meta. tai puoliau CPK skaityt  biggrin.gif

--- nu ir aš, uždavinus, permečiau, galvoju testą pabandysiu, o čia nežinia kuo tikėti  biggrin.gif

pernai lyg ir 10 tebuvo smile.gif
plečiamės smile.gif

Kaip jums su BP uždaviniu?
Aš saviški pataisytą nunešiau, nors nelabai suvokiau ką taisyt ten, tai taip labai jau simboliškai biggrin.gif
bijau, kad vėl netiks, taip ir žaisiu smile.gif
laikyt neleidžia kol neįskaito, ar ne?
Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi, kaip vertina J. Šukytė? Ji BT egzus vertins...
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 10 27, 12:34)
lotuliukas.gif 
Paja, o kelintoj jūs grupėj?  rolleyes.gif

12.

QUOTE(dontik @ 2009 10 27, 16:25)
o pas Jurgaiti (administracine teise) kas nors bande nusirasyti? imanoma? g.gif

Tiesa sakant, net nebuvau jokiu speru pasidariusi, bet nusisypsojo laime greit, greit paziuret i uzrasus. Girdejau, kad kiti laisvai 'dirbo", bet as sedejau priekyje, tai suprantat, kad rizikuot nesinorejo. ax.gif

QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 28, 10:49)

-- ir aš galvojau, kad bus sunkiau, ir užtat akcentavau dėmesį visai į kitus dalykus, o čia bac....  doh.gif  atrodo toookie lengvi klausimai, o taaip sunku parašyti buvo  biggrin.gif

--- o taip, daba CP  cool.gif
koks visgi gėris yra SM'as  wub.gif

- o kodėl?  g.gif

Aha, prie LKT drebejau kaip kiskis, sutinku, kad klausimai nebuvo labai sunkus, bet is veziu ismuse. Kazkaip koncentravausi ties sunkesniais...
Jauciu, kad bus skolele, per mazai gal parasiau, nes kiti maciau paklodes prirase. blush2.gif
CPT, tai galagalima gaut-vartau ir vartau tas knygas storas, gerai butu, kad nors truputi galvoj liktu. smile.gif
Kavaliauskiene minejo, kad Montvydiene lyg ir negales, bet paaiskes per egzamina.

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 28, 12:58)
labas merginos,

radau  doh.gif  atrodo paja klausė kokio dar įstatymo reikia psichiatrijai - psichikos sveikatos priežiūros įstatymo  4u.gif

Aciuuuu. 4u.gif

QUOTE(index @ 2009 10 28, 14:39)

Man iskart uzskaite. ax.gif Girdejau, kad neprileidzia. Kaip Panomoriovas issireiske, tai "vartai i egzamina". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 10 28, 14:21)
Aš 7 smile.gif
kiek tu grupių daug  bigsmile.gif

kokiam teisme dirbi?
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2009 10 28, 18:35)
12.
Tiesa sakant, net nebuvau jokiu speru pasidariusi, bet nusisypsojo laime greit, greit paziuret i uzrasus. Girdejau, kad kiti laisvai 'dirbo", bet as sedejau priekyje, tai suprantat, kad rizikuot nesinorejo. ax.gif
Aha, prie LKT drebejau kaip kiskis, sutinku, kad klausimai nebuvo labai sunkus, bet is veziu ismuse. Kazkaip koncentravausi ties sunkesniais...
Jauciu, kad bus skolele, per mazai gal parasiau, nes kiti maciau paklodes prirase. blush2.gif
CPT, tai galagalima gaut-vartau ir vartau tas knygas storas, gerai butu, kad nors truputi galvoj liktu. smile.gif
Kavaliauskiene minejo, kad Montvydiene lyg ir negales, bet paaiskes per egzamina.
Aciuuuu. 4u.gif
Man iskart uzskaite. ax.gif Girdejau, kad neprileidzia. Kaip Panomoriovas issireiske, tai "vartai i egzamina". mirksiukas.gif

Įstatymais bus galima naudotis, nezūbrinkit jų 4u.gif

O daugiau ką reikia - nepamenu, nes prieš metus laikiau blush2.gif O paskaitose nebuvau, nes neplanavau, po to sugalvojau, tai per vakarą pasiruošiau, nes kitą dieną buvo 2 egzai ir dėstytoja apie tai žinojo smile.gif gal atsižvelgė vertindama...
Man buvo klausimas apie šizofreniją ir iš vieno tų įstatymų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(index @ 2009 10 28, 14:39)
pernai lyg ir 10 tebuvo smile.gif
plečiamės smile.gif
Aš saviški pataisytą nunešiau, nors nelabai suvokiau ką taisyt ten, tai taip labai jau simboliškai biggrin.gif
bijau, kad vėl netiks, taip ir žaisiu smile.gif

mums neleido laikyt, kad rašto darbų neatsiskaitė, o tikrino priekabiai, mano pvz. darbe paskutinis vienas žodis nepatiko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 28 spalio 2009 - 19:43
QUOTE(rusiuke @ 2009 10 28, 18:04)
Pasidalinkite patirtimi, kaip vertina J. Šukytė? Ji BT egzus vertins...

Palyginus su kitais BT desytojais visai neblogai vertina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 28, 20:45)
kokiam teisme dirbi?

Apylinkės. Kaune ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 28, 20:45)
mums neleido laikyt, kad rašto darbų neatsiskaitė, o tikrino priekabiai, mano pvz. darbe paskutinis vienas žodis nepatiko  doh.gif

blink.gif eina sau...aš net nepagalvojau paklaust kas blogai, net nelabai žinočiau pas ką klaust.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 10 28, 22:01)
Apylinkės. Kaune  ax.gif

miesto apylinkės? aš dirbau rajono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 28, 23:03)
miesto apylinkės? aš dirbau rajono  mirksiukas.gif

aha miesto smile.gif
Atsakyti
Dar aš klausimą sugalvojau smile.gif
o per CPT egzaminą įstatymais kaži naudotis galima?
Pvz. teismų įstatymu rolleyes.gif

nieko negirdėjot?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 10 28, 22:30)
Palyginus su kitais BT desytojais visai neblogai vertina  biggrin.gif

duok die ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 29 spalio 2009 - 15:42