Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Paja @ 2009 10 27, 12:55)
Minejo, kad Kavaliauskiene jauna, per paskaitas lyg ir nieko pasirode, bet panasu, kad per egzamina lakstys kaip vetra. biggrin.gif

lotuliukas.gif
aš turiu nusirašinėjimo fobiją, tai gali ir palakstyt.
Paja, o kelintoj jūs grupėj? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 10 27, 13:24)
Aciu 4u.gif
Na man jis per paskaitas pasirode toks siaip sau biggrin.gif kazkaip neaiskiai pasakoja, tiksliau paskaito ir bando sudeti sakini rolleyes.gif kazkaip pasirode, kad pats nelabai daug zino, o is studentu turbut reikalauja daug... verysad.gif

Zino jis, sakyciau, pakankamai, ir siaip dievina savo dalyka.
Labai megsta paklausinet is Konstitucines jurisprudencijos. Ir Jarasiuno bei Kurio fanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2009 10 27, 13:09)
Sveikutes, gal ka zinote apie destytoja A. Visockaite, Politologija.

Man kažkada ji dėstė. O ką tu noroji apie ją sužinot?
Dėstytoja kaip ir visi. Kartais puola į isteriją doh.gif jei bloga nuotaika..... o šiaip, jei mokysies, aktyviai atsakinėsi ir per daug nesiginčysi viskas bus ok.
Atsakyti
sveikos mergaites

gal kas kas galite ka pasakyti apie destytoja Elena Vaitiekiene. Ji yra is Konstitucines teises kadetros. Bandysiu pas ja rasyti magistrini darba.
Kaska viena ausim girdejau kad nekokia verysad.gif
Atsakyti
o pas Jurgaiti (administracine teise) kas nors bande nusirasyti? imanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontik @ 2009 10 27, 17:25)
o pas Jurgaiti (administracine teise) kas nors bande nusirasyti? imanoma? g.gif

kas moka tam pas bet koki destytoja imanoma mirksiukas.gif
Bet as kazkaip nebandau, is konspektu juk nenurasinesi, o "spargalkiu" tiek neprisidarysi, kad visa svarbia informacija ten tilptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2009 10 27, 17:32)
kas moka tam pas bet koki destytoja imanoma  mirksiukas.gif
Bet as kazkaip nebandau, is konspektu juk nenurasinesi, o  "spargalkiu" tiek neprisidarysi, kad visa svarbia informacija ten tilptu  biggrin.gif

As tai bijau nusirasineti, tai ir nebandau, bet kurie sugeba, tai sugeba prie bet kurio destytojo, o speras kai pasidaro, tai keliu kilometru ilgio lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas jau laike egzamina pas Jurgaiti? kokie klausimai buvo? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, panos 4u.gif

Pamet kai sakiau, kad autoriai totalus pravalas buvo biggrin.gif tikrai galvojau, kad neišlaikiau pirmo egzo bigsmile.gif o dar mano darbą pasižymėjo varnele, kad ale kalbėjau per egzą... tai įeinu į studijų knygelę, žiūriu 6 clap.gif yahoo.gif o tai be varnelės vadinasi, iš vis gerai būtų new_russian.gif
žinokit, dar gyvenime nesidžiaugisu 6 gavusi laugh.gif

QUOTE(Paja @ 2009 10 27, 09:48)
Sorry, kad vakar neparasiau, mane buvo jaudulys nokautaves del LKT.  O gavosi gal ir neblogai, kaip paziuresi-Mesonio nebuvo, klausimus sudiktavo vaikinukas ir tiek ziniu. Rezultatai parodys...Bijau.

mums dar pats Mesonis sudiktavo, po to "prižiūrėtoją" paliko biggrin.gif
Bet klausimai tai visai kitokie buvo, paklausėm mes su kolege už durų ar tus pačius diktuoja ar ne biggrin.gif

QUOTE(index @ 2009 10 27, 10:17)
- turbūt laikėt po mūsų, mums dar pats Mesonis sudiktuot spėjo, o po to išbėgo.

-- Galvojau bus sunkiau, bet žinau, kad ir pagrybavau truputį.

--- Dabar CP?

- tai mes tikriausiai kartu laikėm mirksiukas.gif

-- ir aš galvojau, kad bus sunkiau, ir užtat akcentavau dėmesį visai į kitus dalykus, o čia bac.... doh.gif atrodo toookie lengvi klausimai, o taaip sunku parašyti buvo biggrin.gif

--- o taip, daba CP cool.gif

QUOTE(Paja @ 2009 10 27, 10:44)
Zodziu, butinai reik zinot 4 tema, 5, 6, 8, 11, 12, 13, 14, 15,16,18-sios l.svarbios, kitas taip pat, o visai nereikia 26 t. bei 24 t. apie ivaikinima, seimos teisiniai gincai.
Nepamenu, bet atrodo, kad bus du klausimai ir uzdavinuku.

koks visgi gėris yra SM'as wub.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 27, 11:15)
o pas ką laikot cp?

Mums Montvydienė berods g.gif

QUOTE(index @ 2009 10 27, 11:21)
aš kadangi net nežinau kas mano grupiokai, tai nėra nei pas ką paklaust 

va va, ir man ta pati situacija... unsure.gif

QUOTE(Paja @ 2009 10 27, 11:55)
- Pagal tvarkarasti vieni laiko pas G. Kavaliauskiene, kiti pas I.Montvydiene...Bet gali buti, kad visi pas Kavaliauskiene.

-- Rezultatai, berods, bus ketvirtadieni prie katedros iskabinti. Bijau ir as. Labai, labai.

- o kodėl? g.gif

-- jazuse, kaip bijau aš tų rezultatų blush2.gif

QUOTE(index @ 2009 10 27, 12:34)
Paja, o kelintoj jūs grupėj? 

aga, ir man įdomu blush2.gif mažu grupiokių rasiu bigsmile.gif

Atsakyti
labas merginos,

radau doh.gif atrodo paja klausė kokio dar įstatymo reikia psichiatrijai - psichikos sveikatos priežiūros įstatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 28 spalio 2009 - 12:58
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 28, 11:49)
Sveikos, panos  4u.gif

Pamet kai sakiau, kad autoriai totalus pravalas buvo  biggrin.gif  tikrai galvojau, kad neišlaikiau pirmo egzo  bigsmile.gif  o dar mano darbą pasižymėjo varnele, kad ale kalbėjau per egzą... tai įeinu į studijų knygelę, žiūriu 6 

- tai mes tikriausiai kartu laikėm  mirksiukas.gif

aga, ir man įdomu  blush2.gif  mažu grupiokių rasiu  bigsmile.gif

O, kaip sveikinu, 4u.gif aš autorių nesirinkau, tai nelaikiau.
LKT tada tikrai kartu laikėm.
O jūs kelintoj grupėj?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 28, 12:58)
labas merginos,

radau  doh.gif  atrodo paja klausė kokio dar įstatymo reikia psichiatrijai - psichikos sveikatos priežiūros įstatymo  4u.gif

o be šito, ko dar reikia, gal gali pasakyti 4u.gif

QUOTE(index @ 2009 10 28, 13:59)
O, kaip sveikinu, 4u.gif  aš autorių nesirinkau, tai nelaikiau.
LKT tada tikrai kartu laikėm.
O jūs kelintoj grupėj?

ačiū, negaliu atsidžiaugti, kad skolos nėra thumbup.gif

aš 15 mirksiukas.gif o tu? rolleyes.gif

P.S.

Skaitinėjuosi CP. Įlindau į moodle, nu ir ten yra po konspektu "Savikritikos testai"
Na, galvoju, įdomumo dėlei pasidarysiu kokį. Ir likau nesupratus bajerio blink.gif

Čia rašo, kad skundai dėl anstolių veiksmų apmokestinami, aš pažymėjau, kad ne, tai tipo klaida blink.gif
user posted image

nu, galvoju nesupratau... įlendu į CPK. 510 str. rašoma, kad neapmokestinami blink.gif
user posted image

a jie čia specialiai studentus mausto g.gif ar aš čia durna g.gif
Atsakyti