QUOTE(Maša @ 2009 11 16, 18:38)
pagamino mane seniai. taip seniai, kad niekas to neprisimena, arba nepridave PS... net nzn kaip ta daikta geriau nupaveiksluot, nes kabykla nemaza, apie metra ilgio
Maša, gražu

Kabyklėlė irgi labai daili....
Papildyta:
QUOTE(aurocka @ 2009 11 16, 21:16)
Sveikos darbstuoles! gal galetumet patarti? klijuojant visa servetele ant tarkim dezutes kaip darot sudurimus, uzlenkiant ant kampu ar tiesiog nukerpat, suduriat motyva? r dar noreciau balta maza feja uzklijuoti ant juodo fono, zinau, kad ji pajuoduos.... ar ta mazyti plota dazyti baltai ar pacia servetele? ar gal yra kitu budu? labai labai dekui!
Dėl serveteles klijavimo ant tamsaus fono - aš tai padažau plotą po servėtėle baltai, o po to dažau aplink servetėlę norima tamsia spalva. Bandžiau ir servėtėlę iš apačios padažyt, nes buvau skaičiusi, kad taip kitos daro - bet man nepavyko, pasirodė visiška mistika
Dėl sudūrimų ant dėžutės, tai nelabai supratau, kokie sudūrimai domina

Jei reikia servetėlę sudurti viename plote, tada aš ją ne kerpu, o plėšiu ir tarpelius pripiešiu. O jei kalba eina apie sudūrimą tarkim dėželės kampuose, tai aš kai priklijuoju servetėlę ant dėžutės briaunos - tiesiog palieku tokius tokius "skudurus" plevėsuoti ties sudūrimais, o kai gerai išdžiūsta klijai - nušvitrinu tuos nereikalingu servetkos likučius ir sudūrimas gražus gaunasi