Nežinau ar čia dėsningumas, bet mano brolis ožiaragis, o jo žmona šaulys. Tai ten ne santuoka, o košmaras

Aš ožiaragė, o vyras - šaulys
šiaip net nežianu, ar mes ideali pora.... viena kartą per mėnesiuką profilaktiškai pasipykstam, va tik paskutiniu metu seniai nebesipykom, kažkokie geri vienas kitam patapom
Aij, mano pusiau svogeris viena kartą pasakė, kad mes esame ne partneriai , o konkurentai gyvenime
bet čia tik mažytė tiesos dalele...

as - oziaragis, vyras - saulys. Manau, santuoka butu puiki, tik va as pati kartais per daug savo oziukus rodau, o vyras man ir nuolaidziauja, bet turbut jo kantrybes taure gali ir persipildyti
siaip manau, mes esami labai geri draugai, nors ir poziuriai daug kame nesutampa.. ziuresim, kas dar atsiskleis, mes dar tik 4,5m kartu
kaip zmogus, mano sauliukas, tikrai labai geras

kaip zmogus, mano sauliukas, tikrai labai geras

Aš-šaulys, vyras-ožiaragis, nesam labai vieningi. Labiausiai tai mane užknisa vyro nekalbėjimas, kai supyksta ir nepaaiškina kodėl? Ar visi ožiaragiai tokie užsispyrę ar tik man toks pakliuvo? Kartais taip norisi tuos ragus nulaužti.

QUOTE(razmukas @ 2006 09 27, 20:14)
Aš-šaulys, vyras-ožiaragis, nesam labai vieningi. Labiausiai tai mane užknisa vyro nekalbėjimas, kai supyksta ir nepaaiškina kodėl? Ar visi ožiaragiai tokie užsispyrę ar tik man toks pakliuvo? Kartais taip norisi tuos ragus nulaužti.

patikek, uzsispyre ne tas zodis, kartais norisi

o konfliktai kyla del mano kaltes, esu degtukas

oi,as oziaragis ir vyras saulys!
man aplamai gyvenime sekasi su sauliais...
du pries tai buve vaiknai irgi sauliai,net mano suo ir tas...po saulio zenklu...
vien z.lemtis jau su lankininku gyvenima praleist!
o del skirtumu..tikrai ju yra...
1.as taupi(jis sako skriaga!),o jam pinigai tai kazkokia paslaptinga savoka!jei jau valgyt yra,vaikstom nenuogi tai viskas ciki!vienu zodziu kiekiviena diena kaip paskutine!
2.as punktuali iki minuciu,o jam ir pusvalandi veluot nieko baisaus.
todel daznai apsipykstam.
3.. toliau...a,esu griezta(cia bent jau jis taip sako,pati to niekad anksciau nepastebejau),man turi bti visur tvarka,o jam ant visko balalaika! jis vis man bando ipaisyti karinio rezimo kurejos statusa. (na gal ir ties...mano tetisbuvo karininkas-todel pas mus namie irgi panasiai buvo...matyt is jo peremiau...tik ne taip grieztai..
)
4.kas dar...nu vienu z... as tipinis oziaragis js tipinis saulys..
bet mylim vienas kita!
man aplamai gyvenime sekasi su sauliais...

vien z.lemtis jau su lankininku gyvenima praleist!

o del skirtumu..tikrai ju yra...

1.as taupi(jis sako skriaga!),o jam pinigai tai kazkokia paslaptinga savoka!jei jau valgyt yra,vaikstom nenuogi tai viskas ciki!vienu zodziu kiekiviena diena kaip paskutine!

3.. toliau...a,esu griezta(cia bent jau jis taip sako,pati to niekad anksciau nepastebejau),man turi bti visur tvarka,o jam ant visko balalaika! jis vis man bando ipaisyti karinio rezimo kurejos statusa. (na gal ir ties...mano tetisbuvo karininkas-todel pas mus namie irgi panasiai buvo...matyt is jo peremiau...tik ne taip grieztai..

bet mylim vienas kita!
QUOTE(erosi @ 2006 12 28, 00:35)
todel daznai apsipykstam.
)
bet mylim vienas kita!

bet mylim vienas kita!
Nu kaip viską gražiai nupasakojai

Aš šaulys, tai tikrai labai panašiai parašei, o turiu brolį ožiaragį irgi grynai toks "skriaga", punktualus be galo, tvarkingesnis už mane 100 kartų

QUOTE(Dunja @ 2006 09 28, 15:12)
patikek, uzsispyre ne tas zodis, kartais norisi
bet yra ir cia pliusu, visada pasiekia ko nori, salia tokio zmogaus jauciuosi visiskai saugi
ir LABAI vertina istikimybe

Kokia teisybe!!!!! As-Saulys, jis-oziaragis. Maniskis ziauriai vertina istikimybe, atleidzia, bet nepamirsta, taipogi pykstames del mano issisokimu, bet labai greitai susitaikom, gal kad ilgai draugaujam kartais pamirstam kad esam susipyke ir po 5 minuciu snekam kaip niekur nieko. Ir teisybe, kad uz jo peciu kaip uz sienos, jauciu, kad niekas mudviem nebaisu.