Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragis ir Šaulys

Sveikos. Skaičiau apie įvairias sąjungas, bet kažkaip neradau tokių porų. Jei yra - atsiliepkit biggrin.gif . Esu Šaulė, o vyras Ožiaragis.
Atsakyti
Kaip liudna cry.gif . Nei vienos zinutes. Turbut nera tokiu poreliu sad.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia dėsningumas, bet mano brolis ožiaragis, o jo žmona šaulys. Tai ten ne santuoka, o košmaras doh.gif
Atsakyti
Keista g.gif . Jei ir buna beveik idealiu poru, tai, manau, mes su vyru viena is ju. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ožiaragė, o vyras - šaulys biggrin.gif šiaip net nežianu, ar mes ideali pora.... viena kartą per mėnesiuką profilaktiškai pasipykstam, va tik paskutiniu metu seniai nebesipykom, kažkokie geri vienas kitam patapom ax.gif Aij, mano pusiau svogeris viena kartą pasakė, kad mes esame ne partneriai , o konkurentai gyvenime biggrin.gif bet čia tik mažytė tiesos dalele...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Na as esu Saulys ir mano vyras Oziaragis,pakankamai gerai sutariam ir vienas kita suprantam.Nzn gal jus pastebejot koki vyru Oziaragiu trukumus ir privalumus,gal gyvename su tomis paciomis problemomis? ax.gif
Atsakyti
as - oziaragis, vyras - saulys. Manau, santuoka butu puiki, tik va as pati kartais per daug savo oziukus rodau, o vyras man ir nuolaidziauja, bet turbut jo kantrybes taure gali ir persipildyti smile.gif siaip manau, mes esami labai geri draugai, nors ir poziuriai daug kame nesutampa.. ziuresim, kas dar atsiskleis, mes dar tik 4,5m kartu smile.gif
kaip zmogus, mano sauliukas, tikrai labai geras tongue.gif
Atsakyti
Aš-šaulys, vyras-ožiaragis, nesam labai vieningi. Labiausiai tai mane užknisa vyro nekalbėjimas, kai supyksta ir nepaaiškina kodėl? Ar visi ožiaragiai tokie užsispyrę ar tik man toks pakliuvo? Kartais taip norisi tuos ragus nulaužti. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(razmukas @ 2006 09 27, 20:14)
Aš-šaulys, vyras-ožiaragis, nesam labai vieningi. Labiausiai tai mane užknisa vyro nekalbėjimas, kai supyksta ir nepaaiškina kodėl? Ar visi ožiaragiai tokie užsispyrę ar tik man toks pakliuvo? Kartais taip norisi tuos ragus nulaužti. biggrin.gif  biggrin.gif

patikek, uzsispyre ne tas zodis, kartais norisi user posted image bet yra ir cia pliusu, visada pasiekia ko nori, salia tokio zmogaus jauciuosi visiskai saugi ax.gif ir LABAI vertina istikimybe rolleyes.gif
o konfliktai kyla del mano kaltes, esu degtukas user posted image
Atsakyti
oi,as oziaragis ir vyras saulys!
man aplamai gyvenime sekasi su sauliais... doh.gif du pries tai buve vaiknai irgi sauliai,net mano suo ir tas...po saulio zenklu...
vien z.lemtis jau su lankininku gyvenima praleist! biggrin.gif
o del skirtumu..tikrai ju yra... g.gif
1.as taupi(jis sako skriaga!),o jam pinigai tai kazkokia paslaptinga savoka!jei jau valgyt yra,vaikstom nenuogi tai viskas ciki!vienu zodziu kiekiviena diena kaip paskutine! cool.gif
2.as punktuali iki minuciu,o jam ir pusvalandi veluot nieko baisaus. g.gif todel daznai apsipykstam.
3.. toliau...a,esu griezta(cia bent jau jis taip sako,pati to niekad anksciau nepastebejau),man turi bti visur tvarka,o jam ant visko balalaika! jis vis man bando ipaisyti karinio rezimo kurejos statusa. (na gal ir ties...mano tetisbuvo karininkas-todel pas mus namie irgi panasiai buvo...matyt is jo peremiau...tik ne taip grieztai.. ph34r.gif blush2.gif )
4.kas dar...nu vienu z... as tipinis oziaragis js tipinis saulys..
bet mylim vienas kita!
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2006 12 28, 00:35)
1.as taupi(jis sako skriaga!),o jam pinigai tai kazkokia paslaptinga savoka!jei jau valgyt yra,vaikstom nenuogi tai viskas ciki!vienu zodziu kiekiviena diena kaip paskutine!  cool.gif
2.as punktuali iki minuciu,o jam ir pusvalandi veluot nieko baisaus.  g.gif  todel daznai apsipykstam.
3.. toliau...a,esu griezta(cia bent jau jis taip sako,pati to niekad anksciau nepastebejau),man turi bti visur tvarka,o jam ant visko balalaika! jis vis man bando ipaisyti karinio rezimo kurejos statusa. (na gal ir ties...mano tetisbuvo karininkas-todel pas mus namie irgi panasiai buvo...matyt is jo peremiau...tik ne taip grieztai.. ph34r.gif  blush2.gif )
4.kas dar...nu vienu z... as tipinis oziaragis js tipinis saulys..
bet mylim vienas kita!

Nu kaip viską gražiai nupasakojai lotuliukas.gif
Aš šaulys, tai tikrai labai panašiai parašei, o turiu brolį ožiaragį irgi grynai toks "skriaga", punktualus be galo, tvarkingesnis už mane 100 kartų lotuliukas.gif blush2.gif , bet kaip giminės sutariam puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 16 rugsėjo 2007 - 13:18
QUOTE(Dunja @ 2006 09 28, 15:12)
patikek, uzsispyre ne tas zodis, kartais norisi  user posted image bet yra ir cia pliusu, visada pasiekia ko nori, salia tokio zmogaus jauciuosi visiskai saugi  ax.gif  ir LABAI vertina istikimybe  rolleyes.gif
o konfliktai kyla del mano kaltes, esu degtukas  user posted image

Kokia teisybe!!!!! As-Saulys, jis-oziaragis. Maniskis ziauriai vertina istikimybe, atleidzia, bet nepamirsta, taipogi pykstames del mano issisokimu, bet labai greitai susitaikom, gal kad ilgai draugaujam kartais pamirstam kad esam susipyke ir po 5 minuciu snekam kaip niekur nieko. Ir teisybe, kad uz jo peciu kaip uz sienos, jauciu, kad niekas mudviem nebaisu. smile.gif
Atsakyti