Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragis ir Šaulys

QUOTE(erosi @ 2006 12 28, 00:35)
oi,as oziaragis ir vyras saulys!
man aplamai gyvenime sekasi su sauliais... doh.gif  du pries tai buve vaiknai irgi sauliai,net mano suo ir tas...po saulio zenklu...
vien z.lemtis jau su lankininku gyvenima praleist!  biggrin.gif
o del skirtumu..tikrai ju yra... g.gif
1.as taupi(jis sako skriaga!),o jam pinigai tai kazkokia paslaptinga savoka!jei jau valgyt yra,vaikstom nenuogi tai viskas ciki!vienu zodziu kiekiviena diena kaip paskutine!  cool.gif
2.as punktuali iki minuciu,o jam ir pusvalandi veluot nieko baisaus.  g.gif  todel daznai apsipykstam.
3.. toliau...a,esu griezta(cia bent jau jis taip sako,pati to niekad anksciau nepastebejau),man turi bti visur tvarka,o jam ant visko balalaika! jis vis man bando ipaisyti karinio rezimo kurejos statusa. (na gal ir ties...mano tetisbuvo karininkas-todel pas mus namie irgi panasiai buvo...matyt is jo peremiau...tik ne taip grieztai.. ph34r.gif  blush2.gif )
4.kas dar...nu vienu z... as tipinis oziaragis js tipinis saulys..
bet mylim vienas kita!

as taip pat oziarage,o vyras saulys.
bet as kaip tik netaupi,vyras taupus ir as vadinu ji skriaga,o siaip viskas sutampa
Atsakyti
Aš šaulys, mano brangioji ožkytė biggrin.gif šiaip sutariam gerai, tik kartais išlenda ragiukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 12 09, 21:26)
Aš turiu vyrą šaulį, o pati ožiaragis. Kartu jau esame daugiau kaip 12 metų,  blink.gif vedę daugiau kaip 7 metus bigsmile.gif . Per šiuos gyvenimo metus visko yra buve, tik didžiausias pastebėjimas - abu karštakošiai, labai panašaus harakterio, temperamentu, greitai užpykstame bet ir greitai atleidžiame, bet vienas be kito negalime.  wub.gif

tas pats ir pas mus thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Mb saulys, as oziarage , kartu ir labai skirtingi ir labai panasus.
As jausminga, svelni vaikiska ir velniskai uzsispyrus, seimyniska.
Jis, pasiutes, islaidus, doh.gif bet kaip zmogus tai labai geras blush2.gif
Atsakyti
Sveikos as ozerage,ex MB-saulys. as tipiska ozerage,uzsispyrusi tikrai, pragyvenom 9 metus ir issiskyrem.
Atsakyti
MB šaulys, o aš ožiaragė. Sutariam puikiai, pykstamės retai. Pas mus poroj skrega yra jis, o aš gana išlaidi biggrin.gif Pykstamės retai ir labai greitai taikomės, maximum valanda buvom susipykę biggrin.gif Labiausiai nervina, kad visokių barnių metu jis tyli ir tai dar labiau mane siutina doh.gif Bet išsirėkiu ir ramu būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,as saulys - maniskis ozys.. oj oziaragis biggrin.gif uzsispyres be proto,viska laiko viduje,istikimas,taupus be proto,santurus(net per daug) saziningas,protingas.. na daug tu savybiu yra kaip oziaragiui.. o as degtukas,nenuorama,irgi uzsispyrus bet daznai ne i gera puse,o grynai principams irodyt.. as atviresne,noreciau kad jis ir panasus butu i mane,bet nebus.. gal del to ir gyvenam 10metu kartu,jis kantrus as taskalas,bet vienas kita suprantam.. na pykciu atsiranda.. jis seimos zmogus,o as issiblaskele,egoiste didesne.. ir daznai nujobodu man buna su juo.. tada lekiu su draugem prasiblaskyt.. jam pazinciu nereikia,o man butinos.. zodziu skirtingi esam.. jei ne fizine trauka turbut nebutume isgyvene tiek metu lotuliukas.gif
Atsakyti
as oziarage, jis saulys. Paziuresime kaip bus viskas po daugiau laiko gyvenant kartu. tongue.gif

Siaip manau kad esu gana uzsispyrusi, bet abu gana taupus.
Atsakyti
gyvenime gerai pažinojau/pažįstu du šaulius, bet abu tokie skirtingi žmonės, tai kad sunku man suprasti šio ženklo vyrus g.gif
Atsakyti