Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragis ir Šaulys

hm, siaip pirma karta gyvenime turiu partneri sauli ir atrodo, kad puikiai sutariam, bet tik kai esam kartu! kai atskirai tai nuolat pykstames, jis sako, kad del sexo trukumo biggrin.gif pykcius aisku inicijuoju as (neveltui oziaragis), bet jis aisku juos isprovokuoja savo elgesiu. siaip net neisivaizduoju kaip elgtis su tais sauliais!!esi salta - blogai, per daug meili-blogai, vidutine - irgi neidomu, ka as zinau smile.gif jauciu nieko nesigaus is musu "sajungos".
Atsakyti
Aš turiu vyrą šaulį, o pati ožiaragis. Kartu jau esame daugiau kaip 12 metų, blink.gif vedę daugiau kaip 7 metus bigsmile.gif . Per šiuos gyvenimo metus visko yra buve, tik didžiausias pastebėjimas - abu karštakošiai, labai panašaus harakterio, temperamentu, greitai užpykstame bet ir greitai atleidžiame, bet vienas be kito negalime. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 09 gruodžio 2007 - 21:27
sveiki as esu oziaragis,vyras saulys ,labai vertinu istikimybe,atleidziu,bet NEPAMIRST,galiu nesisneket dienu dienas vyras priesingybe ,,bet ir buna barniu bet vel taikomes na taip ir gyvenam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 12 09, 22:26)
Aš turiu vyrą šaulį, o pati ožiaragis. Kartu jau esame daugiau kaip 12 metų,  blink.gif vedę daugiau kaip 7 metus bigsmile.gif . Per šiuos gyvenimo metus visko yra buve, tik didžiausias pastebėjimas - abu karštakošiai, labai panašaus harakterio, temperamentu, greitai užpykstame bet ir greitai atleidžiame, bet vienas be kito negalime.  wub.gif

Kaip pirstu i aki drinks_cheers.gif
Atsakyti
As saulys, jis - oziaragis smile.gif Jau kai uzsispirs del ko nors.. Bet zinau koki mygtuka spustelt, kad butu taip kaip as noriu tongue.gif blush2.gif O del tvarkos pritariu anksciau pasisakiusioms... blush2.gif
Atsakyti
as tipiskas oziaragis , mb saulys. sutariam puikiai. kazkaip pas mus visada paskutinis zodis mano..ir man tas patinka..mes tiesiog labai papildoma vienas kita.
Atsakyti
QUOTE(razmukas @ 2006 09 27, 20:14)
Aš-šaulys, vyras-ožiaragis, nesam labai vieningi. Labiausiai tai mane užknisa vyro nekalbėjimas, kai supyksta ir nepaaiškina kodėl? Ar visi ožiaragiai tokie užsispyrę ar tik man toks pakliuvo? Kartais taip norisi tuos ragus nulaužti. biggrin.gif  biggrin.gif

Del nekalbejimo tai joooo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As-saulys jis oziaragis, siap beveik esam ideli pora,aisku kiekvienoje seimoje yra ginsu taipat pas mus,bet dazniausiai knisa tai kad jeigu mes ir susipykstam turiu pradet as(net jei ir nesu kalta) o jis ka? gali tylet savaitem toks jau tas mano oziaragis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(razmukas @ 2006 09 27, 21:14)
Aš-šaulys, vyras-ožiaragis, nesam labai vieningi. Labiausiai tai mane užknisa vyro nekalbėjimas, kai supyksta ir nepaaiškina kodėl? Ar visi ožiaragiai tokie užsispyrę ar tik man toks pakliuvo? Kartais taip norisi tuos ragus nulaužti. biggrin.gif  biggrin.gif

Labas.Pasirodo ne mano vienos vyras supykes tyli ir nepaaiskina kodel biggrin.gif As ir esu saule o vyras oziaragis
Atsakyti
As saulys, vaikinas oziaragis.
dar neilgai draugaujam, bet iki siol viskas gerai.
del nekalbejimo - tai jo, gryna tiesa.
o seipt turejau geriausia drauge ir mama oziaragius. puikus zmones thumbup.gif

p.s pries tai turejau vaikina Liuta. atseit geriausias suderinamumas. visiskai nieko nesigavo. tfu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 18 gruodžio 2008 - 14:22
As - saulys, draugas - oziaragis. Kiek jis nervu man istampe nu sakes - uzsispyres, isikibes laikosi savo nuomones, visiskai jokios romantikos, negalis suprast ir pateisint kad as ko nors nemoku, nervuojasi kai jo klausineju jo nuomone kvailu klausimu. O as irgi tokia, kad nelabai nusileidziu, tai jeigu kartu gyventume tai jauciu ir puodai skraidytu. Bet ...jis man toooooooks vyriskas taip traukia, kad negaliu atsispirti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as saulys, vyras oziaragis, tai buna piktumu tikrai karta i menesi. Na oziaragis dazniausiai nenusileidzia, nepriima kitu nuomones, o jei ir saulys nenusileidzia tada jau nekalbadieniai. Jei tarkim as pasakau ka galvoju, ir jis pasako, tai viskas, jau susipyke, nes nebandoma toliau aiskintis. Ir romantikos nulis. Bet anksciau esu bendravus su oziaragiu, tai visiska priesingybe, tik vienas panasumas buvo tai, kad ka sugalvos ta ir padarys, nekreips demesio, jei labai nores. Tai vat taip g.gif
Atsakyti
Sveikos labai idomi tema. As saulys vyras oziaragis. Siaip turbut mes irgi panasi porele tik maniskis kaiptik labai kalbus, bent jau su manim galetu sneketi istisa para. o labiausiai man patinka kad turi tvirta savo nuomone ir niekas jo negali itakoti - tik as smile.gif . o del romantikos tai visko galima subtiliai ismokyti.
Atsakyti