Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

na as irgi jau greit busiu breketuota biggrin.gif
jau lapkricio 12 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 10:59)

kiek iziuriu tai pas mane irgi tokia viela blink.gif man vakar priekinius dantukus skaudejo.atkast negalejau. doh.gif siandien jau gerai rolleyes.gif o ryt man protini danti trauks doh.gif ir vel dieta nusimato hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:06)
kiek iziuriu tai pas mane irgi tokia viela  blink.gif man vakar priekinius dantukus skaudejo.atkast negalejau.  doh.gif  siandien jau gerai  rolleyes.gif o ryt man protini danti trauks  doh.gif  ir vel dieta nusimato  hihihi.gif

pas mane 19likta viela.. pradejo nuo pacios ploniausios 16.

o man nzn kada raus ta protini danti, nes eiles nzn kokios poliklinikoj doh.gif
beje, kiek matau tavo vielute apvali. o mano nea..tai ne tokia stora kai mano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte**: 27 spalio 2009 - 11:12
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:08)

palauk palauk mastau.gif as kazka girdejau kad daktare seselei sake kad 16 paduotu ... tai gal pas mane irgi tik 16 viela kol kas? as tada dar pagalvojau kad breketas paskutinis kur su "kabliuku" yra 16 Nr. nes uzklijavo paskutinius breketus ir viela idejo.tai turbut ji apie viela snekejo kad 16 paduotu. mastau.gif tai reiskia cia pas mane dar plona viela hihihi.gif tundra as hah.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:12)
palauk palauk  mastau.gif as kazka girdejau kad daktare seselei sake kad 16 paduotu ... tai gal pas mane irgi tik 16 viela kol kas? as tada dar pagalvojau kad breketas paskutinis kur su "kabliuku" yra 16 Nr. nes uzklijavo paskutinius breketus ir viela idejo.tai turbut ji apie viela snekejo kad 16 paduotu.  mastau.gif  tai reiskia cia pas mane dar plona viela  hihihi.gif tundra as  hah.gif

jei 16 tai pati ploniausia man rodos.. o gal ne yra dar 14. tai pas mane apacioje dar apvali tokia ir 17turbut.. o visruj jau tokia kampuota viela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:08)

beje, kiek matau tavo vielute apvali. o mano nea..tai ne tokia stora kai mano

jo, apvali pas mane ax.gif
tai ka dabar eiles lauksi poliklinikoj kad siuntima duotu ar kad ji ir istrauktu iskarto poliklinikoj? o privaciai tau neiseina nueit issitraukti?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:15)
jo, apvali pas mane  ax.gif
tai ka dabar eiles lauksi poliklinikoj kad siuntima duotu ar kad ji ir istrauktu iskarto poliklinikoj? o privaciai tau neiseina nueit issitraukti?

man siuntimo reik. be siuntimo turbut nemzai kainuoja nes jie pasislepe.. o su siuntimu man rodos tik uz saldymo medziagas moket reik.. ar as klystu? g.gif
Atsakyti
Sveikinuosi naujoje temoje 4u.gif 4u.gif
kelias dieneles nebuvau, ziuriu cia veiksmas vyksta, smagu, kad ir daug nauju merginu jungiasi, ir kai kurios pradingeles apsilanko biggrin.gif
Shin sveikinu su artejanciais metukais 4u.gif ar jau buvai pas gyd, ar ka suzinojai del savo dantenu??
Justyte, labai grazus dantukai, sakai skauda virsutinius? na jei skauda tai veiksmas vadinasi vyksta thumbup.gif tau dabar sakandi taiso ar ka? kaip ten tas tavo apsisukelis, ar sukasi i reikiama puse? mano jau beveik vietoj smile.gif
Svajaa, o kada tu galvojai, kad bus tau gydymo pabaiga? anksciau ar veliau kovo 25d??
Ou jeaa, kaip ten tau su tais elastikais?? turbut atsargiau reikia valgyti, ar ir taip atsargiai stengiesi?? man pradzioj viela islysdavo is galiniu breketu kai smarkiai ka nors kramtydavau, o po to supratau, kad vistik reikia atsargiau...

Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:15)
jei 16 tai pati ploniausia man rodos.. o gal ne yra dar 14. tai pas mane apacioje dar apvali tokia ir 17turbut.. o visruj jau tokia kampuota viela  smile.gif

atsimenu kad kai foto idejau tai panos pasake kad man iskarto tokia stora viela idejo,tai as ir pagalvojau kad pas mane labai stora,nes kitu tai as nemacius hihihi.gif oho kaip skamba ziauriai kampuota viela doh.gif o is arti labai matosi kad ji tokia jau stora? is foto tai nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:18)
atsimenu kad kai foto idejau tai panos pasake kad man iskarto tokia stora viela idejo,tai as ir pagalvojau kad pas mane labai stora,nes kitu tai as nemacius  hihihi.gif  oho kaip skamba ziauriai kampuota viela  doh.gif  o is arti labai matosi kad ji tokia jau stora? is foto tai nelabai  blush2.gif

is arti tai tikrai matosi, kad ji kampuota ir stora.. turbut man sita viela jau paliks nusistovejimui, arba des dar viena ir paskutine virsuje..

nes yra dar 14 tai ji plonyte. nors man ir nuo 16 pradejo.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:17)
man siuntimo reik. be siuntimo turbut nemzai kainuoja nes jie pasislepe.. o su siuntimu man rodos tik uz saldymo medziagas moket reik.. ar as klystu? g.gif

nu panasiai panasiai as manau, as kai privaciai ejau tai uz viska mokejau tai net nzn. Tai tau reikia pas savo dantiste nueit ji ir parasys tau siuntima. mirksiukas.gif linkiu greiciau atsikratyt ju tongue.gif
Atsakyti
Smilsee, labai grazu ir auksines gumytes 4u.gif ar jau pradejo skaudeti po paverzimo??
Atsakyti