Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Lota... @ 2009 11 18, 14:23)
Sveikos merginos,
O gal kas nors dejotes breketus pas R. Damušienę. Butu idomu isgirsti atsiliepimus apie ja nes uzsirasiau pirminei konsultacijai.

Sveika,as girdejau tik gerus atsiliepimus apie ja. kai svarciau pas ka detis tai galvojau apie Damusiene ir Latkauskiene. bet kadangi drauge uzsirase pas
Dalia tai ir as urmu kaip sakant tongue.gif manau ji gera psec. nes kiek skaiciau tai visos patenkintos buvo.
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Justė teisi - ne visi įtraukti, o ir Natalei breketukus apačioj sudėjo - daug ką reikia keisti wink.gif tai, manau, geriau be duomenų sukurti, kad nebūtų klaidinančios info, o paskui iki kitos temos jau bus galima susižiūrėt, ką reikia pakeisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 21:55)
Justė teisi - ne visi įtraukti, o ir Natalei breketukus apačioj sudėjo - daug ką reikia keisti wink.gif tai, manau, geriau be duomenų sukurti, kad nebūtų klaidinančios info, o paskui iki kitos temos jau bus galima susižiūrėt, ką reikia pakeisti  rolleyes.gif

as ir taip manau, kur be duomenu, tik visas buvusias temeles ikelk ir viskas smile.gif nes poto dar gali kas issizeisti.. ir taip sako kad mes nepriimam naujoku i buri... doh.gif g.gif tai del sventos ramybes kur be duomenu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 18, 16:06)
Galejau paklaust ortodontes kuriuos man reiktu raut, bet pamirsau blush2.gif
Sake kad du teks raut g.gif
O labai skauda ir baisu? verysad.gif

Aj, man atrodo nesvarbu kokius traukti. jei jau sugalvojei kad desi breketus tai jau viska darysi ka sakys. tai ir su dantukais reikes atsisvekint. jei reiketu protiniu tai pasakytu kad protinius. o jei pasake kad dantukus tai reiskia kad kokius 4 ar 5 mirksiukas.gif
protinius skaudziau ir ilgiau traukt nei paparastus. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 20:55)
Justė teisi - ne visi įtraukti, o ir Natalei breketukus apačioj sudėjo - daug ką reikia keisti wink.gif tai, manau, geriau be duomenų sukurti, kad nebūtų klaidinančios info, o paskui iki kitos temos jau bus galima susižiūrėt, ką reikia pakeisti  rolleyes.gif

o pas mane jau sitoj temoj surasyta kad lapkricio 17 apacia tongue.gif as taip Shin parasiau ji ir itrauke ax.gif
Atsakyti
Na tada jau nieko nesuprantu. Man sako negerai tie safyriniai ir keraminiai nes gumeles nusidazo....gersi kava vyna ir nusidazys....O cia ir metaliniai su gumom. Tai eisiu ryt detis gumu, reikes pasakyt kokius desiuos, tai ir isiaiskinsiu.

QUOTE(smilsee @ 2009 11 18, 22:51)
Nu man tai nelabai skaudejo ax.gif  Tik paskui kai jau apacioj trauke,o as virsuj breketus jau turejau,buvo man lupa prispaudus prie ju tai pacios asaros teket pradejo biggrin.gif
Aha,metaliniai.Kazka ne taip pasake,nes tik Damon'ams nereikia gumeliu mirksiukas.gif

Baby,rimtai rimtai bigsmile.gif  Ir niekada nesu macius jos su balta viela,visada metaline cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:00)
Na tada jau nieko nesuprantu. Man sako negerai tie safyriniai ir keraminiai nes gumeles nusidazo....gersi kava vyna ir nusidazys....O cia ir metaliniai su gumom. Tai eisiu ryt detis gumu, reikes pasakyt kokius desiuos, tai ir isiaiskinsiu.

su metaliniais gali detis bet kokios spalvos gumytes;) pvz pas mane ruzavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 18, 16:37)
Na ir tempai cia  doh.gif  karsta.gif Kol pasivijau pamirsau ka ir pasakyt norejau  lotuliukas.gif Ot toji ne jaunyste  hihihi.gif

Man poryt jau bus menesiukas virsutiniams breketams  thumbup.gif Jau laabai matosi pokyciai. Vienas dantukas priekinis jau beveik visiskai nulipes nuo kito, netgi  tarpelis tarp ju atsirado rolleyes.gif Vizitas paskirtas lapkricio 23.

Sveikute 4u.gif jau norejau rasyt kur dingus doh.gif
norejau paklasut kaip gija protiniai ? nes prapuolei kazkur ax.gif ir kaip breketukai laikos nes mes gi panasiai susidejom tongue.gif
palauk kada tau apacia sudes? gal per sita vizita?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 22:00)

Dar mano tai pazystamai isvis sake paima is kazkokios dezutes atskiros permatomas gumeles(nes pas ja keramikiniai),bet jos visiskai nesidazo.Gali visokius dazancius produktus vartot ir nk unsure.gif Dabar pas mane auksines gumeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 18, 21:00)

Tai palauk palauk tai o kaip dabar pas tave? breketai kaip suverzti? su vileutem? jei tu dar nieko apie gumas nezinai? kas deda safyrus ar keramika tai ir gumytes dedasi bespalves o jos dazosi lengviausiai. o kas turi metalinius tai ir gumytes gali metalo spalvos detis arba spavotos, o jos ne taip keicia spalva. nu tikiuos pagavai minti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, cia tai idomiai....va buna naujoviu:) O metaliniu gumeles, nesidazo?

QUOTE(smilsee @ 2009 11 18, 23:06)
Dar mano tai pazystamai isvis sake paima is kazkokios dezutes atskiros permatomas gumeles(nes pas ja keramikiniai),bet jos visiskai nesidazo.Gali visokius dazancius produktus vartot ir nk unsure.gif Dabar pas mane auksines gumeles smile.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti