Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 11 10, 19:31)
Kodel neisidedi liniuotes? taip atogu ziuret kas kek nesioja breketus  mirksiukas.gif  4u.gif 
pamirsau,kur tu dejeis breketus? kurioj klinikoj. metalinius tu berods zadejei detis  blush2.gif

Neisidedu liniuotes, nes jau dvi svarbias man turiu mirksiukas.gif , atsisakyt ju nenoriu, o apkraut savo postus kruva liniuociu ir dar ir protingom mintim unsure.gif
Dejausi Kaune, metalinius, gyd. dirba Silainiu poliklinikioj ir dar turi kabineta gyvenamajam nuosavam name (nezinau tik ar jos tas namas, ar ne mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 10, 21:38)
Neisidedu liniuotes, nes jau dvi svarbias man turiu  mirksiukas.gif , atsisakyt ju nenoriu, o apkraut savo postus kruva liniuociu ir dar ir protingom mintim  unsure.gif
Dejausi Kaune, metalinius, gyd. dirba Silainiu poliklinikioj ir dar turi kabineta gyvenamajam nuosavam name (nezinau tik ar jos tas namas, ar ne  mirksiukas.gif )

Aisku ax.gif kita savaite tau menuo kai breketuota 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Baigiu isprotet su tom gumom doh.gif mega_shok.gif as jas isimsiu lotuliukas.gif kol kas neskauda bet kaaap trugdo surrender.gif reik tiketis kad ryt neskaudes ir priprasiu prie ju. dabar tik ir galvoju kap cia iskrapstyt hihihi.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 10 lapkričio 2009 - 22:10
QUOTE(ajaja @ 2009 11 10, 16:22)
sveplavimas praeis per kelias dienas kai apsiprasi  thumbup.gif

karsta.gif

QUOTE(Shin @ 2009 11 10, 16:59)
Radau jau wink.gif na rimtai neturejau Tavo duomenu tai labai atsiprasau  4u.gif kita tema butinai idesiu mirksiukas.gif

Atsiprašinėti nereikia, nieko čia tokio 4u.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 10, 17:11)
Aš kol kas Vilniaus ortodontijos centre buvau, gal girdėjote atsiliepimų?

Aš yen gydausi pas Tomą Vencių. Man labai patinka, nors ir neturiu su kuo palyginti smile.gif

QUOTE(jussstute @ 2009 11 10, 19:53)
visu pirma pasake kad pas mane blogas kryzminis sakandis, reikia daryti operaciaj, lauzti zandikauli ir statyti metalini sraigleti (voriuka)

Jei operaciją darytų, tai voriuko nereikėtų... g.gif Voriuką man dėjo, plėtė žandikaulį, nes nesidariau operacijos (bet reikėtų...)

QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 10, 22:00)
Pas Tomą  4u.gif  Nežinau, ar verta bandyti kažką taisyti su breketais, jei aiškiai pasakė, kad idealų rezultatą pasiekčiau tik su operacija. Su breketais sakė irgi galima tvarkyti, bes nesinori tiek pinigų sukišti ir dvejus metus geležis nešioti, jei nuėmus nebus jokio akivaizdaus rezultato

Dantukai tavo tikrai išsitiesins, tik kad sukandimas liks netaisiklingas. Pas mane taip pat blogas, bet man svarbu buvo išsitiesinti dantukus, nors ir operacijos norėčiau, bet negaliu sau to leisti...
Jei kompleksuoji dėl kreivų dantukų, tai tikrai dėkis breketus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 10, 23:04)
Baigiu isprotet su tom gumom doh.gif  mega_shok.gif as jas isimsiu  lotuliukas.gif kol kas neskauda bet kaaap trugdo  surrender.gif  reik tiketis kad ryt neskaudes ir priprasiu prie ju. dabar tik ir galvoju kap cia iskrapstyt  hihihi.gif

Neveltui tave įspėjo jų neišimt lotuliukas.gif
Nesijaudink, skaudės ir ryt ir poryt hihihi.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 10, 22:04)
Aisku ax.gif  kita savaite tau menuo kai breketuota  4u.gif  drinks_cheers.gif

rolleyes.gif
Pas daktare lapkricio 23 thumbup.gif Tikiuosi iki to laiko jau galesiu normaliai issiziot del tu savo kruminiu doh.gif g.gif Labai dziaugiuosi, kad taip greit matosi pokyciai. Mano vienas virsutinis priekinis buvo uzlipes ant kito, tai jau baigia nulipt. Ir netgi tarpelis jau mazas atsirado thumbup.gif Nesitikejau tokiu greitu pokyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 10, 20:31)
ir kas cia sake kad svepluoja kai apacia sudejo.panos negazdinkit.  unsure.gif

Žinojau, kad apačią skauda labiau, nei viršų, bet kad taip šlykščiai jausiuos, sužinojau, tik sudėjus lotuliukas.gif Jaučiaus ir dar šiek tiek jaučiuosi kaip su antsnukiu, lyg tave kažkas varžytų... Na ir dar šveplavimas doh.gif Tikiuosi labai neišsigandai lotuliukas.gif Nu bet gi nuramino ajaja, kad po kelių dienų praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 10, 22:14)
rolleyes.gif
Pas daktare lapkricio 23  thumbup.gif Tikiuosi iki to laiko jau galesiu normaliai issiziot del tu savo kruminiu  doh.gif  g.gif Labai dziaugiuosi, kad taip greit matosi pokyciai. Mano vienas virsutinis priekinis buvo uzlipes ant kito, tai jau baigia nulipt. Ir netgi tarpelis jau mazas atsirado  thumbup.gif Nesitikejau tokiu greitu pokyciu  ax.gif

tai gal foto idesi i musu albumiuka? sveikinu su pasikeitimais drinks_cheers.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(Vergine @ 2009 11 10, 22:22)
Žinojau, kad apačią skauda labiau, nei viršų, bet kad taip šlykščiai jausiuos, sužinojau, tik sudėjus lotuliukas.gif Jaučiaus ir dar šiek tiek jaučiuosi kaip su antsnukiu, lyg tave kažkas varžytų... Na ir dar šveplavimas doh.gif Tikiuosi labai neišsigandai lotuliukas.gif Nu bet gi nuramino ajaja, kad po kelių dienų praeis smile.gif

user posted image
hihihi.gif kaip nors istversiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 10, 22:35)
tai gal foto idesi i musu albumiuka? sveikinu su pasikeitimais  drinks_cheers.gif  friends.gif

Aciu bigsmile.gif
Butinai idesiu, kai tik fotika nusikrausiu ir nuotraukas aptvarkysiu mirksiukas.gif Kompas gi buvo "parejes" doh.gif Perinstaliuotas. Vis rankos neprieina prie jo, sutvarkyt viska normaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 10, 13:34)
O kiek laiko jau su elastikais vaikstai?  unsure.gif

Su elastikais nuo vasario aš, traukia tarpus kur ištraukti ketvertukai, tai spalio 30 vizito metu norėjo jau nuimti elastikus, nes tarpai užsitraukę, bet po pusės apros jis vėl atsivėrė, kai tik pajuto, akd be elastiko yra doh.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 11 10, 15:20)
Šiandien sudėjo ir apačią smile.gif Tai jaučiauosi kaip su antsnukiu unsure.gif O šveplavimas praeis?

Sveikinu! Baisiausia praeity! O skausmas... Na, ištversi 4u.gif

QUOTE(jussstute @ 2009 11 10, 18:53)
sveikos paneles,
na kagi, penktadieni ir as buvau pirmai konsultacijai 

Oho kiek problemų blink.gif Patariu dar papildomai pasikonsultuoti, nes gražiai šypsenai reikės pinigų daug sukišti, nepadaryk klaidos pasiklausiu tik vieno ortodonto mirksiukas.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 10, 19:00)
Gryzau siandien as is vizito,dabar i menesi po du kartus einu,tai sake tarpukai mazeja,viskas juda i prieki,bet nieko konkretaus doh.gif

ir aš norėč, kad mane dažniau apžiūrėtų, apsakotų, kas ir kaip...
man vizitas lapkričio 27, gal bent nuims elastikus, kurie jungia viršutinį ir apatinį žandikaulius rolleyes.gif dar paklausiu, ko tokie negražus apatiniai dantukai unsure.gif

QUOTE(Vergine @ 2009 11 10, 22:22)
Žinojau, kad apačią skauda labiau, nei viršų, bet kad taip šlykščiai jausiuos, sužinojau, tik sudėjus lotuliukas.gif Jaučiaus ir dar šiek tiek jaučiuosi kaip su antsnukiu, lyg tave kažkas varžytų...

console.gif kantrybės, viksas bus po savaitės pamiršta (aš apie nemalonius pojūčius)

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Oho kiek prišnekėjot blink.gif

Tai vat , aš vis dar laukiu eilėje , skaitinėjuosi apie breketus ir laukiu nesulaukiu vasario mėnesio blush2.gif
Dar pagalvojau , kad gal reiktu pas kokią kita gydytoja nueiti pasikonsultuoti , įdomu ką kiti pasakytu.. g.gif
O gal ir eilės pas juos mažesnės būtų. Nes dabar tai košmaras kažkoks.. unsure.gif

Tai pas mane žinių tiek laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jussstute @ 2009 11 10, 17:53)
sveikos paneles,
na kagi, penktadieni ir as buvau pirmai konsultacijai  unsure.gif 
nieko gero, ... 
kaip manote ar verta dar pas kita ortodonta apsilankyti, galvoju gal pas latkauskiene?  unsure.gif

QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 10, 20:00)
Pas Tomą..  Nežinau, ar verta bandyti kažką taisyti su breketais, jei aiškiai pasakė, kad idealų rezultatą pasiekčiau tik su operacija. Su breketais sakė irgi galima tvarkyti, bes nesinori tiek pinigų sukišti ir dvejus metus geležis nešioti, jei nuėmus nebus jokio akivaizdaus rezultato Užtat ir galvoju, gal dar su kažkuo pasitarti...

as butinai nueiciau dar i viena konsultacija. kiek gydytoju tiek nuomoniu. jei jau du pasakytu lygiai ta pati tada jau aisku, bet gal vienas mato viena iseiti, kitas kita is tos pacios padeties ax.gif daug merginu cia buvo, kuriom irgi siule viena varianta, po to atrado, kad galima ir be tokiu extremaliu dalyku apsieiti. na jei nebus ten idealus sakandis kaip biologijos knygelei tai manau tik gydytojas ta ir gales matyti... aisku dar kiekviena situacija individuali. siaip ar taip sekmes 4u.gif

QUOTE(natale @ 2009 11 10, 21:04)
Baigiu isprotet su tom gumom doh.gif 

nagi Natale, kaip gi sekesi miegoti su gumom?? as truputi nesuprantu kaip ir kur tau jas uzdejo, tu gi jau su breketais?? blink.gif apsviesk please

QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 10, 21:14)
rolleyes.gif
Pas daktare lapkricio 23  thumbup.gif Tikiuosi iki to laiko jau galesiu normaliai issiziot del tu savo kruminiu  Labai dziaugiuosi, kad taip greit matosi pokyciai. Mano vienas virsutinis priekinis buvo uzlipes ant kito, tai jau baigia nulipt. Ir netgi tarpelis jau mazas atsirado Nesitikejau tokiu greitu pokyciu  ax.gif

aha, as irgi atsistebet negalejau pokyciais pacioj pradzioj thumbup.gif man atrode kasdien vis keiciasi dantuku padetis kol jie dar nebuvo i viena lygi sustoje. man labai didelis progresas matesi po 3 men, o po to tai kazkaip pati matau kad kazkas keiciasi, vieni tarpukai padideja, kiti sumazeja, bet akivaizdziai nesimato, t.y. nuotraukose sunku ka iziureti ax.gif

QUOTE(Gitusia @ 2009 11 11, 07:24)
Su elastikais nuo vasario aš, traukia tarpus kur ištraukti ketvertukai, tai spalio 30 vizito metu norėjo jau nuimti elastikus, nes tarpai užsitraukę, bet po pusės apros jis vėl atsivėrė, kai tik pajuto, akd be elastiko yra doh.gif

vajei matai kaip su tais tarpukais, reikia turbut kad ilgiau dantukai pabutu toj naujoj vietoj, turbut dar neprigije buvo...

o man tokia spyruokle idejo, kad pradetu tarpukas uzsitraukineti kur buvo 4-as dantukas. o as valydama dantis ja netycia "nuvaliau", po to puse valandos uztrukau kol ja atgal uzkabinau, bet man toks vaizdas, kad as ta spyruokle istampiau atgal kabindama, dabar man atrodo, kad ji jau nebedaro savo darbo doh.gif doh.gif o kitas vizitas tik po 2 men, sausio 5d...
Papildyta:
QUOTE(StOp! @ 2009 11 11, 09:38)
Sveikos  smile.gif

Oho kiek prišnekėjot  blink.gif

Tai vat , aš vis dar laukiu eilėje , skaitinėjuosi apie breketus ir laukiu nesulaukiu vasario mėnesio  blush2.gif
Dar pagalvojau , kad gal reiktu pas kokią kita gydytoja nueiti pasikonsultuoti , įdomu ką kiti pasakytu..  g.gif
O gal ir eilės pas juos mažesnės būtų. Nes dabar tai košmaras kažkoks..  unsure.gif

Tai pas mane žinių tiek laugh.gif

as jau ana karta sakiau, kad man pasirode, kad svelniai tariant tau cia ilgokai reikia laukti blink.gif na bet jei jau apsisprendei ir pasitiki gydytoja tai lauk, jei nuo ano vasario lauki tai tiek jau cia ir beliko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 10, 22:38)
Neisidedu liniuotes, nes jau dvi svarbias man turiu  mirksiukas.gif , atsisakyt ju nenoriu, o apkraut savo postus kruva liniuociu ir dar ir protingom mintim  unsure.gif
Dejausi Kaune, metalinius, gyd. dirba Silainiu poliklinikioj ir dar turi kabineta gyvenamajam nuosavam name (nezinau tik ar jos tas namas, ar ne  mirksiukas.gif )

Jei ne paslaptis pas kokia gydytoja? nes mano gydytoja rgi dirba silainiu poliklinikoje, ir privacioje klinikoje (kur ir deda breketus)?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 11, 10:50)
as jau ana karta sakiau, kad man pasirode, kad svelniai tariant tau cia ilgokai reikia laukti  blink.gif  na bet jei jau apsisprendei ir pasitiki gydytoja tai lauk, jei nuo ano vasario lauki tai tiek jau cia ir beliko...  4u.gif

Ai , palauksiu jau biggrin.gif
Bet paskui dar bijau , kad kai reikės jai pasirodyti kas 4-6 savaites , tai kad ir vėl nebus vietų pas ją..
Kaip tada bus g.gif

Bet su tokiom laukimo nuotaikomis gyvenu wub.gif
Taip ir galvoju kaip su jais atrodysiu , ar ant mano mažų dantų jie labai dideli atrodys laugh.gif
Atsakyti