QUOTE(jussstute @ 2009 11 10, 17:53)
sveikos paneles,
na kagi, penktadieni ir as buvau pirmai konsultacijai
nieko gero, ...
kaip manote ar verta dar pas kita ortodonta apsilankyti, galvoju gal pas latkauskiene?
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 10, 20:00)
Pas Tomą.. Nežinau, ar verta bandyti kažką taisyti su breketais, jei aiškiai pasakė, kad idealų rezultatą pasiekčiau tik su operacija. Su breketais sakė irgi galima tvarkyti, bes nesinori tiek pinigų sukišti ir dvejus metus geležis nešioti, jei nuėmus nebus jokio akivaizdaus rezultato Užtat ir galvoju, gal dar su kažkuo pasitarti...
as butinai nueiciau dar i viena konsultacija. kiek gydytoju tiek nuomoniu. jei jau du pasakytu lygiai ta pati tada jau aisku, bet gal vienas mato viena iseiti, kitas kita is tos pacios padeties

daug merginu cia buvo, kuriom irgi siule viena varianta, po to atrado, kad galima ir be tokiu extremaliu dalyku apsieiti. na jei nebus ten idealus sakandis kaip biologijos knygelei tai manau tik gydytojas ta ir gales matyti... aisku dar kiekviena situacija individuali. siaip ar taip sekmes
QUOTE(natale @ 2009 11 10, 21:04)
Baigiu isprotet su tom gumom
nagi Natale, kaip gi sekesi miegoti su gumom?? as truputi nesuprantu kaip ir kur tau jas uzdejo, tu gi jau su breketais??

apsviesk please
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 10, 21:14)
Pas daktare lapkricio 23

Tikiuosi iki to laiko jau galesiu normaliai issiziot del tu savo kruminiu
Labai dziaugiuosi, kad taip greit matosi pokyciai. Mano vienas virsutinis priekinis buvo uzlipes ant kito, tai jau baigia nulipt. Ir netgi tarpelis jau mazas atsirado Nesitikejau tokiu greitu pokyciu
aha, as irgi atsistebet negalejau pokyciais pacioj pradzioj

man atrode kasdien vis keiciasi dantuku padetis kol jie dar nebuvo i viena lygi sustoje. man labai didelis progresas matesi po 3 men, o po to tai kazkaip pati matau kad kazkas keiciasi, vieni tarpukai padideja, kiti sumazeja, bet akivaizdziai nesimato, t.y. nuotraukose sunku ka iziureti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 11, 07:24)
Su elastikais nuo vasario aš, traukia tarpus kur ištraukti ketvertukai, tai spalio 30 vizito metu norėjo jau nuimti elastikus, nes tarpai užsitraukę, bet po pusės apros jis vėl atsivėrė, kai tik pajuto, akd be elastiko yra
vajei matai kaip su tais tarpukais, reikia turbut kad ilgiau dantukai pabutu toj naujoj vietoj, turbut dar neprigije buvo...
o man tokia spyruokle idejo, kad pradetu tarpukas uzsitraukineti kur buvo 4-as dantukas. o as valydama dantis ja netycia "nuvaliau", po to puse valandos uztrukau kol ja atgal uzkabinau, bet man toks vaizdas, kad as ta spyruokle istampiau atgal kabindama, dabar man atrodo, kad ji jau nebedaro savo darbo

o kitas vizitas tik po 2 men, sausio 5d...
Papildyta:
QUOTE(StOp! @ 2009 11 11, 09:38)
Sveikos
Oho kiek prišnekėjot
Tai vat , aš vis dar laukiu eilėje , skaitinėjuosi apie breketus ir laukiu nesulaukiu vasario mėnesio
Dar pagalvojau , kad gal reiktu pas kokią kita gydytoja nueiti pasikonsultuoti , įdomu ką kiti pasakytu..
O gal ir eilės pas juos mažesnės būtų. Nes dabar tai košmaras kažkoks..
Tai pas mane žinių tiek
as jau ana karta sakiau, kad man pasirode, kad svelniai tariant tau cia ilgokai reikia laukti

na bet jei jau apsisprendei ir pasitiki gydytoja tai lauk, jei nuo ano vasario lauki tai tiek jau cia ir beliko...
Mūsų dienos kaip šventė