QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 12, 21:12)
Tai pala tau is pradziu buvo ant sestuku breketai ir veliau perkabini ant septintuku, ar kaip? Ir kodel?
Na as jau nevalgiau, kai man trauke dantis, tai kolege buvo mane silgai nemacius nes vaikeli augina, pamate, sako kas tau atsitiko, ne ranku nebeliko:)....tai visai sudziusiu!
uzklijavo naujus.dabar kai viela keis (kita savaite) kabins taip kad ant 7ku tvirtintusi ji.

matyt taip reikia

istikruju dabar pas mane 4 breketai su kabliukais kur gale buna.nes nuo 6ku nenulupo anu.tik naujus ant 7 suklijavo.
Papildyta:
QUOTE(tatsa @ 2009 11 12, 21:14)
Labas vakaras merginos!

Pakankamai seniai nerasiau cia.
Eina jau mano 2 savaite su breketais, kolkas viskas gerai jau nebeskauda ir jauciu kai sukandu dantis kad jie pajudejo is vietos ir viskas ten kitaip

Labai dziaugiuosi kad uzsidejau butent safyrinius, ju beveik nesimato, net drauges ne is karto pastebejo o kai kurios iki siol nepastebejo nors ir mate mane

Cia viena panele irgi su safyriniais breketais Baby.. noriu paklausti tau visada vielute balta deda? Nes man gydytoja sake kad kartais ir gelezine bus
Ir dar noriu paklausti jei buna dienu kad dantys apskritai neskauda ir netempia tik jeigu stipriai sukasti tada truputi suskauda tai cia reiskia kad jie nejuda?

Is vienos puses dziaugiuosi kad man neskauda bet is kitos realiai skaudejo tik 5 dienas, dabar jau nebe gal cia blogai yra..
Zanetuxg sveikinu uzdejus breketus!!!!! Viskas bus gerai
P.S. gal galima ir man i fotki.com prieiga?

galeciau ir savo dantukus ten parodyt kai pasikeitimu bus
Man is viso neskauda.tik 2 diena pamaude. o seip net nesijaute kad verzia ar spaudzia.galvojau ragas,kazkas blogai.bet kai pasifotkini ir pasiziuri tai matai kad reikelas eina pirmyn

viskas gerai
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 11 12, 21:16)
Na tegu pabando man neduot

dovanu!!!
Tai gerai....na vienos svepluoja kitos ne...o man kai dirbu su zmonemis, tai aktualu.....

. Dantis istrauke, man pro sonus svilpia

....o dar cia metalai visokie

.
Na zanetux, gausi ryt rasyt kaip tau ten bus....
Man irgi dave vieno dantuko sepetuka ir 3 antgalius kad pasikeit kai nusitrins sepetukas. ir vaska.