Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

kadangi pas mus daug naujokiu, tai pranesu, kad turime savo temele kur plepame apie bet ka smile.gif

uzsukit, laukiam 4u.gif http://www.supermama...;#entry32110722
Atsakyti
Labutis visoms, senokai skaitineju senas breketu temas, tik nesijungiau prie forumo, o jis saunus!
Jus jau kaip ir pazistu, todel ir nusprendziau jungtis, nes labai saunios esate! Tikiuosi, kad kai bus sunku, kai jau pagaliau uzdes breketus (o tai man uztruko del ivairiu procesu burnoje, kuriuos dar reikia salinti ar gydyti), tuomet lengviau bus visoms kartu skausmeliais dalintis smile.gif Linkejimai visoms, kai jau artes breketu klausimas vel brukstelsiu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2009 11 16, 17:56)
Labutis visoms, senokai skaitineju senas breketu temas, tik nesijungiau prie forumo, o jis saunus!
Jus jau kaip ir pazistu, todel ir nusprendziau jungtis, nes labai saunios esate! Tikiuosi, kad kai bus sunku, kai jau pagaliau uzdes breketus (o tai man uztruko del ivairiu procesu burnoje, kuriuos dar reikia salinti ar gydyti), tuomet lengviau bus visoms kartu skausmeliais dalintis smile.gif Linkejimai visoms, kai jau artes breketu klausimas vel brukstelsiu jums smile.gif

sveika prisijungus prie musu smile.gif o kada ruosiesi detis breketus? ar jau apsisprendei kokius?
Atsakyti
Na, aš jau užsirašiau breketų uždėjimui. O kam reikalingi žiedai? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Siandien vel mane apniko dviprasmiskos nuotaikos del breketuku. As jiem apsisprendus ir pasiruosus visu 100%, taciau vyras megsta mane "paguosti", kad jokie breketai man nepadarys lygiu dantuku, nes virsutiniai labai atsikise i prieki.. verysad.gif Pas mane daugiau problema su sakandziu, negu su dantuku kreivumu, o dideliu anomaliju sakandzio breketai neistaiso, reik ortognatines operacijos.. verysad.gif
Bet kai pasiziuriu internete, tai atrodo dar netokius sutvarko breketu pagalba.. ax.gif
Tad kad nuraminciau save, sia savaite butinai apsilankysiu pas ortodonta konsultacijai, nors breketus planuoju detis pavasari, nes dar maitinu leliuka smile.gif
Tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 16, 18:35)
Sveikos mamytes 4u.gif
Siandien vel mane apniko dviprasmiskos nuotaikos del breketuku. As jiem apsisprendus ir pasiruosus visu 100%, taciau vyras megsta mane "paguosti", kad jokie breketai man nepadarys lygiu dantuku, nes virsutiniai labai atsikise i prieki.. verysad.gif Pas mane daugiau problema su sakandziu, negu su dantuku kreivumu, o dideliu anomaliju sakandzio breketai neistaiso, reik ortognatines operacijos.. verysad.gif
Bet kai pasiziuriu internete, tai atrodo dar netokius sutvarko breketu pagalba.. ax.gif
Tad kad nuraminciau save, sia savaite butinai apsilankysiu pas ortodonta konsultacijai, nors breketus planuoju detis pavasari, nes dar maitinu leliuka smile.gif
Tai tiek smile.gif

sveikute wink.gif mes cia ne visos mamytes biggrin.gif tik esam super mamu forume biggrin.gif
o maitinimas trukdo detis breketus? g.gif manau, kad istaisys breketai ta atsikisima, sustatys juos kaip turi but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 16, 18:37)
sveikute wink.gif mes cia ne visos mamytes biggrin.gif tik esam super mamu forume biggrin.gif
o maitinimas trukdo detis breketus?  g.gif  manau, kad istaisys breketai ta atsikisima, sustatys juos kaip turi but  4u.gif

nu paneles tada mirksiukas.gif blush2.gif
kai paskaitau jusu kometarus po breketu sudejimo, kad be vaistuku neapsieinat ir turit kosyciu dieta, tai nutariau pakentet iki pasvasario ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 16, 19:26)
nu paneles tada mirksiukas.gif  blush2.gif
kai paskaitau jusu kometarus po breketu sudejimo, kad be vaistuku neapsieinat ir turit kosyciu dieta, tai nutariau pakentet iki pasvasario ax.gif

nebent tik del to smile.gif as apsejau ir be vaistuku, tiek dieta buvo smile.gif
aisku, sekmes tada laukiant, kad laikas neprailgtu smile.gif kokius desies?
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 16, 19:31)
nebent tik del to smile.gif as apsejau ir be vaistuku, tiek dieta buvo smile.gif
aisku, sekmes tada laukiant, kad laikas neprailgtu smile.gif kokius desies?

manau, kad paprastus, metalinius, bet aisku, dar noresiu pasikonsultuot su odontologe ir isklausyt jos nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 15, 22:22)

Jau kokius tris kartus sapnuoju tą patį sapną - kad pasižiūriu į veidrodį ir mano dantys be breketų. Tada ieškau, kur juos pamečiau  doh.gif per  pirmąjį sapną atradau juos kažkur netoliese ir užsikabinau lyg niekur  nieko  unsure.gif  antrą kartą tokį sapną sapnavau po kokios savaitės - vėl tas pats - pažiūriu į veidrodį, vėl ant mano dantų nėra breketų, bet tada sureaguoju ramiai (tipo taip jau yra buvę ankstesniame sapne ir jau žinau ką daryti doh.gif ). Na susiradau kur nukrito ir vėl užsikabinau. Na ir trečią kartą tą patį sapnavus esu. Bet įdomu, kodėl vis tas pats sapnas  g.gif

o tai gal nuemimas nusimato? drinks_cheers.gif lotuliukas.gif nors nee,tik nesenai dantuka istrauke.tai turbut dar reikes palaukti. gal tada dantukai juda ,todel ir sapnuoji kad kazkas vyksta.tipo breketus uzsidedi ir panasiai.
Papildyta:
QUOTE(margret @ 2009 11 15, 22:31)
Manau,jei tiek pinigineje vizito metu turesi,galesi buti rami,kad nepritruks smile.gif

jei keramika desiu tai gali ir priktrukt. doh.gif pas mane dabar apatiniu dantu nesimato kai sypsaus, nes sakandis blogas.virsutiniai dantusikai uzdengia apatinius,bet Dalia vistiek padarys taip kad pilnai neuzdengtu vieni kitu. stopus kokiu klijos ar dar ka nors. nu kad nenukasciau savo breketu. paskui sakandi sutvarkys ir pasimatys mano dantusai. tai jauciu reikes man keramikiniu.aisku dar reikes paskonsultuot. jei leis pasirinkt keramika, tai jamsiu 4 keramikinius ir toliau metalas. ax.gif
ech, ryt klijos man breketus. man nepatinka toks skonis burnoj, kaip super glue doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juokutis @ 2009 11 16, 09:04)

Vat man irgi idomu kodel vienos vienokius dedasi kitos kitokius?kuom argumentuoja?pasidalinkit savo nuomonem  4u.gif

as tai zinojau kad jei leist tai butinai imsiu baltus breketus.del estetikos. nes ilgai del to nerimavau ar detis ar ne. nes kazkaip tie metaliniai breketai skambejo baugokai. nors ju niekad nebuvau macius doh.gif dabar kiek maciau foto tai jie visai nieko blush2.gif man Dalia pasake,kad safyru ir Damonu man nesiulo. Kaip supratau safyra jai seip nepatinka.tipo neverta tiek pinigu moket. o Damonai pagal musu gydymo vizija netiko. tai as ir turejau rinktis arba paprastas metalas ar keramika. Nors safyriniu labai norejau. Tai pasirinkau keramikinius ir kur mazai matosi metalas (taupymo sumetimais) . Ryt reikes galutiniai apsisprest ka klijosim apacioj doh.gif
Atsakyti
Oi pleputės Jūs ax.gif matau kalbėjot dėl tarpelių,tai man nežinau kiek kartų jie buvo atsivėrę iš visų pusių,matyt taip reikėjo,bet dabar galų gale mes juo gražiai uždarome,nu vienoje pusėje beveik užsidarė,kitoje gal du mm,tai labai džiaugiuosi.Tik elastikų nedėjo istrįžai sukandimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2009 11 16, 16:56)

mmm, kiek komplimentu user posted image
aciu user posted image
parasyk kaip sekas dantusikus tvarkyt ir kada breketai nusimato.kokiu nori?
ateik cia dazniau paplepet user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 16, 19:15)
Oi pleputės Jūs ax.gif matau kalbėjot dėl tarpelių,tai man nežinau kiek kartų jie buvo atsivėrę iš visų pusių,matyt taip reikėjo,bet dabar galų gale mes juo gražiai uždarome,nu vienoje pusėje beveik užsidarė,kitoje gal du mm,tai labai džiaugiuosi.Tik elastikų nedėjo istrįžai sukandimui g.gif

tie elastikai tikra kancia user posted image
visai ju nelaukiu user posted image
bet ka padarysi. duos masiuka " vilku" ar "oziu" ir reikes nesiot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 16, 17:35)
Na, aš jau užsirašiau breketų uždėjimui. O kam reikalingi žiedai?  g.gif

Tai kada vizitas? user posted image
o del ziedu tai tikslai nezinau.as jais tik ryt pasipuosiu user posted image
taip suprantu kazka laiko ar tvirtinasi prie ju user posted image
Papildyta:
QUOTE(viliene @ 2009 11 16, 17:35)
Sveikos mamytes 4u.gif
Tai tiek smile.gif

ooo,matyt tavo vyras mano dantu nemate user posted image
daug ka jie patvarko user posted image
tai kad nedvejok drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti