QUOTE(juokutis @ 2009 11 15, 22:01)
bet dabar apsisprendziau kad tikrai metalinius desiuos.
sveikinam..apsisprendus

o kokius paprastus ar damon? man ir po nauju des..

damon
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 16, 00:22)
Tinar, tai kad ant Listertino parašyta "neskiesti", kur tu skaitei, kad skiesti?

netaip paskaiciau
QUOTE(Congeniality @ 2009 11 16, 18:56)
Labutis visoms, senokai skaitineju senas breketu temas, tik nesijungiau prie forumo, o jis saunus!
Jus jau kaip ir pazistu, todel ir nusprendziau jungtis, nes labai saunios esate! Tikiuosi, kad kai bus sunku, kai jau pagaliau uzdes breketus (o tai man uztruko del ivairiu procesu burnoje, kuriuos dar reikia salinti ar gydyti), tuomet lengviau bus visoms kartu skausmeliais dalintis

Linkejimai visoms, kai jau artes breketu klausimas vel brukstelsiu jums
sveeika..lauksim prisijungiant
QUOTE(viliene @ 2009 11 16, 19:35)
Sveikos mamytes
Siandien vel mane apniko dviprasmiskos nuotaikos del breketuku. As jiem apsisprendus ir pasiruosus visu 100%
na o ka odontologas sako ar pavyks sutvarkyti?ir maziau klausyti pasaliniu nuomones..juk jie nenusimano apie tai;)
QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 16, 22:51)
Ortodontijos centre pas Tomą. Dėsiuos Damon.
sveikinu ir as damon desiuos
o kokius desies ar pusiau permatomus ar visai gelezinius?
QUOTE(juokutis @ 2009 11 16, 23:20)
nu va pagaliau issiaiskinau kaip tie damonai atodo ir safyriniai.dabar reiks aptart tik su daktare ar mano atvejui tiktu apatinius damonai apklijuot (nes pasiskaiciau kad reciau pas daktara reik lankytis ir greiciau rezultatas pasiekiamas).merginos kurios jau su damonai parasykit ar labai brangus jie,ar patenkintos jais esat?
na tiesiog va as apsisprendziau juos detis nes man tuomet nereiktu voriuko ant gomurio det ..jei damon desiuos,,

ir tikiuosi nereiks 3m.nesioti breketuku situ..

kaip man sake..kad max iki pusantrugali tekt nesiot..na bet dar bus matyt kaip via gydymo eiga eis..