Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(natale @ 2009 11 17, 09:50)
Tai va ir as galvoju gal man irgi tik elastiku uzteks  irnesakyk.gif  mastau.gif cia gal tik pagazdino. o paskui viska su "vilkais" sutvarkys  rolleyes.gif  aj, dar apie tai negalvoju.  irnesakyk.gif
Papildyta:

Man Dalia sake kad sitas varinatas man netinka  unsure.gif  doh.gif
Papildyta:

o as del kitu susidejau.  blush2.gif  man svarbu kitu nuomone. laukiu jusu pomidoru  pomidorai2.gif ir seip su keramikiniais maziau kompleksoju  blush2.gif

o as susidejau del saves. ir man siule keramikinius ir safyrinius bet as nesutikau, man gerai ir metaliukai, jie man patinka smile.gif man kaip tik tie safyriniai atrodo keistai, kaip dantis ant danties, man toks vaizdas smile.gif neisizeiskit kas turi safyrinius smile.gif nieko pries juos neturiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš dėjaus atsižvelgdama į pinigučius ir į būsimą poveikį, nes man ortodontė pasakė, kad su mano bėdom būtų tas pats efektas, jei dantukus tiesintų ar brangesni, ar pigesni breketukai. O prieš dedant ir aš pati nebuvau pakankamai informuota, kokių jų būna, bet nesigailiu, pabus max dar metelius geležinė, o po to jau holivudinė šypsena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 17, 09:50)
is kokio tu miesto?  ax.gif

iš užmiesčio, nelabai toli ignalina:)
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 17, 11:09)
O aš dėjaus atsižvelgdama į pinigučius ir į būsimą poveikį, nes man ortodontė pasakė, kad su mano bėdom būtų tas pats efektas, jei dantukus tiesintų ar brangesni, ar pigesni breketukai. O prieš dedant ir aš pati nebuvau pakankamai informuota, kokių jų būna, bet nesigailiu, pabus max dar metelius geležinė, o po to jau holivudinė šypsena  biggrin.gif

as kadangi ne uz savo pinigelius dejausi, tai ir rinkausi metalinius, nors siule ir kitus tetis, bet as nesutikau.. wink.gif man gerai ir metaliukai user posted image nors ir tie metaliukiai nepigus buvo...
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 17, 07:50)

o as del kitu susidejau.  blush2.gif  man svarbu kitu nuomone. laukiu jusu pomidoru  pomidorai2.gif ir seip su keramikiniais maziau kompleksoju  blush2.gif

na as manau cia is kurios puses paziuresi ar del saves, ar del kitu susidejai. galima isvedzioti taip, kad jei tau kitu nuomone svarbi ir issitiesinus dantukus tu maziau kompleksuosi, vadinasi pati geriau jausiesi, vadinasi kaip ir del saves susidejai... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2009 11 15, 22:01)
bet dabar apsisprendziau kad tikrai metalinius desiuos.

sveikinam..apsisprendus 4u.gif o kokius paprastus ar damon? man ir po nauju des.. ax.gif damon ax.gif

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 16, 00:22)

Tinar, tai kad ant Listertino parašyta "neskiesti", kur tu skaitei, kad skiesti?  smile.gif

doh.gif netaip paskaiciau blush2.gif

QUOTE(Congeniality @ 2009 11 16, 18:56)
Labutis visoms, senokai skaitineju senas breketu temas, tik nesijungiau prie forumo, o jis saunus!
Jus jau kaip ir pazistu, todel ir nusprendziau jungtis, nes labai saunios esate! Tikiuosi, kad kai bus sunku, kai jau pagaliau uzdes breketus (o tai man uztruko del ivairiu procesu burnoje, kuriuos dar reikia salinti ar gydyti), tuomet lengviau bus visoms kartu skausmeliais dalintis smile.gif Linkejimai visoms, kai jau artes breketu klausimas vel brukstelsiu jums smile.gif

sveeika..lauksim prisijungiant 4u.gif

QUOTE(viliene @ 2009 11 16, 19:35)
Sveikos mamytes 4u.gif
Siandien vel mane apniko dviprasmiskos nuotaikos del breketuku. As jiem apsisprendus ir pasiruosus visu 100%

na o ka odontologas sako ar pavyks sutvarkyti?ir maziau klausyti pasaliniu nuomones..juk jie nenusimano apie tai;)

QUOTE(*Amelie* @ 2009 11 16, 22:51)
Ortodontijos centre pas Tomą. Dėsiuos Damon.

sveikinu ir as damon desiuos ax.gif
o kokius desies ar pusiau permatomus ar visai gelezinius?
QUOTE(juokutis @ 2009 11 16, 23:20)
nu va pagaliau issiaiskinau kaip tie damonai atodo ir safyriniai.dabar reiks aptart tik su daktare ar mano atvejui tiktu apatinius damonai apklijuot (nes pasiskaiciau kad reciau pas daktara reik lankytis ir greiciau rezultatas pasiekiamas).merginos kurios jau su damonai parasykit ar labai brangus jie,ar patenkintos jais esat?

na tiesiog va as apsisprendziau juos detis nes man tuomet nereiktu voriuko ant gomurio det ..jei damon desiuos,, ax.gif ir tikiuosi nereiks 3m.nesioti breketuku situ.. ax.gif kaip man sake..kad max iki pusantrugali tekt nesiot..na bet dar bus matyt kaip via gydymo eiga eis..
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2009 11 17, 13:42)
o kokius desies ar pusiau permatomus ar visai gelezinius?

O man net nesakė, kad jų yra kelių rūšių g.gif

Pas ką tu dėsies?
Atsakyti
merginos,
pasidalinkit, prasau, pas koki gydytoja lankotes Vilniuj?
Keliem paskambinau, tai vienur tik pavasari i pirma konsultacija paimtu, kitur sausio men, trecioj vietoj konsultacija 400Lt (pirma!) g.gif
Paskambineciau dar, gal man is viso neverta apie lygius dantis galvoti, nes jei pvz sakandis blogas, tai tikrai neoperuosiu uz 15 000Lt.
Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 11 17, 14:14)
merginos,
pasidalinkit, prasau, pas koki gydytoja lankotes Vilniuj?
Keliem paskambinau, tai vienur tik pavasari i pirma konsultacija paimtu, kitur sausio men, trecioj vietoj konsultacija 400Lt (pirma!) g.gif
Paskambineciau dar, gal man is viso neverta apie lygius dantis galvoti, nes jei pvz sakandis blogas, tai tikrai neoperuosiu uz 15 000Lt.
Aciu labai

as galeciau parekomenduoti savo gydytoja. Eugenija Bučinskienė. dantu hormonijoje. labai siltas ir malonus zmogus smile.gif pas ja jau gydausi daugiau nei metus ir nesigailiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 17, 14:18)
as galeciau parekomenduoti savo gydytoja. Eugenija Bučinskienė.

aciu!
Atsakyti
QUOTE(Tess @ 2009 11 17, 14:19)

galiu numeri duoti jei reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 16, 21:10)
nu jie taip "levai" atrodo. nu taip kaip kazkas prisikabino ir per visa burna tempesi. labai jie man uzkliuna kai kieno nors foto ziuriu. iskarto matosi kaip sypsais kad kazkas prikista i burna. breketai yra breketai. jie net gi sakyciau zavingai atrodo. o tie elstikia  schmoll.gif  bent jau man. na ir plius dar traukia, tempia. nori buciuotis turi issimt,nori valgyt- issiimk, valyt dantusus- vel tas pats. zodziu man atrodo kad elastikai  gun_rifle.gif
nors del buciavimosi nzn dar neteko. cia as tik svarstau.elastiku dar nenesioju.  doh.gif  ar reikia issimt kai user posted imageblush2.gif  wub.gif
Papildyta:

Nu pvz juk gali ir tik viena duoti(kaip man)arba tik kelis smile.gif Pas mane jis isvis nesimato.O dar gali ir tik naktim liept nesiot,tai isvis niekas nematytu biggrin.gif
Atsakyti