QUOTE(ajaja @ 2009 11 18, 11:28)
Sveikinu Natale!!

Dabar jau esi breketininke pilnu etatu

Matai viskas savaime issisprende, kokius breketukus apacioj detis, man metaliniai labai grazu. Mazuciai jie tokie
Na kaip si ryta dantukai jauciasi???
pas mane irgi tas pats, dabar sypsena daug platesne

tik kartais kai bunu vasko uzsidejus ant priekiniu dantuku tai kompleksuoju, zmones kurie breketu nenesioja gali pagalvoti, kad ten kazin kas
Sveikute

gerai kad Dalia mane nuramino,nereikejo galvos sukt. atejau pastate mane i vieta ir ramu
o del skausmo tai zinok su vaistukais draugauju

nakti blogai miegojau, vis nuo skausmo prabusdavau

o ryte neiskenciau ir isgeriau nimesil.tai diena rami buvo. tik kartais buna "suklaksi" dantim ir tada laaabai skauda. bet skauda tik apacioj, o virsuj tai nejauciu tempimo.
Papildyta:
QUOTE(justyte** @ 2009 11 18, 11:34)
turbut Natalei skauda ir neblogai
atspejei
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 18, 11:46)
nenorėčiau tokios daktarės
o as pakeiciau dabar apie ja nuomone. pirmai irgi pagalvojau kad mazokai bendrauja su klijentais. bet paskui ziuriu kad viskas gerai tik kalbint reikia. sake kad per diena apie 30 zmoniu aptarnauja. labai daug buna tokiu kai atskrenda i lietuva ir uzeina neusirase.sako: laba diena as atskirdau turmpam prasom mane priimti. ir turi ji kazkaip i dienotvarke igruzti. gyva eile. kiek maciau eina i eina zmones. kol man suklijavo breketus tai tiek "atskrydusiu" pamaciau.

bet seip kai isisnekejom tai papasakojo ir apie klijentus ir apie darba ir apie gyvenima ir laisvalaiki. ir seip i klausimus atsake. tai kad supratau reikia pradet pokalbi o paskui jau ji uzsiveda ir viska iskloja

bet po vizito tikrai nesides ir arbatos negers kartu. ten zmones lenda i kede . nespeji nulipt tau cut ne atn keliu seda. visi skuba visiems kazko reikia. na i Dalia nori viska spet ir nevisa taip iseina. zodziu. as pirmai nusivyliau o dabar man visai gerai