Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

Laba vakareli 4u.gif
Ateinu pasigirti blush2.gif siandien atsisveikinau su savo breketais clap.gif clap.gif clap.gif visa diena vaikstau ir sypsaus, dantis tokie slidus atrodo, grazus wub.gif nu tiesiog nuostabu wub.gif Tik ryt dar eisiu plokstele pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
Kabesita, sveikinu wub.gif gal nuotraukyčių bus galima sulaukti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 17:29)
Laba vakareli  4u.gif
Ateinu pasigirti  blush2.gif siandien atsisveikinau su savo breketais  clap.gif  clap.gif  clap.gif visa diena vaikstau ir sypsaus, dantis tokie slidus atrodo, grazus  wub.gif nu tiesiog nuostabu  wub.gif Tik ryt dar eisiu plokstele pasiimt  mirksiukas.gif

kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif
kaip ten visa procedura praejo???? pasirodyk mums pries ir po bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 10 28, 00:47)
Man irgi vilkus dave lotuliukas.gif

kas per vilkai ? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 19:29)
Laba vakareli  4u.gif
Ateinu pasigirti  blush2.gif siandien atsisveikinau su savo breketais  clap.gif  clap.gif  clap.gif visa diena vaikstau ir sypsaus, dantis tokie slidus atrodo, grazus  wub.gif nu tiesiog nuostabu  wub.gif Tik ryt dar eisiu plokstele pasiimt  mirksiukas.gif

sveikinuuuuuuu wub.gif laukiam foto blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 10 28, 19:41)
kaip ten visa procedura praejo???? pasirodyk mums pries ir po  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Grizus butinai nufotkinsiu ir parodysiu mirksiukas.gif tik ateity viena priekini dantuka reiks paplombuot, bet cia jau baikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na as ir siandien pirma dantuka isroviau. Dar du liko....sad.gif. NIkeo baisaus nebuvo, bet va nuo to nuskausminimo man negerai. Tai as dabar tvarkausi virsu ir po istraukimo po 4 sav des breketus, o tai kaip tau Zanetux taip greit, tau neskaiciavo 4 sav?
Vis dar mastau ar verta deti safyra virsuje, ar dziaugiates? Ar tikrai maziau krenta i akis?

QUOTE(zanetuxg @ 2009 10 27, 13:03)
na as irgi jau greit busiu breketuota  biggrin.gif
jau lapkricio 12  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 10 28, 19:06)
Sveikutes,

na as ir siandien pirma dantuka isroviau. Dar du liko....sad.gif. NIkeo baisaus nebuvo, bet va nuo to nuskausminimo man negerai. Tai as dabar tvarkausi virsu ir po istraukimo po 4 sav des breketus, o tai kaip tau Zanetux taip greit, tau neskaiciavo 4 sav?
Vis dar mastau ar verta deti safyra virsuje, ar dziaugiates? Ar tikrai maziau krenta i akis?

na spalio 14 istrauke..tai tik poros dienu skirtumelis gaunasi ax.gif
Atsakyti
Na man eile nemaza buvo kol sulaukiau traukimo:), tu greicau apsisukai.... 4u.gif . Pirmoji pasimatuosi:). AS kaskaip net laukiu....ir bijau truputuka. BEt kaip skau po poros metu tai dziaudsmo turetu but pilnos kelnes lotuliukas.gif

QUOTE(zanetuxg @ 2009 10 28, 21:38)
na spalio 14 istrauke..tai tik poros dienu skirtumelis gaunasi  ax.gif

Atsakyti
Sveikos user posted image
as grizau po visu kankinimu.trauke 1.5 val.bet taip kankino.taip nenorejo jis list.tai visa ta laika tokioj itampoj prasidejau.jau galvojau galva i ta kedes atlosa iaugs.taip pakausi skaudejo. doh.gif ir tas dantu traskesis taip zudo. user posted image
bet istrauke karsta.gif dabar ramuuuu.jau pagaliau ju atsikraciau user posted image
dave salta pusle palaikyt,kad netintu zandas,tai jauciu persistengiau.dabar gerkle ta puse skauda.jauciu persaldziau ir galiu uzsidirbti angina unsure.gif nu gaaal prasisuksiu user posted image
to kabesita >> sveikinimai user posted image user posted image
ir dar sveikinimai Shin su jubelejum ir Juste drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 28, 18:49)
kas per vilkai ?  blink.gif  lotuliukas.gif

vilkai ir voveraites cia elastiku pavadinimai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 10 28, 19:06)
Sveikutes,

pas mane keramika ir irgi niekas nepastebi ju ax.gif vakar pirma karta po men. breketu nesiojimo pazistamas pastebejo pats( anksciau tai as visus uzpuldavau: ar matosi? ar pastebejei?hihihi.gif ) ,sako breketai pas tave? grazu doh.gif wub.gif pasakiau kad grazu tik bus,o kol kas nelabai user posted image
ir keramikiniais pigiau kainuoja.bet safyriniai man labai grazus. bet brangus user posted image bet seip kaip papuosaliukai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 28 spalio 2009 - 19:54
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 19:29)
Laba vakareli  4u.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Natale, Svajaa aciukas uz sveikinimus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 20:29)
Laba vakareli  4u.gif

sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif laukiam pasirodtmo..ech kaip faaiainaaaaa bigsmile.gif
turbut neapsakomas jaumas;))

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 16:23)
mane tai nervuoja tokie gydytojai  doh.gif  mano mama ejo irgi danti taisyt tai sako man skauda,o ta (gyd.) jai sako as zinau kada skauda.zinau ka darau. koroc taip abidna uz mama ir isvis abidna kai zmogus sako kad skauda tai suleisk vaistus  niegu gaila? as nekesciau jokio skausmo.as kai ateinu pas dantiste tai sakau as jus labai bijau tai kad prasom man vaistu kad as nieko nejausciau. ir kai man skauda as is karto pradedu muistytis ir neduodu grezt kol nesuleis vaistu  hihihi.gif o ka daryt,aisku vaikiska bet kad jau priprato prie manes ir sako sakyk kai skauda ,suleisiu dar.tai jau dabar gerai kai pas ta pacia einu tai jau zino mano bajerius  hihihi.gif  nesigincina  lotuliukas.gif
as tai kai maza buvau tai be nuskausminamuju visokiu grezdavo,o jei neduodavai per jega prie kedes prispaudavo ir grezdavo.o jei ikandi gyd tai jis dar greiciau pradeda grezt ir neduoda atsipust. viena karta man burna suplese.nes nenorejau isiziuot tai per jega atplese ir gavosi taip kad is jo kabineto isejau  visa kraujais apsitaskius.mamai ten cut bloga nepasidare. tai va ir turejau tokia baime dantistams  unsure.gif  doh.gif

oj siaubeli blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti