Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas

QUOTE(Horo @ 2009 12 16, 18:44)
*nes kodėl papartėlius jai tada rodo, juk jokia O pas ją nevyksta, juk vaikiuką maitina unsure.gif turėtų rodyt tik grūdelius, na geriausiu atveju grūdelius ir kelis paparčiukus.
** Mergytes, bet tas Bioself 2000 tiesiog termometras su atmintim ir tiek  4u.gif fertilityfriend tas pats tik nieko mokėt nereikia ax.gif
***Tai aš visai nieko prieš būčiau, kad už mane kažkas įvertintų, nesukčiau sau ir taip įvairiais dalykais susuktos galvos 4u.gif

* Ne visai, jei maitini vaikelį, dar nereiškia, kad ovuliacija nevyyksta. Man po gimdymo mm sugrįžo 7 savaitę, tai reiškia, kad pirmoji ovuliacija man įvyko praėjus kažkur mėnesiui po gimdymo. Nors užmušk, jokių grįžtančio vaisingumo požymių tuomet nepastebėjau... Maitinau pagal poreikį, kas 2 - 3 val., be jokių papildomų mišinukų ar dar ko. Ir tolimesni ciklai vyko tvarkingai, reguliariai, tik buvo šiek tiek ilgesni. Tai va tas periodas, kai maitini, o dar nėra mm yra pats pavojingiausias, jei nenori pametinukų...
** Man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif Fertilityfriend gal net patikimesnis, ypač, jei vedi duomenis apie papildomus požymius, gleives ir t.t.
*** gerai norėtum hihihi.gif Bet nemanau, kad NŠP galima taip kompiuterizuoti, kad to galvos sukimo visiškai nereiktų schmoll.gif Vistiek pati moteris yra geriausias savo vaisingumo stebėtojas ir niekur čia nepabėgsim...

QUOTE(MildukasK @ 2009 12 17, 08:37)
na, merginos, pasakykit, ar teisingai cia fertilityfriend man nupieses? O buvo 18 CD?
Ale pirmo ciklo grafikiukas buvo visai kitoks... Ten kazkaip karta soktelejo BT ir vel nukrito, o dabar vis laikosi... Ar gali buti, kad tai reiskia nestuma? negi ir man dabar su nerimu laukti mmm ir pirkti NT??

Kiek suprantu, teisingai brėžia g.gif O ką gleivės ir kiti pojūčiai sakė? O kad visų ciklų grafikiukai bus vienodi, tai nesitikėk, juk kiekvieną ciklą viskas prasideda iš naujo. Šiaip jau, BT pakilusi po ovuliacijos ir turi laikytis nenukritusi iki kitų mm. Nėštumą tai gali reikšti tik tada, jei BT laikysis pakilusi ilgiau kaip 16 dienų. Nerimauti pagrindo turi tik tuo atveju, jei kažkur apie 18 cd buvo smileysex.gif be apsaugos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 17 gruodžio 2009 - 09:49
QUOTE(Horo @ 2009 12 16, 17:44)
Dabar geriau pagalvojau ką Gelyteee rašė ir galvoju, kad nieko gero iš to mikroskopo nėra, nes kodėl papartėlius jai tada rodo, juk jokia O pas ją nevyksta, juk vaikiuką maitina unsure.gif turėtų rodyt tik grūdelius, na geriausiu atveju grūdelius ir kelis paparčiukus.

Yra gero tame mikroskope tongue.gif
Mano ovuliacija jau ivykusi, susirgau 18 dukrytes menesyje (tai O ivyko siek tiek anksciau). Jau 3 ciklus turejau. Nelabai suprantu, kodel sakai kad O nevyksta? g.gif

As kiek domejausi, tai ir patys gamintojai sako, kad maitinancioms nevertetu pasitiket mikroskopu, nes pieno gamyba perdem itakoja hormonu kaita ir mikr.ats. gali buti neteisingi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 12 17, 10:48)
Kiek suprantu, teisingai brėžia  g.gif O ką gleivės ir kiti pojūčiai sakė? O kad visų ciklų grafikiukai bus vienodi, tai nesitikėk, juk kiekvieną ciklą viskas prasideda iš naujo. Šiaip jau, BT pakilusi po ovuliacijos ir turi laikytis nenukritusi iki kitų mm. Nėštumą tai gali reikšti tik tada, jei BT laikysis pakilusi ilgiau kaip 16 dienų. Nerimauti pagrindo turi tik tuo atveju, jei kažkur apie 18 cd buvo smileysex.gif be apsaugos.

na, gleives mano biski grybauja dabar, todel pagalba is ju menka, bet kai tik susinormalizuos, tada ir ju stebejimo imsiuos smile.gif
del smileysex.gif tai visko ten buvo.... bet tuo metu su apsauga... blush2.gif
mhm, tai kol kas tada dar ramiai stebiu BT ir nerimaut galesiu pradeti po kokios sav., jei situacija nepasikeis biggrin.gif
Atsakyti
MildukasK, biggrin.gif
Gražus Tavo grafikas, paprastas, su ovuliacija, kaip kiekvienos normalios moters, nenaudojančios KT mirksiukas.gif Taip ir turi būti, gražiai pakilo BT ir jokio nėštumo tai nereiškia, na nebent po O BT prasilaikytų aukšta daugiau nei 16 dienų, tada galima pradėt nervintis ar kažką galvoti apie nestuke.gif , o kol kas irnesakyk.gif 4u.gif 30-34CD turėtum sulaukti raudonųjų draugių. Jei kiekvieną mėnesį po O nervinsiesi, kad galbūt esi nėščia ilgai su NŠP netrauksi, grįši prie KT. Va ir aš sakiau kažkada, gyvenime nė vienos KT. Bet kai ištekėjau, pagimdžiau antrą mažiuką, pagaliau išsipildė mano svajonė studijuoti ir nestuke.gif apverstų visus mano planus, nutariau naudoti KT, nes... Atrodo viskas puiku su NŠP, žinai kada O, kada laukti mmm ir t.t. Tačiau žinodama kada buvo mano ovuliacija, aš kažkaip kvailai nervinuosi. Šimtus kartų bandau prisiminti ar tikrai smileysex.gif buvo visiškai saugiu laiku, o jei buvo nesaugiu, ar kruopščiai buvo naudotos kitos priemonės doh.gif Nes pirmoj fazėj mudu naudojam gumutes, nes nėra pas mane normalių gleivių, o taip ilgai susilaikyti nenorim. Suku suku sau galvą. Galiausiai pradedu karštligiškai laukti mmm... O vienintelis šeimos planavimo mums ir lieka prezervatyvai + NŠP, nes tokia jau aš esu, netinka man nei KT, nei spiralės. Gal ir gerai. Tik aš labai tikiuosi, kad ateis toks laikas, kai ramiai lauksiu mmm.
Gelyteee, bet vistiek turi protingai būti paaiškinta apie maitinimą ir mikroskopo parodymus. Atsiprašau, aš ne taip supratau, kad pas Tave nėra O, pasirodo yra 4u.gif Bet tada vistiek tas mikroskopiukas turėjo parodyti vaisinguoju laiku paparčius ir žinoma jų nerodyti iš karto po mmm, antroj ciklo pusėj ir t.t. Juk negali iš niekur nieko šokinėti tie estrogenai, kurie paparčius rodo. Juk pati rašei, kad pas Tave visai be tvarkos būna, paparčiai, grudeliai ir t.t? Ar ne taip supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 17 gruodžio 2009 - 16:03
Sveikutės, noriu pasigirti blush2.gif , kad nuo šiandien pradėjau matuoti BT drinks_cheers.gif , susiradau tokį puslapį intere http://www.fertilityfriend.com ir pradėjau jį pildyti, lauksiu palaikymo group.gif , na po kokio mėn ir aš galėsiu parodyti ciklo lentelę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2009 12 17, 15:00)
Gelyteee, bet vistiek turi protingai būti paaiškinta apie maitinimą ir mikroskopo parodymus. Atsiprašau, aš ne taip supratau, kad pas Tave nėra O, pasirodo yra 4u.gif Bet tada vistiek tas mikroskopiukas turėjo parodyti vaisinguoju laiku paparčius ir žinoma jų nerodyti iš karto po mmm, antroj ciklo pusėj ir t.t. Juk negali iš niekur nieko šokinėti tie estrogenai, kurie paparčius rodo. Juk pati rašei, kad pas Tave visai be tvarkos būna, paparčiai, grudeliai ir t.t? Ar ne taip supratau?

Tiagi tiagi mirksiukas.gif yra pas mane O. Kas liecia hormonus, tai negaliu daug cia komentuoti, zinau tik tiek, kad mikroskopas tiksliai neparodo vaisingu dienu. Vaizdeliai vis "sokineja".
Sugrisiu papasakoti kaip jis veikia, kai nutrauksiu maitinusi. Tik kazin ar dar greit tai bus rolleyes.gif Gal uz pusmecio mirksiukas.gif
QUOTE(magija499 @ 2009 12 17, 16:12)
Sveikutės, noriu pasigirti blush2.gif , kad nuo šiandien pradėjau matuoti BT drinks_cheers.gif , susiradau tokį puslapį intere http://www.fertilityfriend.com ir pradėjau jį pildyti, lauksiu palaikymo  group.gif , na po kokio mėn ir aš galėsiu parodyti ciklo lentelę 4u.gif

Nu tai sveikinam drinks_cheers.gif
As tai savo BT grafika vonioj ant vidiniu spinteles duryciu priklijavus. Kai uzeina "audros" ir norai pakyla, veduos MB prie jo ir aiskinames abu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, prisidedu i aš prie jūsų smile.gif Šiuo metu lankau paskaitas apie NŠP. Labai patinka, dar kol kas buvo tik 2 paskaitos iš 5. Suteikė labai daug info, tik man šiek tiek nepatinka, kad pataria visą ciklą nuo MM iki kitų mm neturėti santykių, jog nereiktų jokių apsaugų ir pažintume savo kūno ženklus, gleives. Taigi, iki mm kol kas tik temperatūrą pratinuos matuot, stebiu gleives ir laukiu mm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2009 12 17, 17:00)
MildukasK, biggrin.gif
Gražus Tavo grafikas, paprastas, su ovuliacija, kaip kiekvienos normalios moters, nenaudojančios KT mirksiukas.gif Taip ir turi būti, gražiai pakilo BT ir jokio nėštumo tai nereiškia, na nebent po O BT prasilaikytų aukšta daugiau nei 16 dienų, tada galima pradėt nervintis ar kažką galvoti apie  nestuke.gif , o kol kas  irnesakyk.gif  4u.gif 30-34CD turėtum sulaukti raudonųjų draugių. Jei kiekvieną mėnesį po O nervinsiesi, kad galbūt esi nėščia ilgai su NŠP netrauksi, grįši prie KT.

Na, KT as negeriau ir negersiu, nes taip pat negaliu, o ir nenoriu.. Kol kas vis dar biski jaudinuosi del grafikiuko bei kitu pozymiu interpretavimo (ir nestuke.gif) del praktikos stokos, bet manau su laiku tai praeis thumbup.gif (aisku, jei viskas eis sekmingai biggrin.gif )

QUOTE(magija499 @ 2009 12 17, 18:12)
Sveikutės, noriu pasigirti blush2.gif , kad nuo šiandien pradėjau matuoti BT drinks_cheers.gif , susiradau tokį puslapį intere http://www.fertilityfriend.com ir pradėjau jį pildyti, lauksiu palaikymo  group.gif , na po kokio mėn ir aš galėsiu parodyti ciklo lentelę 4u.gif

Aha, man tai labai idomu pamatyti ir kitu grafikiukus smile.gif Tai butinai pasirodyk drinks_cheers.gif

QUOTE(drugelis. @ 2009 12 17, 22:53)
Sveikutės, prisidedu i aš prie jūsų smile.gif Šiuo metu lankau paskaitas apie NŠP. Labai patinka, dar kol kas buvo tik 2 paskaitos iš 5. Suteikė labai daug info

Sveikute drugelis, o kur tu tuos kursus lankai? Man irgi idomu butu.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildukasK: 18 gruodžio 2009 - 09:05
Drugelis., sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(magija499 @ 2009 12 17, 17:12)

Šaunu thumbup.gif man Fertilitis irgi patinka, nors pagrindinį savo grafikiuką paišau popieriuje, sąsiuvinuke, kad ir MB galėtų bet kada pasižiūrėti, kaip kas... Bet ir į Fertility viską susivedu, kontrolei.

QUOTE(MildukasK @ 2009 12 18, 08:59)
Aha, man tai labai idomu pamatyti ir kitu grafikiukus smile.gif Tai butinai pasirodyk  drinks_cheers.gif

Na, jei įdomu, tai aš parodysiu savo paskutinį ciklą ax.gif user posted image
Tie taškiukai, kur neužtušuoti - BT pamatuota truputuką per vėlai (apie 40 min.). Kokia proga 22 ir 23 cd BT nukrito - net neįsivaizduoju. Na, o šiaip tie mano grafikėliai gana panašūs būna. Turbūt, nelabai rizikuočiau ir kalendoriniu metodu pasikliaudama - kol kas mano ovuliacija labai punktuali, įvyksta 13 arba 14 cd (tfu tfu tfu, kad neprasišnekėčiau)
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 12 18, 11:31)
Kokia proga 22 ir 23 cd BT nukrito - net neįsivaizduoju.

mano zinok dabar irgi taip nukrito per kelis langelius... Nes po O va gi kelias dienas laikesi uzsikelusi... Tai gal normalu smile.gif o gal sitie salciai atsiliepe? biggrin.gif
Atsakyti
Aš lankau Kauno arkivyskupijos šeimos centre, ten ir jauniesiams paskaitos vyksta ir dar daug kitų, va čia galima pasiskaityti:
http://kaunas.lcn.lt/03/seimosc/
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 12 18, 12:15)
Aš lankau Kauno arkivyskupijos šeimos centre, ten ir jauniesiams paskaitos vyksta ir  dar daug kitų, va čia galima pasiskaityti:
http://kaunas.lcn.lt/03/seimosc/

aaa.. man Vilniuje butu aktualu. Gal kas zino? Bet matyt irgi tik Seimos centre.
Atsakyti