Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas

Gelyteee, ačiū 4u.gif

MildukasK, va čia: Šeimos planavimas, kadangi šie mokymai jau baigėsi, jiems galima parašyti bendruoju el.paštu, kad norėtumėt sudalyvauti, ir būsite užregistruoti bei gausite info, kai mokymai bus organizuojami vėl
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2010 01 12, 17:32)
Kas del tu begyvsidabriniu termometru tai nezinau...  unsure.gif Man jie super patikimi irgi neatrodo. Skaiciau, kad skystis daznai sutrukineja, paklaida jie turi.

Bet kad ir gyvsidabriniai dar vaistinėse jau su tarpukais būdavo. Jei paklaida tik tokia, manau, kad už elektroninius vis tiek patikimiau. g.gif Tik va jei Rasma ketina paštu tokį termometrą siųsti, tai nežinau, nežinau... unsure.gif Juk pakrato tuos siuntinius gerokai.
Atsakyti
Galima panaikinti tuos tarpelius. Mano gyvsidabriniui taip buvo. Tereikia megint kuo labiau ji nukratyt, kad kuo maziau rodytu. Man taip pasitaise ax.gif .
Siandien siaip temperatura matavau su gyvsidabriniu ir su elektroniniu. Tai su gyvsidabriniu temperatura parode daug greiciau. O tas elektroninis galvojau is proto isves su savo pypsejimu, o temperatura ta galutine tik po 15 min. nusistovejo blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2010 01 12, 09:21)
Artimiausias išklausinėjau - neturi (kai kurios net nėra tokių stebuklų girdėjusios  doh.gif ). Tai jei nebus labai sunku  blush2.gif būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtum.

Šeštadienį važiuosiu, tad jei rasiu nupirksiu - persigalvosit, menka bėda 4u.gif Dūžta ir jie. Galim ir atsargai pasilikt biggrin.gif
QUOTE(Gelyteee @ 2010 01 12, 16:32)
Kas del tu begyvsidabriniu termometru tai nezinau...  unsure.gif Man jie super patikimi irgi neatrodo. Skaiciau, kad skystis daznai sutrukineja, paklaida jie turi.

Nieko nesiskiria nuo gyvsidabrinių. Jau senai naudoju ir nejaučiu jokio skirtumo. Beje, lyginau su gyvsidabriniu matuodama temperatūrą..pirma su vienu, po to - su kitu. Viskas gerai.
O sutrūkiėja ir gyvsidabriniai...kaip ir sakė, arba reik labai nukratyt, kad tiesiog neliktų stiklo stulpelyje arba po šiltu vandeniu pakišt ir tada nukratyt žemiau ormalio t-ros. Bet man nebuvo termometrai be gyvsidabrio sutrūkinėję, negaliu pakomentuot....Gal ir būna taip 4u.gif

Bet paklaidą tai absoliučiai visi termometrai turi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Laukiu pirmų mėnesinių naudodama šį būdą. Žiūrėsim kaip bus, keistai rami jaučiuosi.
Aš susirinkau visus gyvsidabrinius termometrus, kokie 4 pas mane, ir paslėpiau. Šeimynai reikės nupirkti kitokį. Dar pykau ant SB, kad nupirko tiek daug termometrų, sakiau, ar košę ruošiesi virti iš jų doh.gif . O pasirodo labai teisingai padarė smile.gif
Atsakyti
O man vaistinėj pasakė, kad gyvsidabriniais termometrais prekiauja turguose, kur prekiauja rusiškais vaistais, papildais. Aš kažkada streptocido miltelių ieškojau užsimušdama, tai Kaune, stoties turguj pirkau, ten pabandysiu nuvažiuoti termometro, gal pavyks įsigyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 01 12, 18:23)
[MildukasK, va čia: Šeimos planavimas, kadangi šie mokymai jau baigėsi, jiems galima parašyti bendruoju el.paštu, kad norėtumėt sudalyvauti, ir būsite užregistruoti bei gausite info, kai mokymai bus organizuojami vėl

Aciu, bandysiu prasytis pas juos thumbup.gif
Atsakyti
Gal esant kuri gerusi Duphaston ciklo sureguliavimui? Ar padejo?
Atsakyti
man daktare ne karta minejo, kazkada seniai ir geriau, tik neatsimenu ar padejo... Si karta vel planavom, bet suzinojusi, kad matuoju BT.. sako, gal palaukim.. paziuresim, ka tavo kreives parodys...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 12, 23:33)
Šeštadienį važiuosiu, tad jei rasiu nupirksiu - persigalvosit, menka bėda 4u.gif  Dūžta ir jie. Galim ir atsargai pasilikt biggrin.gif

Tikrai neapsigalvosiu. Vakar dar dviejose vaistinėse ieškojau - schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau du termometrus gyvsidabrinius Šilainių turguj, Kaune thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 01 13, 11:32)
man daktare ne karta minejo, kazkada seniai ir geriau, tik neatsimenu ar padejo... Si karta vel planavom, bet suzinojusi, kad matuoju BT.. sako, gal palaukim.. paziuresim, ka tavo kreives parodys...

Rodziau daktarei savo BT grafikelius. Sake, kad O per 7 menesius galbut tik pora kartu buvo schmoll.gif ...bet ir tai abejotina... Ta as ir pati maciau is ju... Sake, kad atitinka BT grafikeliu duomenys mano policistiniu kiausidziu veikla. Tai liepe tais vaistais megint pareguliuot.
Atsakyti