Šį kartą vaisingos gleivės man pasirodė 4 dienos iki ovuliacijos (ovuliacija buvo 5-tą vaisingų gleivių dieną).

(Horo gerokai išgąsdino su tom 38 sav. ir ačiū jai, nes nei kraiteliu dorai nebuvau pasirūpinus, nei, tuo labiau, daiktų į ligoninę dar nebuvau susizgribus krautis
 (Horo gerokai išgąsdino su tom 38 sav. ir ačiū jai, nes nei kraiteliu dorai nebuvau pasirūpinus, nei, tuo labiau, daiktų į ligoninę dar nebuvau susizgribus krautis  ).
 ).

nesinori. Planuoju nutraukti tablečių vartojimą, bet nežinau, kaip saugotis. Jau turime 2 vaikus, tad daugiau nebeplanuojame vien dėl finansinės padėties. Kokia gi išeitis?
 nesinori. Planuoju nutraukti tablečių vartojimą, bet nežinau, kaip saugotis. Jau turime 2 vaikus, tad daugiau nebeplanuojame vien dėl finansinės padėties. Kokia gi išeitis?

as va baigiu savo 5aji cikla ir su nekantrumu laukiu naujojo
 as va baigiu savo 5aji cikla ir su nekantrumu laukiu naujojo  Kaip Ziogelis sake, kazkoks azartas apima (pagauti O)
 Kaip Ziogelis sake, kazkoks azartas apima (pagauti O)  
  ir tauposi pinigeliai
 ir tauposi pinigeliai  

Aš prieš porą dienelių pradėjau naujo ciklo matavimus, dar tik 9CD, tai nieko nevyksta kolkas
  Aš prieš porą dienelių pradėjau naujo ciklo matavimus, dar tik 9CD, tai nieko nevyksta kolkas  

12.18 - 01.18 - 02.18
 12.18 - 01.18 - 02.18  Idomu, gal man taip pavyktu susiplanuoti, kuri ciklo dalis bus per vestuves???
 Idomu, gal man taip pavyktu susiplanuoti, kuri ciklo dalis bus per vestuves???