QUOTE(MildukasK @ 2010 02 18, 07:46)
kaip jums toks reiskinys - trecias mano ciklas is eiles prasideda menesio 18 d.  12.18 - 01.18 - 02.18
 12.18 - 01.18 - 02.18  Idomu, gal man taip pavyktu susiplanuoti, kuri ciklo dalis bus per vestuves???
 Idomu, gal man taip pavyktu susiplanuoti, kuri ciklo dalis bus per vestuves???  
tiesa BT man nukrito vakar ir dazniausiai taip buna, kad viena diena nukrenta BT, o kita prasideda mmm.
 12.18 - 01.18 - 02.18
 12.18 - 01.18 - 02.18  Idomu, gal man taip pavyktu susiplanuoti, kuri ciklo dalis bus per vestuves???
 Idomu, gal man taip pavyktu susiplanuoti, kuri ciklo dalis bus per vestuves???  
tiesa BT man nukrito vakar ir dazniausiai taip buna, kad viena diena nukrenta BT, o kita prasideda mmm.
MildukasK, kartais taip susiklosto, kad nepaisant mėnesių dienų skirtumo mėnesinės prasideda tą pačią dieną. Bet kai ginekologė manęs paklausė ar mėnesinės man prasideda visada apie 17 mėnesio dieną, net sutrikau, nes man atrodo savaime suprantama, kad ne

O vestuvių suplanuoti gali nepavykti
 Nes stresas ir įtampa gali pareguliuoti savo. (Man mėnesinės buvo per vestuves, o po to turėjau ilgiausią gyvenime ciklą - 40 dienų
 Nes stresas ir įtampa gali pareguliuoti savo. (Man mėnesinės buvo per vestuves, o po to turėjau ilgiausią gyvenime ciklą - 40 dienų   )
 )