QUOTE(Indrajos @ 2009 12 01, 13:18)
50 min nera mazai, temperatura gali kisti laipsniu. tiksliau, ir reiketu atitinkamai mazinti arba didinti. as asmeniskai keiciu duomenis net jei 30 min paklaida yra.
o nebaisu, kad postinor dar labiau viska sugadins ir isbalansuos organizma? neatrodo tai suderinama su NSP, nebent kazka maisau...
Man atrodo, kad temperatūros kitimas priklauso nuo organizmo, gyvenimo būdo ir t.t. Pav. aš skirtingu metu einu miegoti nuo 22 val iki 2val

kartais taip nutinka ir keliuosi nuo 7 val iki 11 val.

Pati žiūriu į miego trukmę. Jei labai ilgai miegu, pasižymiu, kad taip buvo. Ir kai planavau vaikutį ir matuodavau BT, bandžiau keisti ir nekeisti, tiksliau buvo kai nekeičiau. Na, bet kiekvienai juk skirtingai
O dėl postinor. Aišku, kad baisu ir labai liūdna

Ir tikrai kvaila būtų vis nesusilaikyti per vaisingas dienas, ar nenaudoti guminukų ir vis naudoti vaistus. Tikrai labai kvaila ir nesveika. Bet aš manau, kad jeigu jau taip nutinko, kad pavedė apsauga, labai apsikvailini, reikia kažką daryti, jei padėtis tokia kaip mano. NŠP aš nenaudoju iš idėjos: mano vaikai maži ir pametinukai, aš dirbu ir studijuoju ir mūsų šeimoje nėra tokia padėtis, kad trečias nepamaišys

Man tikrai būtų ramiau gerti KT ir nesukti galvos, bet man negalima dėl kojų venų. O trečio mažylio neplanuojam, todėl stengiuosi kuo geriau perprasti NŠP. Man labai pikta ir liūdna, kad per savo kvailą galvą tenko gerti tą brudą (kaži kuo tai baigsis, nes ir KT pradėjau ir mečiau ši ciklą ir postinoras

), bet tai širdelėje vis geriau nei trečias
Mergaitės, iškilo toks klausimas... O jūs į NŠP įtraukiat savo antras puses? Va vakar mudu su MB aptarėm, kad galbūt per daug man vienai atsakomybės ir jis sakė, kad dabar jo pareiga bus man paduoti ryte termometrą. Nes kur dvi galvos geriau nei viena... MB sako, kad jei jis būtų žinojęs, kad dabar tik 25 CD būtų kitaip pasielgęs.
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A