Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

Studijuoju vadybą du metus, bus treti smile.gif esu patenkinta, nes pats mokslas neužima daug laiko, o šiaip, pagal mano charakterį, niekada nenorėjau įrėminti savęs vienoje specialybėje smile.gif
Atsakyti
As studijuoju bibliotekininkyste ir informacija. Suviliojo baigus sia specialybe suteikiamas informacijos ir komunikacijos bakalauras biggrin.gif
Atsakyti
baigiau socialine pedagogika - minusas tas ka ddarbo niekur nerandu, ir visur sako- aciu, nereikia.
Atsakyti
ei, aš irgi studijuoju bibliotekininkystę ir informaciją! ir taip pat byški suviliojo komunikacijos ir informacijos bakalauras. Dar žinojau, kad iš manęs nebus ekonomistės, lituanistės ar fizikės ir kad tikrai nenoriu mokytis MATEMATIKOS. Studinsiu jau antrus metus ir kol kas gailėjausi tik dėl to, kad prašyme rašiau visai ne tokius dalykus, kokių norėjau biggrin.gif pvz. net nepagalvojau apie menotyrą, nors dailę rašiau pirmu numeriu. Kyla mintys, o jeigu būčiau studinus kokį kitą dalyką... Bet bibliotekininkystė irgi jėga biggrin.gif kai maža buvau, mane išrinko geriausia bibliotekos skaitytoja biggrin.gif tai mano reputacija bibliotekose nebloga, neskriaudžiu knygų biggrin.gif
turiu tik kelis nusiskundimus - dabar, kokių žinių gaunam univere neužtenka bibliotekininkui. Turi mokėti ne tik tvarkytis su info, bet ir mokėti bendraut su žmonėm, dirbti su kompiuteriais, būti kūrybingu ir t.t. Jaučiu, kad gaunu tik pačius pagrindus, o kad kas dedasi už lango sparčiai keičiasi, mūsų tai net neliečia. Viena paskaita, kurios teoriją būčiau išmokusi per savaitę, mokiausi pusmetį!
žodž, kaip ir kiekvienoj specialybėj yra ir pliusų, ir minusų. Tai kol kas pliusai laimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pegasiukas: 27 rugpjūčio 2010 - 22:57
QUOTE(kartitiesa @ 2010 08 27, 08:27)
baigiau socialine pedagogika - minusas tas ka ddarbo niekur nerandu, ir visur sako- aciu, nereikia.

Tai pat studijuoju soc. pedagogiką. Man tai labai patinka, beveik visi dalykai patinka, yra labai įdomūs ir suprantami. Tačiau kartais pamąstau ar tikrai sėdžiu savo vėžiose, nemanau ar dirbsiu šį darbą, ir kažkodėl išvis padagogai yra labai nuvertinti sad.gif
Atsakyti

Studijuoju VU, fizikos fakultete. Stojau čia, nes maniau, kad esu gabi fizikai biggrin.gif . Nu lyg vis dar esu , mokslas idomus, dauguma dėstytoju aukštos kvalifikacijos. Minusai manau tokie patys, kaip visur Lietuvoje : labai daug kalimo, mažai praktikos ir t.t.
Atsakyti
Studijuoju informatiką.. Kodėl - nežinau, ji mane mažiausiai iš visų dalykų nervina matyt biggrin.gif Nes neradau nei vienos specialybės kurią tikrai norėčiau studijuoti lietuvoje, tai pasirinkau labiausiai prie širdies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 18 balandžio 2011 - 12:33
Aš studijuoju sociologiją KTU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 16, 17:30)
o koki darba galima dirbti sia specialybe?  unsure.gif

na as i pedagogini darba linkstu,patinka bendraut su zmonem,kazka mokyt...

o siaip ka dirbsi labiau gal magistro pasirinkimas lemia,yra teises anglu kalba,turbut labai perspektyvu,bet as tai nenoreciau ...galima dar magistre vertima,kalbotyra ar literatura pasirinkt arba is vis kokios psichologijos magistra 3 metu baigt (daug kas ir zada veliau imti kita krypti) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(intentar @ 2010 05 18, 18:35)
O kodel gi nestudijuotumete?

as irgi anglu filologija..po pirmu metu gal buciau irgi sakius,kad atsukciau laika nebesirinkciau,bet jau antri galima sakyt praejo,tai jau geriau nusiteikus ir kartais visai patinka net biggrin.gif
Atsakyti
Studijuoju dekoratyviąją želdininkystę ŠU smile.gif kodė? Manau todėl, kad visų pirma rekomendavo pažystama, na o antra mėgstu aš tas gėlytes biggrin.gif Šeip studijomis esu patenkinta, aišku yra minusas dėl darbo susiradimo, nebent vykti į užsienį arba mėgint kurt kažką savo, kam reikėtų nemažai pinigėlių.. Šiuo metu esu ketvirtame kurse ir ne už kalnų BBD gynimas laukia doh.gif
Atsakyti
Sveiki... Ieskau zmogaus kuris galetu parasyti referata tema: „Visuomenės sveikatos saugos pažeidimų asmens sveikatos priežiūros įstaigose įtaka pacientų sveikatai“
Uz darba atsilyginciau.. prasau parasykite sirmantass@gmail.com
Atsakyti
Merginos, gal kas studijuojate socialinę pedagogiką ir galite pagelbėti?? Apklausa tikrai labai trumpa. Būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
http://www.manoapklausa.lt/surveys/
Atsakyti