Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

QUOTE(Bambūčia @ 2010 08 05, 10:51)
Veterinarine medicina smile.gif Todel, kad visada norejau ir to siekiau, istojau- svajone pildosi. Tikiu, kad jei ne cia, niekur nebutu geriau thumbup.gif

thumbup.gif
O ar nebijai gyvuneliu,visokiu eksperimentu su jais ir t.t? g.gif
Atsakyti
aš pati tai baigusi KTU vadybą, tai man labai patiko. Dėstytojai ne žvėrys, labai kolegiški (vyresniuose kursuose); aišku, visko pasitaikydavo, bet įdomu buvo. Dabar dukterėčia domisi Žmonių išteklių vadyba. Ką kitos manot apie šią specializaciją?
Atsakyti
Studijuoju KTU sociologiją, esu labai patenkinta ir tikrai smagu, bent jau kol kas;)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas studijavo ar studijuoja biologija ar gamta vpu ir gali pasidalint nuotaikom, kaip ten patinka ar nepatinka?
Papildyta:
O dar, kaip galvojat ka verta studijuoti, jei labai patiko ir sekesi zmogaus anatomija, patologija ir dietologija?
Atsakyti
as studijuoju farmakotechnika kk , kartais pagalvoju koks velnias mane nese bet is esmes esu lb patenkinta tikiuos neveltuj nebaigiau tuomet dar lva blush2.gif
Atsakyti
Studijuoju KTU socialinę edukologiją (3 kursas) mirksiukas.gif Įdomi specialybė, tačiau kartais labai pavargstu nuo teorijos pertekliaus... verysad.gif
Atsakyti
Studijuoju Londone, Westminster universitete Turisma ir Planavima, labai patinka ir idomu suzinoti turismo srity is kitos puses. Koledzia taip pat baigiau turisma, mokiausi metus Verlo vadyba - labai jau nuobodu blink.gif
Atsakyti
baigiau vpu lituanistika bakalaura ir magistra. jei eisit i mokykla magistro laipsnis nieko neduoda, kitur dirbant-galbut.
Atsakyti
Sveikos,planuoju kitais metais stot mokytis neakivaizdziai Kaune ktu arba vdu,ka manot,kuriso jau susiduret su tuo,ka lengviau mokintis vadyba ar viesasis administravimas,kur butu maziau matematikos g.gif
Atsakyti
Sveikos, baigiau VU KHF, kulturos vadybos bakalauras. Siuo metu studijuoju Londono Birkbeck universitete, magistras - tarptautinis verslas ir verslo pletra.

I pirmaji stojau naiviai tikedama idomia programa ir pacia specialybe, i antraji - jau blaiviau mastydama apie ateities perspektyvas. Studijos sunkios, bet idomios wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalissta: 09 sausio 2012 - 22:46
QUOTE(Grelita @ 2012 01 09, 19:37)
Sveikos,planuoju kitais metais stot mokytis neakivaizdziai Kaune ktu arba vdu,ka manot,kuriso jau susiduret su tuo,ka lengviau mokintis vadyba ar viesasis administravimas,kur butu maziau matematikos g.gif

Manau, tiek vadyboj tiek ir administravime bus matematikos smile.gif daug specialybiu be matematikos mazai kur apsieina sad.gif
Papildyta:
Studijuoju VDU, švietimo vadyba magistrantūroje. Nepatinka, ir studiju pavadinimas neatitinka programos turinio. Jei nemokėčiau už mokslą turbūt jau būčiau viską metus...
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 01 09, 19:37)

QUOTE(swinga @ 2012 01 26, 02:07)
Manau, tiek vadyboj tiek ir administravime bus matematikos smile.gif daug specialybiu be matematikos mazai kur apsieina sad.gif

Mergina planuoja studijuoti viešąjį administravimą ne verslo, tai jame matematikos tikrai mažiau nei vadyboje. Bent jau VDU tai VA turėtumėte pereiti mikro ir makro ekonomiką bei valstybės finansus smile.gif taigi, skaičiavimų ir matematikos tikrai nėra daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 26 sausio 2012 - 11:20